Şimdi Ara

Diş doktoru tanıdığı olan varmı?(Tercih için yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
1.735
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Diş doktorluğu düşünüyorum.Ancak annem okursam açıkta kalacağımı söylüyor.Bense hiç bir diş doktorunu açıkta görmedim.

Diş doktorları diğer dktorlar gibi performans alıyormu? aklıma ilk gelen bunlar eklemek istedikleriniz varsa seve seve okurum. normal doktorlarla arasında fark varmı uzman olabiliyormuyuz?

• Mesajım bulunsun
  • babam diş doktoru hocam. İyi para kazandıgını tahmin ediyorum.Ama kendi muayenehanesi var.Birlikte yaşamadıgım için tam bilmiyorum ama bence gayet iyi
  • acıkta kalmak nedır yahu,annen hıc acıkta kalıp ogretmenlık yapan dis doktoru gormus mu?acıkta kalmak fln yok,oyle olsa 12binle kapatmazdi en kotu dıs.uzmanlık konusunda dus geldı artık ve farklı bolumler var:ortodontı,pedodontı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tjedrea

acıkta kalmak nedır yahu,annen hıc acıkta kalıp ogretmenlık yapan dis doktoru gormus mu?acıkta kalmak fln yok,oyle olsa 12binle kapatmazdi en kotu dıs.uzmanlık konusunda dus geldı artık ve farklı bolumler var:ortodontı,pedodontı...

ankara üniversitesi 12bin erzurum 15.400 peki dus u kazandıktan sonra kaç sene okuyup uzman oluyoruz? hem çalışıp hem uzmanlık okunmazmı?(Dişçilik seçeceğim büyük ihtimalle)
  • kac sene oldugunu bılmıyorum,tıptakı gıbıyse uzmanlıgı hem asıstan maasını alır,hem uzmanlık yaparsın.ıstıyosan yaz derım,ama el becerısı de onemlı bıraz.

• ha ha tıp doktorunun açıkta kalmasından daha düşük bi risk diş hekiminin açıkta kalması güldüm baya

5 yıl normal diş hekimi olman için süre( direk devlette 4 bin tl ile mezun olur olmaz işe girenler var)

dus ile uzmanlık kazanıp 4 er yıl ortodonti ve cerrahi
    3 er yıl diger ana bilim dalları
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben de anlamadım neden açıkta kalsın en kötü ihtimalle orta gelirle muayene açılır ne biliyim devlette çalışılır ihtimal çok düşük bence ondan çok el becerisi önemli ne kadar iyi iş çıkarırsan o kadar iyi
  • ilk defa duyuyorum diş hekiminin acıkta kaldıgını diş hekimligi ne tıptan daha fazla ihtiyac var diş doktoru acıgı daha fazla bir arastır farkedersin durumu saglık alanı ülkemizde hep gelecek vadedecek bide bunun iki onemli aktorlerinden biri olan diş hekimi bide merak etme bizim milet dişlerine pek bakmaz en basiti dayım takma diş yaptırdı diş doktoru hic bisey yapmadan 800 tlsini aldı bide diş doktoru oldugun zaman dişi sen yapmıyorsun soyluyorsun diş portezi atolyelerine senin kalıbına gore yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: blah-blah

ha ha tıp doktorunun açıkta kalmasından daha düşük bi risk diş hekiminin açıkta kalması güldüm baya

5 yıl normal diş hekimi olman için süre( direk devlette 4 bin tl ile mezun olur olmaz işe girenler var)

dus ile uzmanlık kazanıp 4 er yıl ortodonti ve cerrahi
    3 er yıl diger ana bilim dalları

2.800le başlandğını söyliyenler var(Hayatında diş doktoruna gitmemiştir belki söyliyen). performans ücreti alıyorlarmı peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 21 Temmuz 2012; 13:20:33 >
  • Diş hekimi mi açıkta kalacak? puahaha kusura bakma da
  • iüdhf mezunu 2011 direk başladı 4 bin civarı performans alıyodur tam emin değilim ama doktordan bi farkı yok zaten aynı kategorideler mesleki sınıflamada
  • mesajım bulunsun
  • Up
  • quote:

Orijinalden alıntı: PLATINIUM

Arkadaşlar Diş doktorluğu düşünüyorum.Ancak annem okursam açıkta kalacağımı söylüyor.Bense hiç bir diş doktorunu açıkta görmedim.

Diş doktorları diğer dktorlar gibi performans alıyormu? aklıma ilk gelen bunlar eklemek istedikleriniz varsa seve seve okurum. normal doktorlarla arasında fark varmı uzman olabiliyormuyuz?

Merhaba bende biraz bilgi vermek istiyorum.Ege Üniversitesin'de 5 sene ordodontik tedavi gördüm.Ben biraz bu yazımda ortodontiyi öveceğim.Doktorlarımın konuşmalarına şahit olmuştum.Onların döneminde bu iş temiz para olarak geçiyormuş.Kan yok,neşter yok.Terzi gibisin.Gelenin ölçüsünü alıyorsun.Tel takıyorsun,çıkartıyorsun vs.Biraz gözlemlediğim kadarıyla önceki yasalara göre devlet hasta muayenesi yapan hekimler,özelde klinik açabiliyordu.Çok para kazanıyorlardı.Şöyle düşün adam profesör.Hem üniversitede ders veriyor hem hasta muayene edip maaş alıyor hemde özel klinikten kaldırıyor parayı.Daha sonraları devletin çıkardığı yasayla devlette hasta muayene eden ler özelde klinik açamıyordu.İkisinden birini tercih ediyordun.Doktorum bundan dolayı devlette muayene etmeyi bıraktı.Profesör oldu.Üniversitede ders veriyordu ve kliniğini işletiyordu.Yinede güzel ve temiz para kazanıyordı.Diş çeken bölümler var.Cerrahlar var.Neşter kullanırsın.Damaktaki gömülü dişi falan çıkarırsın.Periodontoloji var o diş etleriyle ilgilenen bir bölüm.Ortodonti var.Bu estetikle ilgilenen bölüm.Benim bilgilerim bu kadar.Asla aç kalmassın bu bir gerçek.Sektörde olanlarla konuşmanı öneririm.

• kapısızköylü kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler Hocam bilgi için benim için biraz geç oldu ama arkadaşlar için yararlı olmuştur :) Diş Hekimliği okuyorum ve şuan Allah ımızın izniyle inşaAllah 4. Sınıfım Diş Hekimi aç kalmaz ama inanın belirli fakültelerde okuması TIPTAN 2-3 KAT DAHA ZOR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediGüzelAdam -- 12 Kasım 2015; 22:54:49 >
  • Hocam hangi ünidesiniz

• zencikutupayisi kullanıcısına yanıt
    Eskişehir Osmangazi Üniversitesi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.