Bildirim
diş fırçaladıktan sonra susamak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Aynen la bendede öyle
Colgate mi senin ki de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok diş macunu değiştim ama hepsinde var aynı etki. İçinde bulunan bir maddeden dolayı sanırım.
Diş macununu ye. -
Aynen colgate var bendede
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: çokta nicimdeydi
Aynen la bendede öyle
Colgate mi senin ki de
İpanada var colgatede ikiside aynı sonuç fırçalamasak ağzımız kokuyo dişimiz sararıyo olmuyo
yutuyormusunuz macunu napıyorsunuz anlamadım ki -
Bana da oluyor
Fırçaladıktan sonra ağzında bir ferahlık hissi oluyor sen de susadığını "sanıyorsun".
Ben de yarım saat önce fırçaladım. Ferahlık ve susama hissi geldi ama su içmedim. 1dk sonra geçiyor zaten çünkü gerçekten susamış olmuyorsun.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
Bana da oluyor
Fırçaladıktan sonra ağzında bir ferahlık hissi oluyor sen de susadığını "sanıyorsun".
Ben de yarım saat önce fırçaladım. Ferahlık ve susama hissi geldi ama su içmedim. 1dk sonra geçiyor zaten çünkü gerçekten susamış olmuyorsun.
Bende geçmiyor en az yarım saat etkisi sürüyor su içiyorum fayda etmiyor fırçaladıktan sonrada çok yıkıyorum genede fayda etmiyor susamak sorun değil ama karnım çok acıkıyor okulda karnım gurulduyor utanıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: xperialperen
Bu sorun birtek bende mi var? Acayip susuyorum susuzluğu gidermek için de çok su içiyorum ve bu seferde karnım çok acıkıyor diş macunundan kaynaklandığını düşünüyorum tavsiye ediceğiniz diş macunu var mı?
Bende de oluyor -
aynı sorun bende de var,dudaklarım kuruyor, damağım birbirine yapışıyor neredeyse saatlerce sürdüğü oluyor bunun
-
günde 2 kere fırçalıyorum no macun no problem -
[reklam]
1 aya yakın signal white now kullanıyorum dişlerim bembeyaz teşekkürler signal.
[/reklam]
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ben de sensodyn ile fırçalayınca azıyorum -
yemek yesene o zaman
quote:
Orijinalden alıntı: Lucky Luciano
yemek yesene o zaman
Yemek yedikten sonra diş fırçalanır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X