Bildirim
Dış cephe yasağı
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Dış cepheye klima takılması nasıl yasak. Apartman olarak alınmış bir karar mı ?
Motorsuz klima yok. -
Evet apartman olarak alınmış bir karar.Yapacak bıseyım yok o zaman kaldık boyle sıcakta , sagolun cevap ıcın. -
quote:
Orijinalden alıntı: D Scoopas
Evet apartman olarak alınmış bir karar.Yapacak bıseyım yok o zaman kaldık boyle sıcakta , sagolun cevap ıcın.
Mobil klima uygun olursa kullanabilirsiniz. Klimanın bulunacağı odanı camını çıkarttırıp havalandırma için ayri bir cam kestirin. (Mutfak camında ki menfez gibi.)
Google da araştırırsanız aydınlatıcı olur. -
Teşekkürler yardım için , araştıracagım -
Balkon olan odaya klima taktırın.
Yada ev kendinizinse istediğiniz odaya taktırın gizli boru çektiğim içerden.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi mobil klima çeşitlerını arastırdım da çok ses cıkarıyor ve sıcak hava tahlıyesı istiyormus . Acaba split yanı normal klima borusunu kaç cm uzatabilirim , oturma ile yatak odasındakı balkon arasında 6-7 metre var -
quote:
Şimdi mobil klima çeşitlerını arastırdım da çok ses cıkarıyor ve sıcak hava tahlıyesı istiyormus . Acaba split yanı normal klima borusunu kaç cm uzatabilirim , oturma ile yatak odasındakı balkon arasında 6-7 metre var
15 mt uzaklığa kadar sorun olmuyor. Kalitesini ispatlamış markaların müşteri hizmetleri ile görüşün. Keşif için teknisyen göndersinler. -
30 metre ye kadar boru döşenebilen modeller var . -
o zaman sadece boruyu gizli sekilde oturma odasina cektirmem gerekiyor fakat disardan mudahale yapilmayacak diye bi karar var nerden cikti bilmiyorum yeni yapilan binalara gelmis bu, yoneticinin yapabilcegi bisey yokmuş
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
o zaman sadece boruyu gizli sekilde oturma odasina cektirmem gerekiyor fakat disardan mudahale yapilmayacak diye bi karar var nerden cikti bilmiyorum yeni yapilan binalara gelmis bu, yoneticinin yapabilcegi bisey yokmuş
Çok saçma açıkçası . Yakında kiracının evi boyaması da yasak olur bu gidişle. 15 metreye kadar çalışan cihazlar var fakat klimayı montaj seti ile değil 15metre çıplak bakır boruya izolasyon giydirilip havşa vb. Açılarak hiç ek yapılmamış bir şekilde montaj yapılması uygundur. Ayrıca her uzatılan metre başına gereken miktarda gaz şarjı gerekir. Vakum süresi de uzar.
Kiracı olarak oturmuyorum ev sahıbıyım fakat böyle bir kanun cıkmıs yenı apartmanlara çok saçma gerçekten. gaz şarjı - vakum süresi ugrasacagıma vantılator alıcam bu gidisle , ufo'nun çesıtlerınden -
3 sene yöneticilik yaptım öyle bir kanundan haberim yok. Koca devlet kalkıpta cepheye klima motoru takamazsınız demez, yönetici biraz süslemiş. Olsa olsa ya sizin yönetim genel kurulda bu kararı almıştır yada belediye sizin semti/mahalleyi özel statüde görüp dış cephelerin görünümü ile ilgili belediye meclisinden kanun geçirmiştir. Her iki durumda da alınan kararlar bağlayıcıdır, hakkınızı mahkemede arayabilirsiniz ama çok uğraşırsınız ve kazanmanız garanti olmaz üstelik komşularınızlada kötü olursunuz.
Size tavsiyem mobil kilimalardan alıp camı delmeniz kaliteli mobil kilimalar ucuzlar kadar seste yapmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadow006 -- 15 Temmuz 2014; 7:13:53 > -
Siz hiç kafanızı yormayın. Yaptırın keşif. Size uygun olanı sunarlar.
gecen gun kesif icin cagirdim ekibi , 3 milyar a yakin masraf cikardilar. mobil klima bakicam bakalim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X