Şimdi Ara

Direksiyondaki sedef kaplama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
24.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam. yaklaşık 3 hafta önce megane 1 aldık. iyi güzel araba ama direksiyonda sedef kaplaması var. eski sahibi yaptırmış. benim de gözümü fazla tırmalıyo aynı minibüs kamyon direksiyonları gibi duruyo.
    size soracagım bunu nasıl cıkartabilirim? pek cıkacak gibi durmuyo ama :D
    yada üstüne bşiyler yapsam nası olur? bana fikir verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentbreeze -- 28 Ocak 2011; 20:44:03 >

• Öncelikle hayırlı ve uğurlu olsun aracınız, kazasız belasız sürüşler dilerim. Kaplamayı oto döşemecilerine bir gösterin kolay sökülecek bişeyse söktürün değilse direksiyona zarar vermekten kaçının, zira orjinal direksiyonlar pahalı olabiliyor airbag varsa. Oto döşemecilerde istediğiniz türden kaplamalar bulabilirsiniz.
  • Hocam o asitle eritilip şekil verilen bi malzeme büyük bi ihtimal direksiyona yapışmış çıkmazda o benden sana öneri eğer hoşuna gitmiyorsa kaplamayı pürüzlü bi yüzel elde edene kadar zımparalattır , ardından deri kaplama yaptır .. ama dikişleri megan 2 deki gibi olsun yapıştırıcıda sürsünlerki çıkmasın bidaha deri kaplama ,, süper olur bence
  • 100-150TL ye deri kaplıyorlar. Yeni direksiyon da 120TL civarı
  • Dayı Nptınız Ya Taktırmak İstiyodum İçimi Karattınız Nerden Bulurum Bunu
  • bizim magirusta var beyazından sökmesi çok kolay hocam,ek yerlerini tırnagınla açarak sökebilirsin.biraz uğraştırır.yumuşatmak istiyorsan eğer bir bezi asetona batır ve direksiyona yumuşayana kadar sür.yumuşayınca zaten kağıt gibi eline gelir.ben kendim söktüm bi sıkıntı da yaratmadı direksiyonda
  • Ben de Manavgat'ta 2 hafta önce 25 liraya sedef kaplattım direksiyonu... Arabanın rengine yakın bir sedef rengi seçtim. Avantajı bana göre eli terletmemesi ve eli kirletmemesi. Deri, kılıf v.b ürünler eli çabuk terletip kirletebiliyor. Bu sedef sert bir malzeme olduğundan kir çekmiyor ve dolayısıyla el terlese de kirlilik olmuyor... Ama ne kadar dayanır bilmiyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syrah -- 11 Temmuz 2012; 17:22:54 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Parke döşemesi ve rengi
    12 yıl önce açıldı
    Araç kaplama ve koltuk döşeme
    7 yıl önce açıldı
    Arabanın renginde tavan kaplama
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.