Şimdi Ara

diş çıkartan çocuk..?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 7 aylık kızım diş çıkartıyor ve çok huzursuz doktora götürüyoruz ağrı kesici ateş düşürücü (Calpol- Dolven) yazıp gönderiyor normal diyorlar ama çocuk çok huzursuz ateşi 2 gün dür düşüremiyoruz 38-39 derecelerde geziyor ateşi 2 saatte bir banyo yaptırıyoruz normale dönüyor ama ağlamaya başlayınca ateşi yükseliyor bunun bir çözümü var mı diş çıkarma süreceni kolaylaştıracak bir yöntem Kehribar kolye siparişi verdik bakalım bir çok yerde gördüm acaba bildiğiniz başka bir yöntem var mı çocuğu rahatlatmak için ?

• Dis cikaran cocuklarda ates olmaz diye biliyorum. Baska doktora goturdunuz mu hocam?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

Dis cikaran cocuklarda ates olmaz diye biliyorum. Baska doktora goturdunuz mu hocam?
    Bu arkadaşa göster baksana baya biliyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: arapaşığı

Alıntıları Göster
    Bos yapma, arastir

• quote:

Orijinalden alıntı: arapaşığı

Alıntıları Göster
    Memorial Sağlık Grubuyoutube
    Diş Çıkaran Bebeklerde Nelere Dikkat Edilmelidir? Uz. Dr. Dicle Çelik
    https://www.youtube.com/watch?v=Tt2lg1t7k04&feature=youtu.be

Doç. Dr. Ercan Tutakyoutube
    Diş çıkarma ateş yapar mı
    https://www.youtube.com/watch?v=yeCGhabxfmk&feature=youtu.be

• quote:

Bos yapma, arastir

Alıntıları Göster
    Boş yapan sensin ama normal tabi boş adam boş yapar

• quote:

Dis cikaran cocuklarda ates olmaz diye biliyorum. Baska doktora goturdunuz mu hocam?
    usta diş çıkartan çocuklarda genel olarak ateş ve ishal görünen belirtilerdir o konuda bir yanlışınız var koronavirüs sebebi ile vatandaş ile ilgilenmiyorlar bile doktorlar yaklaştırmıyorlar bile kendilerine şehir hastanesi aciline gittim gece 3 de 39.3 derece ateş ile hemen pandemi bölümüne gönderdiler oraya gittik ordaki doktor dedi ki bu çocuğu buraya neden gönderdiler diş çıkartıyormuş dediler yine götürdüğüm diğer doktorlar gibi dolven veya calpol yazıp gönderdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anonline -- 14 Mayıs 2020; 11:13:9 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: anonline

usta diş çıkartan çocuklarda genel olarak ateş ve ishal görünen belirtilerdir o konuda bir yanlışınız var koronavirüs sebebi ile vatandaş ile ilgilenmiyorlar bile doktorlar yaklaştırmıyorlar bile kendilerine şehir hastanesi aciline gittim gece 3 de 39.3 derece ateş ile hemen pandemi bölümüne gönderdiler oraya gittik ordaki doktor dedi ki bu çocuğu buraya neden gönderdiler diş çıkartıyormuş dediler yine götürdüğüm diğer doktorlar gibi dolven veya calpol yazıp gönderdi...

Alıntıları Göster
    Hocam benimde kucuk yigenim dis cikardi max 37,5 oldu atesi. Yani ates sijayetimiz olmadi. Tabii genel anlamda iştahsızlık, huzursuzluk oldu ama bunlarda normal. Yukarida iki tane doktor soyledi, asagiyada medicalpark hastanesinin makalesinde de 38 dereceden yukarisi anormal diyor.

diş çıkartan çocuk..?

• quote:

Hocam benimde kucuk yigenim dis cikardi max 37,5 oldu atesi. Yani ates sijayetimiz olmadi. Tabii genel anlamda iştahsızlık, huzursuzluk oldu ama bunlarda normal. Yukarida iki tane doktor soyledi, asagiyada medicalpark hastanesinin makalesinde de 38 dereceden yukarisi anormal diyor.

Alıntıları Göster
    vallahi hocam o kadar bilgi kirliliği var ki neye inanacağım şaşırdım kaldım.

• Yasli akraba falan yok mu konu komsu teyzeler de bilir

Burdaki genc kitle nerden bilsin hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Yasli akraba falan yok mu konu komsu teyzeler de bilir

Burdaki genc kitle nerden bilsin hocam
    genç kitlenin dışında illaki evli olanlar vardır ve bildiği eşinden dostundan aldığı tavsiyeler işine yaramıştır diye bir umut işte
  • diş çıkartan çocuklar için dolven e bakabilirsiniz. dolven şurup fiyat ını öğrenmek isterseniz 19₺ dir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.