Şimdi Ara

diş hekimleri seçenlere geçmiş olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
1.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • twitter takip eden varsa baksın.. ben dahil yazık oldu keşke bilgisayar seçseymişim allah belamı versin :(

• devlette çalışmayacaksınız işte daha ne istiyorsunuz, burada tercih zamanı bi tarafımı yırttım.

dhy’yi devlet garantisi görüp tıp yazanlar bi gecede keyfe keder değişecek prosedürle maaşın eriyeceğini gördü.

özelde çalışan hekim her zaman devlettekinden fazla kazanır.

edit: 7500 tl alınan maaş 15’inde yatan 3 kalemde yatan (maaş+sabit+diğer) bundan sonra performans ödemesi oluyor. kimse maaş bordrosu atmıyor farkındaysanız banka dökümanı atıyor.

saçma sapan insanların üzerinde baskı oluşturmayın tercihin açıklanacağı gün.
    hocam hakuk ile neyi karıştırıyorsunuz bilmiyorum, diş hekimi ve uzman diş hekiminin katsayısının aynı olmasına ihtimal dahi yok medulla’ya girebildikleri muayene çeşidi bile farklı. ağız diş çene cerrahının diş çekimiyle, pratisyen diş tabinin aynı değil etc. dişin uzmanlıklarının bile kendi arasında hakukları farklı, tıptaki gibi.

pratisyen tabip 1,20
    diş tabibi 1,14
    Ağız ve diş sağlığı merkezleri ile diş hastaneleri dışında kalan sağlık tesislerinde çalışan diş tabipleri 1,30

bu mevzuat hiçbir zaman değ
    siz performans katsayısıyla hakukları birbirine karıştırıyorsunuz sanırım.

neyse artık devlet politikasının niyeti belli oldu.

sağlık bakanlığı, hükümet ve yök sağlık turizmini özele kaydırmaya başladı. akpnin elindeki tek nimeti sağlık sisteminin çökmesine de az kaldı.

yarın sabah iş bırakma eylemi olsa bu fabrika değil insan sağlığı, neler neler olur ama işte..
  • Nolduuu

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nolmuş

• noldu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nldu

• Noldu

• Ankaratıplının konusundaki maaş mevzusu glb

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onları da vurmuş

• Noldu

• Noldu la

• Devlet düşünerek diş seçen oldugunu dusunmuyorum

• devlette çalışmayacaksınız işte daha ne istiyorsunuz, burada tercih zamanı bi tarafımı yırttım.

dhy’yi devlet garantisi görüp tıp yazanlar bi gecede keyfe keder değişecek prosedürle maaşın eriyeceğini gördü.

özelde çalışan hekim her zaman devlettekinden fazla kazanır.

edit: 7500 tl alınan maaş 15’inde yatan 3 kalemde yatan (maaş+sabit+diğer) bundan sonra performans ödemesi oluyor. kimse maaş bordrosu atmıyor farkındaysanız banka dökümanı atıyor.

saçma sapan insanların üzerinde baskı oluşturmayın tercihin açıklanacağı gün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ribas0 -- 26 Ağustos 2021; 0:58:24 >
  • diş hekimliği’nin cazip noktası da buydu. eskiden tercih edilmesinin sebebi de buydu. dişi diş yapan olay bu.

NO DEVLET, YES PARTY!

• Ayn dostum cok okunacak bölüm vardi ya sjsjjd iki yil once 80 bin olan cenge 25 binle girerdim oh kesin silicon valley...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya devlette çalışmak için dis yazan varsa ağır salaktır yani.bu konu diş yazanları pek alakadar etmiyor

• Devlette koşullar çok kötü cidden ben asla istemem

• Ribas0 kullanıcısına yanıt
    diş hekimleri seçenlere geçmiş olsun

Şunu gönderelim o zaman hocam diş hekimleri seçenlere geçmiş olsun 

Edit: özeller için geçerlidir :)diş hekimleri seçenlere geçmiş olsun 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-565559509 -- 26 Ağustos 2021; 1:4:40 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.