Şimdi Ara

DİREKSİYONU OLANLAR BURAYA (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
543
Cevap
6
Favori
152.247
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Direksiyon alıcam Logitech momo ve

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Kollar%C4%B1%20ve%20Direksiyonlar/snopy-v5h-snopy-v5h-usb-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=29031

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Kollar%C4%B1%20ve%20Direksiyonlar/snopy--ft-38c2-snopy-sg-ft38c2-pcps2ps3-3-in-1--direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=39813

bu iki snoopy arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz?

Momo tabiki daha iyi bir direksiyon ama simulasyon oynayacağım için 900 derece olmaması canımı sıkıyor.

900 olmaması snopyler karşısında hiç önemli değil. Hatta genel olarak hiç önemli değil. Al keyfine bak dostum. Çerez olur snopyler onun yanında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    GIGABYTE GA-Z170X-Gaming 7-EU / Intel Core i5 6600K / Corsair Vengeance LPX 2X8GB 3000MHz DDR4 / SAPPHIRE RADEON™ RX 5600 XT PULSE OC GDDR6 6GB / Zalman LQ315 Ultimate Liquid Cooler / Corsair Force LS 120GB SSD / Asus Xonar Essence STX Audiophile Burr-Brown PCM 1792A DAC Soundcard / Aerocool Strike-X AIR Case / Aerocool Touch 2000 Control Panel / Denon Avr-2312ci Integrated Network A/V Surround Receiver / Denon AVR-X2000 7.1 4K ULTRA HD &amp; 3D PASS THROUGH + AirPlay / YAQIN MC-30L (EL34) Vacuum Tube Stereo Amplifier / Harman/Kardon HK980 Stereo Amplifier / Technics SH-GE90 DSP Equalizer / Heco Victa Prime 702 Loudspeaker / JBL Northridge E250P Subwoofer / Pioneer CS-980 3-way Bass Reflex Stereo Vintage Speaker PS3 / PS4 / Xbox 360 Pal 120gb Jasper / Fanatec CSR Wheel ClubSport Pedals CSR Shifter Set US

• quote:

Orijinalden alıntı: bugsymaloone

quote:

Orijinalden alıntı: ChelseaSmile

Direksiyon alıcam Logitech momo ve

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Kollar%C4%B1%20ve%20Direksiyonlar/snopy-v5h-snopy-v5h-usb-direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=29031

http://www.vatanbilgisayar.com/Oyun%20Kollar%C4%B1%20ve%20Direksiyonlar/snopy--ft-38c2-snopy-sg-ft38c2-pcps2ps3-3-in-1--direksiyon/productdetails.aspx?I_ID=39813

bu iki snoopy arasında kaldım.Hangisini önerirsiniz?

Momo tabiki daha iyi bir direksiyon ama simulasyon oynayacağım için 900 derece olmaması canımı sıkıyor.

900 olmaması snopyler karşısında hiç önemli değil. Hatta genel olarak hiç önemli değil. Al keyfine bak dostum. Çerez olur snopyler onun yanında.

Alıntıları Göster
    Logitech Formula™ Vibration Feedback Wheel kullanıcısı olarak yazın beni de bir kenara NFS Shift Realism Mod'dan sonra daha bir bağlandım direksiyona.

• quote:

Orijinalden alıntı: Göksel Şahin

Kuzenimde 7 gün boyunca G-25 ile dirt2 oynadım ve halada bıkmadım.Şimdi fazla param olmadığı için Snopy V19B alıcam

Alıntıları Göster
    Selamlar, bende GoldMaster RC-419 model wheel var. PS2 ve PS3'te sorunsuz çalışıyor ancak PC'de gaz pedalı tepki vermiyor. Driver'larını önceden yüklemiştim. oyun kumandaları kısmından kalibrasyonu kontrol ettim, fren pedalı ne kadar bastığımla orantılı sorunsuz çalışıyor, ancak gaz pedalına baskı uyguladığımda tepki vermiyor, sonuna kadar bastığımda ise gösterge ancak bir tık ilerliyor. Oyunlar da gaz pedalını algılamıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: malachai

Selamlar, bende GoldMaster RC-419 model wheel var. PS2 ve PS3'te sorunsuz çalışıyor ancak PC'de gaz pedalı tepki vermiyor. Driver'larını önceden yüklemiştim. oyun kumandaları kısmından kalibrasyonu kontrol ettim, fren pedalı ne kadar bastığımla orantılı sorunsuz çalışıyor, ancak gaz pedalına baskı uyguladığımda tepki vermiyor, sonuna kadar bastığımda ise gösterge ancak bir tık ilerliyor. Oyunlar da gaz pedalını algılamıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar selamlar. Driving Force EX aldımda. Driving Sim' de kullanamadım. Neden olabilir. Son sürümü yüklü.

• quote:

Orijinalden alıntı: UlasAsmadili

Arkadaşlar selamlar. Driving Force EX aldımda. Driving Sim' de kullanamadım. Neden olabilir. Son sürümü yüklü.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar Goldmaster RC-405 kullanıyorum.. Ama F1 2012'de titreşim alamadım şu ana kadar.. Bildiğim kadarıyla oyun içinde titreşim ayarı yok. Sürücü falan kurmak gerekiyormuş herhalde.. Bir bilgisi olan var mı acaba ? Ya da sürücüyü bulabilecek ? Şimdiden teşekkürler.. PM atarsanız çok memnun olurum.

Orijinalden alıntı: ]v[orp}{eUS

Yaklaşık 4-5 yıldan beri Momo Racing kullanan birisi olarak (tabi o zaman g25ler cartlar curtlar yoktu) gözüm kapalı tavsiye edebilceğm bi wheel. ancak şuan piyasa bulunan ürünler tabiki onu biraz gölgede bırakior ilk aldğm zmnlarda nfsu2'nn başından kalmazdm tabi şuan ki ürünlere göre eksileri var dönüş açısının kısa oluşu sadece triptonik vites seçeneği ve gıcırtıları.. ama g25 g27'ye bakıcak olursak o paraya 987987 tane momo alınır yani eğer ilk kez direksiyon alcak ve bütçeniz kısıtlıysa momo bi seçenek.. ama dfgt (Driving Force GT) sanırsam ondan biraz daha iyi.. özellikle 900 derecelik dönüşü fln ama direksiyon üstündeki buttonlar fln biraz tırt onuda sölemek gerekir.. ama şunu söliyebilrim ki momo bnce ilk başta alınabilrlk açısından gözüm kapalı önerebilrm . tercih tabi sizin.

Alıntıları Göster
    Merhaba Arkadaşlar.Bende Snopy nin direksiyonu var g25 yada 27 gibi iyi deil biliyorum.Ps3 üm var gta4 oynuyorum.Direksiyonun gaz ve freni diğer oyunlarda çalışıyor fakat gta4 de gaz ve fren direksiyondaki tuşlardan oluyor tüm ayarları denedim ama olmadı.Lütfen yardım edin tavsiyelerinizi bekliyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ]v[orp}{eUS

Yaklaşık 4-5 yıldan beri Momo Racing kullanan birisi olarak (tabi o zaman g25ler cartlar curtlar yoktu) gözüm kapalı tavsiye edebilceğm bi wheel. ancak şuan piyasa bulunan ürünler tabiki onu biraz gölgede bırakior ilk aldğm zmnlarda nfsu2'nn başından kalmazdm tabi şuan ki ürünlere göre eksileri var dönüş açısının kısa oluşu sadece triptonik vites seçeneği ve gıcırtıları.. ama g25 g27'ye bakıcak olursak o paraya 987987 tane momo alınır yani eğer ilk kez direksiyon alcak ve bütçeniz kısıtlıysa momo bi seçenek.. ama dfgt (Driving Force GT) sanırsam ondan biraz daha iyi.. özellikle 900 derecelik dönüşü fln ama direksiyon üstündeki buttonlar fln biraz tırt onuda sölemek gerekir.. ama şunu söliyebilrim ki momo bnce ilk başta alınabilrlk açısından gözüm kapalı önerebilrm . tercih tabi sizin.

Alıntıları Göster
    selam arkadaşlar bi sorum olacak ben direksiyon koistik seti alıcam ama laptopum var ve biraz inceledimde joistigin yuvarlak eski tip girişleri var laptopta usb yi yuvarlaga vericiler oluyo onlardan falan alsam olurmu yani kısaca nasıl baglarım olurmu yani bosuna almayım teşşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: TeufeL-07

Vay be iyiki g25 im var ozaman. 5 tane led için hem daha fazla para vereceğim hemde triptronik vitesten mahrum kalacağım. Neyle oynayacağım gtr yarışlarını 18 wheels serilerini , nfs shift leri . İyiki g25 almışım zamanında.

İyi bir sürücüysen manuel vitesle hepsini oynayabilirsin.

Keza , shift 2 , ets 2 , asetto corsa , ccd , lfs vs vs hepsini manuel çok rahat oynayabiliyorum.

Bu arada g27 ile katıldım bende aranıza arkadaşlar
    Snopy v5h direksiyon alma planlarım var. Uyumlu olan oyunları nerden öğrenebilirim? Ayrıca ets 2 gibi oyunları pek oynamam need for speed oynamak için almayı düşünüyorum sıkıntı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: BLG#

Beyler bir arkadaşım araba sürmeyi PCde direksiyonla oyun oynayarak öğrenip öğrenemeyeceğini soruyor.Onun DH Üyeliği yok o yüzden ben yazdım.Konu linkini attım takip edecek

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bendede snopy racing wheel var ama hiç bir oyunda kullanamıyorum driveri kurtduğum halde

Orijinalden alıntı: llllIIII

Arkadaşlar bendede snopy racing wheel var ama hiç bir oyunda kullanamıyorum driveri kurtduğum halde

Alıntıları Göster
    Arkadashlar rFactor kullanan varmi aramizda ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar Fanatec GT2 satıyorum ilgilenen arkadaşlar PM atabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_108222634/f_//tm.htm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: nec85

Arkadaşlar Fanatec GT2 satıyorum ilgilenen arkadaşlar PM atabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_108222634/f_//tm.htm
    Logitech Momo ve G27 kullanıcısı olarak ben de buradayım.
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 &amp; HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) &amp; HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • Heyecanımı bağışlayın t500 rs ile aranıza döndüm bakalım dfgt sonrası nasıl bir değişim olacak hissiyitta

Orijinalden alıntı: Pepe Kontes

quote:

Orjinalden alıntı: brkn_byrk

Arkadaşlar çok uygun fiyata direksiyon var bugün gördüm bakmadan geçmeyin.

http://www.programsepeti.org/index.php?do=catalog/product&pid=581

bu ne ya şakamı yuh

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende snopy v20 var ilk zamanlar fena değildi ancak sonm zamanlarda ets 2 oynarken direksiyonu çeviriyorum belli bi noktaya gelince tamamen çeviriyo direksiyonun yarıdan fazlası kör noktaya giriyor
    kör nokta ayarı 0 kalibrasyon yapamadım lütfen yardım edin

• Direksiyonun mantığı daha hassas bir kontrol olduğu için arcade oyunlardan ziyade simulasyon oyunlarda ne kadar değerli olduğunu daha çok anlarsın.

ASUS ROG PG278Q 1Ms GSYNC 2K 144HZ | ASUS TUF Z490 PLUS-WIFI | ASUS TUF RTX 3080 OC | İ7 10700K 5.1GHZ | 16 GB DDR4 | COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240L V2 | CORSAIR AX1200İ | CREATIVE SOUNDBLASTER X-FI 7.1 | RAZER TIAMAT 7.1 ANALOG | RAZER OUROBOROS | COOLAR MASTER X HAF 942
  • quote:

Orijinalden alıntı: rononni

Bende TRUST GM-3200 var da vibration feedback var force değil. Hiç bir oyunda oyuna senkronizeli titrediğini görmedim. Vibration Feedback PS2 için mi, bilgisayar oyunu var mı? Bilenler oyun tavsiyesi yaparsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    ben geçen hafta snopy v18 direksiyon almıştım driver dan test yaparken veya oynarken direksiyonu sola döndürünce pc ile aradaki bağlantı kopuyor fren pedalına veya vitesteki frene basınca bir daha bağlanıyor bırakınca bir daha kopuyordu ne yapmalıyım acill yardım ??
    |
    |
    xxfcxx bu mesajı paylaştı

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.