Şimdi Ara

Diş dolgusu olanlar bakabilir mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dun yaptırdım özelde. Yaptiktan sonra yükseklik var dedi kesti biraz dolgudan . Sonra beni yine rahatsız etti soyledim suan normal dedi. Alisma süresimi bu sizce yoksa sorunmu var. Şuan orda bir fazlalik var gibi hissediyorum disimin arasinda bisey kalmış gibi birde çok sikinca sizlama oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Alışma süresi tabiki de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk birkaç gün öyle hissedersin yükseklik varmış gibi. 4-5 güne geçer.

• 1 hafta bekliycen
  • quote:

Orijinalden alıntı: PearBear

İlk birkaç gün öyle hissedersin yükseklik varmış gibi. 4-5 güne geçer.

Hocam birsey daha soracağım . Obur kok disimdede hafif curuk var onada yaptirmalimiyim. Ben dislerime iyi bakmaya basladim artikta curuk buyur yaptir diyor ailem. ben pek istemiyorum

• Ne kadara yaptırdın hocam dolguyu ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • realexile R kullanıcısına yanıt
    Hocam öncelikle 2 dolgum ve 1 kanal tedavim var.
    1.si eğer iki dişini yani alt üst birbirine değdirince tümseklik hissediyorsan kesinlikle vardır fazlalık..
    2.si çürük çabuk büyür. küçük dolguda korkmana gerek yok çüünkü kök e kadar inmez üstten çürüğü alır ve doldurur gidip bi an önce yaptır.
    Diğer bir konu ise diş için kesinlikle özel e git. Avrupadent varsa yakınlarında öneririm. Yoksa devlet hastanesi çok önemsemiyor. öylesine yapıp geçiyorlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4ikaos

Hocam öncelikle 2 dolgum ve 1 kanal tedavim var.
    1.si eğer iki dişini yani alt üst birbirine değdirince tümseklik hissediyorsan kesinlikle vardır fazlalık..
    2.si çürük çabuk büyür. küçük dolguda korkmana gerek yok çüünkü kök e kadar inmez üstten çürüğü alır ve doldurur gidip bi an önce yaptır.
    Diğer bir konu ise diş için kesinlikle özel e git. Avrupadent varsa yakınlarında öneririm. Yoksa devlet hastanesi çok önemsemiyor. öylesine yapıp geçiyorlar.

Evet degdirince oyle oluyor dolgusuz disim gibi degil ya. Adamada dedim var gibi fazlalik oda yok dedi. Curume durmazmi diyorsun simdi öyleyse digeri büyümeden yaptirim . Tesekkurler cevap icin

• quote:

Orijinalden alıntı: Stormed

Ne kadara yaptırdın hocam dolguyu ?

75 tl. Istanbulda bir adamin özel klinigi vardi orda yaptırdım

• Ben diş hastanesinde yaptırdım. Bahsettiğiniz gibi yükseklik olayı yoktu.10 numara iş çıkarttı doktor,1 kuruş para vermedim.

• realexile R kullanıcısına yanıt
    Öyle kişisel özel bina içinde ki gibi polikinliklere gitmeyin diş konusunda veya başka şeylerde o doktor iyi olmuş olsa zaten iyi bir hastanede çalışırdı, bir ev kiralayıp orayı kliniik yapmazdı.
    Sen oraya gitme bir daha. Ya adam akıllı bir özel diş hastanesine git.. yada devlet hastanesine git. o çürük büyüyecek ve daha kötü olacak. diğer yükseklik ise sana problem yaratacak. sen dişini sıktıkça yada sert yiyecekler yedikçe diş kökünde apse yapacak dişin sürekli şişecek.
  • quote:

Öyle kişisel özel bina içinde ki gibi polikinliklere gitmeyin diş konusunda veya başka şeylerde o doktor iyi olmuş olsa zaten iyi bir hastanede çalışırdı, bir ev kiralayıp orayı kliniik yapmazdı.
    Sen oraya gitme bir daha. Ya adam akıllı bir özel diş hastanesine git.. yada devlet hastanesine git. o çürük büyüyecek ve daha kötü olacak. diğer yükseklik ise sana problem yaratacak. sen dişini sıktıkça yada sert yiyecekler yedikçe diş kökünde apse yapacak dişin sürekli şişecek.

Ne zaman annemi dinlesem başıma is çıkıyor neyse. Simdi 2-3 gun beklim olmassa gidicem yine. Düzelttirmek icinde farklı yere giderim. Hocam kalici hasar falan olmaz dimi .sizladikca korkuyorum . Kulağımda agiriyor gibi psikoljik mi yoksa bilemedim. Adam uyusturmadan yapti ya deliricem

• alışırsın
  • quote:

Öyle deme bazı doktorlar başkasının köle olacağıma kendimin patronu olurum diye düşünüp muayenehane açıyor. Muayenehane açan ama süper diş hekimleri biliyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.