arkadaşın dişleri bu şekilde. Kendisine kaplama demişler ama yaşı genç istemiyor dolgu yaptırılmasından yana. Bu da röntgen görüntüsü. Sağlıklı yaşam kısmında in cin top oynuyor. Buraya attım bende. Hem bi sürü canavar gibi arkadaşlar var olduğunu biliyorum. Bu dişe ne yapsın dolgu mu kaplama mı? Kaplama yaparsa kaç yıl götürür kaplama bozulsa tekrar kaplama oluyor mu? Kaplamayı tecrübe edinen veya tecrübe etmiş birini tanıyan var mıdır gerçekte kaç sene götürüyor ortalama biliyorum kişiden kişiye farklılık gösterdiğini. ![]() < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 30 Ağustos 2021; 20:48:14 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Diş doktorları bi bakın hele

-
-
Benim de kanal tedavim başarısız oldu ilki, kökler erimiş. Şimdi ikincisi yapılacak. Alakasız oldu gibi ama uplamak adına :D.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Uplamak iyidir. Desteğin için tşk.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abingasi -- 30 Ağustos 2021; 20:13:28 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yok mu anlayan?
dişçi dersen yazmazlar Diş hekimi veya diş tabibi diyeceksin xd
-
Bi deneyeyim xd
Dentist-ül Şükela daha tercih edilesi, daha hoş.
Ben daha çok şey biliyorum galiba. Röntgen amcanın ışın kılıçlarından çıkan darbelerin rahat geçtiği yerler siyah olur. O gördüğün beyazlık kanal tedavisi görmüş.
selamlar. ben 2014 sınavına girmiştim, benim zamanımda sorular açıklanmadığı için donanım habere girip süreklii okurdum. şimdi de kardeşim bu yıl sınavı girdi sonuçları beklerken merak edip başlığı girdim. diş doktoruyum.
Hangi dişine kaplama yapılacak? eğer sağ alttaki kanal tedavili dişindeyse -kanal tedavili dişler kırılmaya meyilli oluyor- kaplanması daha doğru olur. Kaplama için belirli bi ömür yok ama iyi bir kaplama 10-20 yıl gider, eğer eskirse veya kırılırsa altındaki diş de sağlamsa tekrar kaplama yapılabilir.
sağ üstte bir tane çürük var kaplamadan önce o dişe dolgu yapılması lazım.
-
Bence konu dışına at Hocam. Orada daha çeşitli insan gruplarından kişiler var. Dişçi de vardır belki
Hocam öndeki dişinden şikayetçi,iyi bakmamış ama dişini yapan da herhalde dolguyu iyi kapatamamış. Hava alırken sızlıyormuş. Ön dişi(üst) estetiksel olarak kötü bi izlenim verdiğinden yaptırmak istiyor. Ama gidince kaplama demişler o da dolgu yapın demiş yapmamışlar. Başka bir diş hekimine gitmiş o da kaplama deyince dolgu yapılamıyor mu sormuş tamam demiş dolgu yapalım. Bu arkadaş genç biri 25 yaşında kaplamaya sıcak bakmıyor. Kaplama yaptıranların yorumlarını okumuş kimi memnun kimi değil. Ağzına da iyi bakan biri değilmiş diyor ki bu beni birkaç sene götürdükten sonra yine yolda bırakır gidebildiğim kadar dolguyla gideyim. Şimdi bu arkadaşın ön dişi estetik dolguya müsait midir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Dentist-ül Şükela daha tercih edilesi, daha hoş.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X