Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
151.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaklasik 10 yasimdan beri dreksiyonla yaris oyunlari oynuyorum... O zaman Microsoft SideWinder im vardi.
    Simdi de bayram sonrasinda Logitech Momo aldim. Momo ya yeni yeni alisiyorum...

Not: 1991 Dogumluyum
  • konuyla alakası yok ama bana biri nfsu2 ye araba yaması olan adamakıllı bi site verir mi acilde
  • lüffen cevap verin kimse yok mu
  • Arama yaparak konu ile ilgili bilgiye forumda rahatça ulaşabilirsin. Böylelikle aramayı da öğrenirsin, tabi eğer bilmiyorsan.
  • bende logitech g25 var titreşimle (race dirt gta tdu) gibi oyunları oynuyorum
    klavye daha zor oluyor
  • Arama yaparak konu ile ilgili bilgiye forumda rahatça ulaşabilirsin. Böylelikle aramayı da öğrenirsin, tabi eğer bilmiyorsan.

arama yaparak bende bulurum önemli olan güvenilir bi site olması
  • Slm arkadaşlar.

Bence Logitech G25 , Momo Racing , Formula Force Ex var.

Bence direksiyonla oynanan en güzel oyun MERCEDES BENZ WORD RACİNG.

Herkeze selamlar.
  • momo kullanıyorum cmr 4.0 da yaptıgım zamanlarımı klavyede veyahut gamepad ıle gecemıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: arnold_35

Slm arkadaşlar.

Bence Logitech G25 , Momo Racing , Formula Force Ex var.

Bence direksiyonla oynanan en güzel oyun MERCEDES BENZ WORD RACİNG.

Herkeze selamlar.

world racing gerçekten güzel en azından zevk veriyor, hele offroad...
  • bende Logitech Formula Force GP var.. Need for Speed Porsche Unleashed ve Colin MC rae Rally olnuyorum... ve kısa sürede alıştım... 1 hafta bile sürmemiştir... kaliteli bi direksiyon olursa daha çabuk alışılır diye düşünüyorum...

*ama acı bi gerçek varki.. araba sürme yeteneği olmayan birisi direksiyonla da pek içiçe olup süremez... Allah vergisi olucak biraz.. bu konuda ciddiyim.. bence böyle..

heves+yetenek9istek+azim
  • slm beyler bu momo cevirince bi yuayı yok yani eski haline dönmüyor değil mi öle kalıyor ?
  • janyazgan abi zaten bilgisyara takmadan önce olduğu gibi kalması lazım bilg e takılınca senin dediğin gibi oluyo yani eskiyerine geliyo
  • süper bşi gerçekten
  • bendede ms sidewinder ff var sadece tdu oynayamıyorum ama dirtte harika...

bunlar kendi videolarım...

http://www.youtube.com/watch?v=ORD4KUFieLo
    http://www.youtube.com/watch?v=oRROZEeM-8k
  • DFP kullanıyorum.
    TDU GTR2 Race ve Project torque oynuyorum.
    PT u tavsiye ederim mükemmel bironline yarış oyunu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gurkans

DFP kullanıyorum.
    TDU GTR2 Race ve Project torque oynuyorum.
    PT u tavsiye ederim mükemmel bironline yarış oyunu.

vaay üstadım...pt ye ısınamadım birtürlü neden bilmiyorum :)
  • Bende jWin var
    Tabiki Diğerleri Daha İyidir Ama Şimdilik Bunu Kullanıyorum Memnunumda
    50YTL jWin :D:D:D

Carbon Güzel Oynarımda..

TDU, Ferrari Enzo ile Kontrol Zor Oluyor Hızlandığımda :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NNoitra -- 18 Kasım 2007; 22:19:48 >
  • bende logi momo war gerçekten süper. özellikle test driveda mükemmel uyum sağlıyor
  • Logitech'in bir modeli var bende ancak oyunlarda hep birkaç milisaniye geç tepki veriyor bu nedenle de özellikle ralli gibi oyunlarda sorun yaratıyor. Klavyeyle oynarken komutlara anında tepki aldığımdan daha rahat sürebiliyorum. Yine de pedal takımı uçuş simülasyonlarında bana dümen pedalı olarak fazlasıyla yardımcı oluyor.
  • arkadaşlar bende henüz direksiyon yok ama ne tavsiye edersiniz. Kullanırken yolda gittiğini hissettiren bişey olsun istiyorum. Logitech Momo racing e iyi diyorlar. Ondan mı alayım sizce? G25 demeyin sakın o kadar param yok :) Bu arada TDU oynayacağım. Başka da bi oyun oynar mıyım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi beratbasat -- 22 Kasım 2007; 18:30:16 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.