Merhaba arkadaşlar direksiyon sınavım vardı,sınava katıldım tüm kurallara uyarak yolculuğa başladım ve tüm parkları sorunsuz şekilde tamamladım tüm parkları,ani freni, 25 metre geri'yi tamamladıktan sonra son aşama olan yokuşta araç kaldırma kalmıştı oraya doğru ilerliyordum ışıklarda yeşil lamba yanıyordu ve yeşilde 2 saniye gösteriyorken sarı da geçmek istemediğim için durdum çünkü durmasaydım ışığın olduğu hizada sarıda geçmiş olacaktım,sarıda geçmenin kalma sebebi olduğunu bildiğim için önlem olması için sarıya gelmeden yeşilin bitmesine 2 saniye kalmışken geçmeyip durdum. Bu sebeple sınav hocası yeşilde geçmediğim için beni sınavdan bıraktı? hızım düşük olduğu için geçseydim sarıda geçmiş olacaktım ama bunun riskine girmek istemediğim için yeşilin sarıya dönmesine 2 saniye kala durdum, bu sebeple sınavdan kaldım.Trafik akışında hiçbir sorun olmamasına rağmen trafiği riske soktuğum hiçbir durum olmamasına rağmen, her şey normalken sınavdan kaldım. Haksızlığa uğradığımı düşünüyorum. Ne düşünüyorsunuz yazarsanız sevinirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 15 Ekim 2024; 0:0:5 > |