Şimdi Ara

Diş Dolgusuna Ne Kadar Ödüyorsunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakın zamanda diş dolgusu yaptıran var mı ne zaman hangi şehirde ne kadar ödediniz? Ben istanbul kadıkoıyde geçen hafta tek bir diş dolgusuna 1500 TL ödedim. Çok pahalı geldi kazıklandım mı anlamadım açıkcası.

Estetik dolgu tane başına 4k verdim geçen ay çok iyi bir doktordu memnun kaldım.

Ben de yaptırıyorum fakat 1-2 sene içerisinde düşüyor normal mi ? Bunun çözümü nedir?

Valla ben direk doktora dolgu düşer mi dedim, benim yaptığım düşmez dedi. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi diş doktoruydu açıkçası 2 ayda 35k ödeme yaptım bütün işlerimi hallettim.

Dolgu yapana ve kullanılan malzemeye göre değişiyor hocam..

Devlet hastanesinde mi yaptırsam orada yaptıran oldu mu hiç? Dolguya para yetiştirmekten canım çıktı. 

Hocam devlet ücretsiz yapıyor. Şuan durumunuz yetişmiyorsa kendinizi zorlamayın. Devlette yaptırın geçin. Ben kaç zamandır erteliyordum mesela bu diş işini. Elim bollaşınca hallettim. Durumunuz yetişmiyorsa devllette halledin daha sonra bollaşınca dolgular düşerse iyi bir hekime gidersiniz. Hayat nehir gibi sürekli aynı akmıyor, kendinizi zorlamayın bence.

Yok açıkcası para veriyoruz sorun yok da bence 1 senede düşmemesi gerekiyor bu meretlerin. Taş kırmıyorum sonuçta dişimde. Geçen bitanesi yeşil fasulye yerken düştü. Bir dahakine bi devlette yaptırmayı deneyeceğim bakalım. Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kassady -- 1 Kasım 2025; 16:42:52 >
    Diş teli fiyatları ne kadar?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kassady kullanıcısına yanıt

Hocam tavsiye ile gitmeni tavsiye ediyorum. Bende bir arkadaşımın dişlerini çok güzel görünce nerde yaptırdığını sorarak gitmiştim.

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.