Şimdi Ara

Diş ağrısı acil yardım arkadaşlar.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba abilerim kardeşlerim direk konuya giricem geceden beri çürük olan dişim ağrıyor acile gittim geldim kanal tedavisi dediler ilaç verdiler yaklaşık 40 dakika önce ilaçları kullandım ama hala acı devam ediyor acaba acıyı bu gecelikde olsa dindirecek bi yöntem bişey var mı bildiğiniz? varsa gerçekten çok yardımcı olmuş olursunuz şimdiden teşekkür ederim.

• Hiç kimse yok mu?
  • eczaneye git 7 lira ver arveles al bi tane at agri geçmezse kendimi uzaklastirirm forumdan o kadar iyi bi haptir o

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soğuk suyu o dişinin tarafında tutarak bir kaç dakika uyuşturabilirsin, ama su ısındıkça yeniden soğuk su alman lazım. Geçmiş olsun, eğer dişiniz ağrımıyorsa diğer dertlerinizin bir önemi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Snipertalent -- 18 Ağustos 2014; 1:06:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unfaithfull

eczaneye git 7 lira ver arveles al bi tane at agri geçmezse kendimi uzaklastirirm forumdan o kadar iyi bi haptir o

Bu söylediğiniz ilaç sadece diş ağrısı için mi hocam yoksa herhangi bi yerimiz ağrıdığında da kullanabiliyormuyuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dişim ağrıdığında 2-3 tane buz alıp yanağıma koyuyordum bir süre sonra geçiyordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lightsword5

Dişim ağrıdığında 2-3 tane buz alıp yanağıma koyuyordum bir süre sonra geçiyordu.

bunun dediğini yaparsan ölürsün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    REFLÜ OLDUM ACİL YARDIM
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Replica Simone Simons kullanıcısına yanıt
    Yanağa değil dişe koymalısın..çok fena bi acı olur hayattaki en kötü acılardan birisi. fakat yaklaşık 1 dk dayanabilirsen ondan sonra ağrı felan kalmaz rahatca uyursun
  • UP..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • pamuga ispirto dök oraya tampon yap
  • andorex sprey iyi gelebilir.sözlüklerde başlığını oku.

• Apranax Fort dişçiye kadar kesin çözüm

• dişinol al eczaneden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeswesheR

Apranax Fort dişçiye kadar kesin çözüm

Bu ilaç sayesinde intihar etmekten vazgeçtim. ilaçı temin edene kadar soğuk su ağrıyı keser.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Koş eczaneye bir dişinol ve apranax forte al. İlaçları kullandıktan sonra kerpetenle dişini çekebilirsin
  • Rakı çok iyi gelir diş ve boğaz ağrısına
  • bboyerko B kullanıcısına yanıt
    Ben baş ağrısında kullanıyordum. Arveles çok etkili bir ağrı kesicidir. Kadınlardaki adet sancıları için de kullanılan bir ağrı kesicidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zujabo

Ben baş ağrısında kullanıyordum. Arveles çok etkili bir ağrı kesicidir. Kadınlardaki adet sancıları için de kullanılan bir ağrı kesicidir.

eyvallah hocam yeni gördünüz sanırım alıntıyı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.