Şimdi Ara

Diş Doktoruyum Soruları alayım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
180
Cevap
9
Favori
13.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangi tıp fakültesini bitirdiniz

• Hocam ben tellerim ciktiktan sonra arkasina minik sabitleyici tellerden takmak istiyorum. Plak takmak istemiyorum. Sabitleyici tel herkese takiliyor mu?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devlette tel tedAvisi goruyorum

• Mezun olunduğu anda iş bulmak kolay oluyormu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki üni bırakan adam kullanıcısına yanıt
    Ankara dis hekimligi bitirdim Gazi de ortodonti kazandim suan yardimci doçentim

• quote:

Orijinalden alıntı: Anqara Tıp

Hocam ben tellerim ciktiktan sonra arkasina minik sabitleyici tellerden takmak istiyorum. Plak takmak istemiyorum. Sabitleyici tel herkese takiliyor mu?

Plak tedavisi zaten sürekli yapılmıyor bildiğim kadarıyla ama plaktan sonra yine sabitleyici tel takıyorsa ne anlamı kaldı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    eczacıyım soruları alayım ??
    10 yıl önce açıldı
    DİŞ HEKİMİYİM SORULARI ALAYIM
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • lastnovember L kullanıcısına yanıt
    Ben direk uzmanligi kazandim ancak prstisyen kalan arkadaslarim 1 yılin icinde atandi cogu Bir sure sonra klinik acti benden cok kazaniyorlar

• Tpdrpri T kullanıcısına yanıt
    Ben gazide tel tedavisi gpruyorum abdullah isik doktorum

• Sağolun hocam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pek araştırmadığım için bilgi sahibi değilim ama merak da ediyorum.
    Diş hekimliğinde de uzmanlık var bildiğim kadarıyla ama uzmanlık yapmazsanız yani diyelim ki sadece üniversite öğrenimizi tamamlarsanız tıp fakültelerindeki pratisyen doktorlar gibi hemen atanıyor musunuz ? Ve maaşlar ortalama ne kadar az veya fazla tıptaki pratisyen hekime göre? Teşekkürler.
    Özel değilse aylık kazancınızı söyler misiniz

• Ortodontik tedavi bittiğinde güzel bir diş yapsına sahip olarak tedavinizi bitirebilirsiniz fakat kalici olmaya bilir dislerden tel ve braketler çıkarıldıktan sonra dişleriniz bir süre sonra eski yerlerine dönmeye çalışacaktır. Pekiştirme apareyleri burada devreye girerek diş eti, kemik ve kasların yeni konumlarına alışıp, kemiklerin sertleşmesi için geçen sürede dislerin yerlerinde sabit durmalarını sağlar Bu apareyler kullanılmazsa disler eski yerlerine geri döner ve ortodonti tedaviniz başarısız ve eksik yapılmış olur.plak takmalisin

• Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Ben plak falan kullanmam igrenc duruyor. Sabitleyici teli olene kadar takarim cunku hic rahatsizlik vermiyormus minicikmis. Ayrica plak coktiktan sonra tekrar bozulma ihtimali var dislerin

• Atamasi Rahat maaşı gayet iyi yılin ilk aylari 8k bulursun sonra 7 bin alirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jokerberg

Bugün dişçiye gittim orada birisi sordu , adam şey dedi tel değil plak yapıyoruz biz . Bir daha ne gerek var tele ben de öyle düşünüyorum. Plak zaten telden sonra aşırı rahatlatacak gibi duruyor , şeffaf ve yemek yerken çıkarma olayı efsane

Plak zaten ömür boyu takılmaz, hayatı cehenneme çevirir.

Büyük ihtimal herkese teller çıkarıldıktan sonra bir süre plak, ardından arkaya tel ile sabitleme yapıyorlar. (bir fikrim yok)
  • Dişçi bey arabanızın markası neydi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tpdrpri

Atamasi Rahat maaşı gayet iyi yılin ilk aylari 8k bulursun sonra 7 bin alirsin

Çok teşekkür ederim, akademik hayatınızda başarılar.
    Ama plagi olene kadar takmicam sonucta. Plak ciktiktan sonra dislerim tekrar bozulmaz mi?

• Jokerberg kullanıcısına yanıt
    Hocam o tel su an taktigimiz tel degil bi arastir. Inceceik ve dislerin arkasina takilan bir tel.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.