Şimdi Ara

DIRT bağlantı sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, Colin McRae Dirt 2 sahibiyim. eski olmasıyla beraber halen oynadığım bir oyundur daha önceden xboxta oynardım şu aralar laptopla baş başa kaldığım için pc versiyonunu satın aldım fakat live'a bağlanamıyorum doğru şekilde live hesabımı tanıttığım halde, online bir bağlantıya girdiğimde, hatta odanın içindekilerin listelendiği alana kadar geldiğimde; herkes "ready" olduğu anda oyundan atıyor

    yardımlarınız ve önerilerinizi bekliyorum



  • Airties modemin varsa gfwl ile çalışan tüm oyunlar tam bir çile.ben dirt3 için günlerce uğraştım.en son modemin ayar sayfasından şimdi hatırlamıyorum ama pnp mi öyle bişeydi orada kuralları temizle diye bi seçenek vardı.onu kaldırdım oyunlara girdim.ama aynı sorun her girişte oluyordu nerdeyse.Güya gfwl windowsun sistemi.Gözünü seveyim steam ın.böyle bir tane sorun yaşatmıyor.Kısacası bence modemle alakalı olabilir.
  • 2 farklı modem denedim ikinsinde de sıkıntı oldu zyxel p-660 ve markasını hatırlayamadığım bir modem. sanırım online oynamaktan vazgeçicem. Games for windows gerçekten çok kullanışsız. Steamdede dirt2 yoktu o yüzden tercih ettim gfwl'yi ama artık yapçak birşey yok teşekkürler yardım için.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: .rkan

    2 farklı modem denedim ikinsinde de sıkıntı oldu zyxel p-660 ve markasını hatırlayamadığım bir modem. sanırım online oynamaktan vazgeçicem. Games for windows gerçekten çok kullanışsız. Steamdede dirt2 yoktu o yüzden tercih ettim gfwl'yi ama artık yapçak birşey yok teşekkürler yardım için.

    Aynen arkadaşım games for wl gördümmü tüylerim diken diken oluyor.hepte kaliteli oyunlar bu sistemi seçmiş.halo2 de de çok uğraştım.dirt serilerindede.insanları illegale zorla sevkediyolar..

    saygılar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.