Şimdi Ara

Dış görünüşe önem verir misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
2
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birisinin ne giydiğine hangi marka, giydiğine dikkat eder misiniz? Çok farklı giyinemiyorum mecburen bazen aynı şeyleri giymek zorunda kalıyorum. İlkokulda bunun sıkıntısını çok çektim. Gerçekten çok sinir bozucu bir durum. Dershanedeki arkadaşlarım zenginlerdi. Ben biraz ezik kalıyordum. O zamanlar babam kredi çekmişti ve biraz zordaydık. Gerçekten o zamanlar çok kötü hissediyordum. Şimdi allaha şükür durumumuz iyi. Ama yine çoğu arkadaşım çok zengin. Çok pahalı markaları giyiyorlar ve çoğu zaman farklı şeyler giyiyorlar. Yine yarın dershane var ve ben 5 kişilik sınıfa kayıt oldum ve 5 kişilktekilerin alayı zengin. Biraz çekiniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet
  • Belli bir noktaya kadar. Sonuçta hiç kimse önem vermem demez. Genelde akıllı kızlar çirkin olmaz, bende akıllı olanlara farklı bakıyorum nedense.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Yengeç -- 17 Ağustos 2014; 19:14:05 >
  • Markaya bakmam ama uyuma bakarım. Çok da dandik giyinenleri anlamıyorum giyim gayet ucuz. Bazıları var maşallah ürün katoloğu gibi çok şık. Öyle olabilsek keşke.

• Hep aynı konular.
  • Önem vermiyorum ama erkeklerde rengarenk pantolonları görünce dikkatimi çekiyor

• Evet.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Veririm eğer marka giymiyorsa ağzına kürekle vururum

• Tabiiki önem veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prckntr -- 17 Ağustos 2014; 19:15:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ensmcr

Herkesin alım durumu farklı sana ucuz gelen şey ona pahalı gelebilir

Hocam beklenti ne ki? 2 tlye tshirt arıyolarsa daha çok ararlar. Defactoda lcde veya başka mağazada 7tlye bile tshirt var. İsteyen bunu alır isteyen başka marka.

• Saat, ayakkabıda markaya bakarım ancak üst ve alt önemli değil özellikle üst önemli değil pantolonunda şık ve üstle uyumlu olması önemlidir
  • Ayakkabıda ve saatte marka önemlidir.

Fakat üst ve alt takımlarda bence pek bir önemi yok.Yok diyorum ama Uspa'dan aşşağı giymiyoruz neredeyse.

• Markaya değilde uyum önemli

• Karşı cinste önem veririm yoksa arkadaş ortamında bir samimiyet varsa ne giydi diye kimse takmaz.

• kalbi olsun bogumla bile evlenirim
  • Önem vermesem sap olmazdım herhalde
  • ne giyiyorsa giysin banane de şimdi yeni bi akım başladı herkes üstüne kocaman at olan polo t-shirtler den alıyor.

onları dövesim var
  • benim için % 86 dış görünüş % 14 kadar da iç görünüş (mr, röntgen vs.) önce gelir.
  • Giydiğinin markası önemli değil de uyumlu giyinmesi önemli bence. Daha doğrusu bakımlı olsa yeter. Çok iyi gözükmesine gerek yok gereksiz masrafa, kötü gözükmesin yeter.
  • Dikkat çekici giyinmeyi sevmem.Altıma siyah pantolon giyerim genelde.Kot da giymem.Üstüme de basit tshirt gömlek falan.Ayakkabıya dikkat ederim ama.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PeopleCanFly -- 18 Ağustos 2014; 11:09:22 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.