Şimdi Ara

Dış görünüşün önemli olması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok saçma ve hiç bir sağlam zemini yok. Canthal açınızın bir kac derece referans dışı veya gonion gnathion mesafenizin kısa olması doğal seçilim veya sağlık yönünden hiç bir engel teşkil etmiyor.

Buna rağmen orantılı ve ilgi çekici bir yüzünüz yoksa toplumdan afaroz ediliyorsunuz. Yakışıklı birinin aldığı ilgi ve sempatinin 1000 de 1 ini alamıyorsunuz. Yıllardır üzerine düşünüyorum hiç bir mantıklı argüman sunamadım.

Şu videoya bakın mesela kadınların bakışına bakın. Erkeklerin %90 ı hayatında bu bakışlara maruz kalmamıştır. Sebebi adamın uzun boylu esmer mavi gozlu yakışıklı olması
    https://www.facebook.com/share/r/15mQJBw4rY/

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• William0 kullanıcısına yanıt
    bosuna bunun icin kafa yormayın baska yerlerden artı kazanın mesela spor yapin iyi bir vucut cogu seye bedeldir, kendinizi gelistirin. emin olun kızlar öyle de düsüyor

• nyte kullanıcısına yanıt

Tip önemsiz kendini geliştir bro

Dış görünüşün önemli olması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enesbaba0641 -- 5 Şubat 2025; 11:48:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dış görünüş hayatın her alanında önemlidir iş hayatında bile önemlidir hatta uzun boylu insanların daha kariyerli olduğu araştırmalarla ispatlanmıştır

• enesbaba0641 E kullanıcısına yanıt
    ben suana kadar sagdaki kadar cirkin erkek görmedim illaki herkesin bi cekiciligi var. ortalama tip iyi vucut, yakısıklı tip kötü vucut diye iki secenek sunsalar ortalama tip iyi vucudu secerim.

tabii ki önemlidir ama yüzünü degistiremiyosan, ki zaten degistiremiyoruz o yüzden kafaya takmayacaksın baska seyler icin artı kazanacaksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nyte -- 5 Şubat 2025; 11:53:56 >
  • nyte kullanıcısına yanıt

Arkadaşın anlatmak istediği şeyi anlamamışsınız ki herkes spor yapıp kendini geliştirse yine yüzde 90 lık kısım doğal seleksiyona uğrayıp görünmez olacak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    evet anladim sizi ama yapacak bisey yok benim de burnum kötü ama takmıyorum yaptirmayı da düsünmüyorum beni ben yapan sey o cünkü.

• sosyal medyayla beraber güzellik yakışıklılık hep gözümüze batırıldı millet de ben niye böyle değilim diye tribe giriyor 10 insandan 2 si über güzel yakışıklıdır insan kendine odaklanıp kendimi nasıl geliştirime odaklanmalı sihirli bir değnek yok sonuçta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.