Şimdi Ara

direksiyon tavsiyeleriniz...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm beyler bende jwın mx-006 marka direksiyon var vatan computer dan almıstım.fena direksiyon değil ama değiştiricem ne tavsiye edersiniz çok pahalı olmasın lütfen...

• ok logitech g25 al o zaman
  • MOMO® Racing Force Feedback Wheel

ÜRÜN İÇİN DETAYLI BİLGİ

• Ben microsoft direksiyonunu kullanıyorum 2.el bir mazadan aldım 20 ytl ye tertemiz
  • ya o momo çok pahalı onun başka viteslisi ve güzeli var mı bide hatırladığım kadarıyla o döndüğü yerde kalıodu öle istemiyorum yardımlarınızı beklerim
  • türünde tek logitech g-25
  • Logitech kalitelidir hangi modelini alırsan al.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ETS direksiyon önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: :::LOSTPLANET:::

türünde tek logitech g-25

Arkadaş momo ya pahalı diyo sen g25 tavsiye ediyon. Bence bitane "microsoft sidewinder precision racing wheel" al gitsin.
  • Logiteck g25 işini görür
  • g25 çok pahalı bide vatan computer deki ürünlerle sınırlıyım paramı alırsam tabi ayrı:D
  • Bende Trust gm3500r var tavsiye edebilirim
  • ucuz dıreksıyonlarda tekerlek hasssıyetı olanlar hangılerı (dıreksıyonu ne kadar cevırırsen tekerleği okadar dondurenlerden soruyorum)

bıde aynı seyı gaz frendede yapacak en ucuz dıreksıyon kıtı hangısı acaba bılen warmı
  • Almışken en iyisini al derim. G25
  • quote:

Orjinalden alıntı: KANKYMANKY

ucuz dıreksıyonlarda tekerlek hasssıyetı olanlar hangılerı (dıreksıyonu ne kadar cevırırsen tekerleği okadar dondurenlerden soruyorum)

bıde aynı seyı gaz frendede yapacak en ucuz dıreksıyon kıtı hangısı acaba bılen warmı

ben yüz e logitech formula force ex aldım tam senin istediğin gibi
  • logıtech g25
  • formula force ex almayı düşünüom hala servisi arıom cvp gelmedi dio gelsin paramı alıp gold a koşcam
  • sen hangi golda koşacan ben bugün kadıköy golda koştum EX bulamadım.
  • bahçelievler gold a
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.