slm beyler bende jwın mx-006 marka direksiyon var vatan computer dan almıstım.fena direksiyon değil ama değiştiricem ne tavsiye edersiniz çok pahalı olmasın lütfen...
ya o momo çok pahalı onun başka viteslisi ve güzeli var mı bide hatırladığım kadarıyla o döndüğü yerde kalıodu öle istemiyorum yardımlarınızı beklerim
quote:Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET::: türünde tek logitech g-25 Arkadaş momo ya pahalı diyo sen g25 tavsiye ediyon. Bence bitane "microsoft sidewinder precision racing wheel" al gitsin.
ucuz dıreksıyonlarda tekerlek hasssıyetı olanlar hangılerı (dıreksıyonu ne kadar cevırırsen tekerleği okadar dondurenlerden soruyorum) bıde aynı seyı gaz frendede yapacak en ucuz dıreksıyon kıtı hangısı acaba bılen warmı
quote:Orjinalden alıntı: KANKYMANKY ucuz dıreksıyonlarda tekerlek hasssıyetı olanlar hangılerı (dıreksıyonu ne kadar cevırırsen tekerleği okadar dondurenlerden soruyorum) bıde aynı seyı gaz frendede yapacak en ucuz dıreksıyon kıtı hangısı acaba bılen warmı ben yüz e logitech formula force ex aldım tam senin istediğin gibi