Hocam ilk sınavda da ikinci sınavda da mesleğimi söylediğim anda komisyon üyeleri bana nefret kusmaya başladı. Yemin ederim mesleğimi söylememek için kırk takla attım ama ısrarla sordular, anlayamadığım adayı konuşturmak ya da sıkıştırmak parkurun bir parçası mı yoksa bana mı denk geldiler? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Direksiyon Sınavından Geçemiyorum (2. sayfa)

-
-
Aslında stresini atsın diye yapılır ama onlar ne sebeple yaptı bilmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben 19 yaşındayken ikinci denemede almıştım. Önümde başka bir acemi vardı ve aniden fren yaparak durdu ben ona arkadan çarpma tehlikesi atlattım ve elendim. Öndeki adam zınk diye aniden durunca arkadaki elbette ona çarpma tehlikesi atlatır. Beni eleyen o hacivat kendisi kullanıyor olsaydı kendisi de o tehlikeyi atlatacaktı. Yani bu nasıl bir adam eleme mantığıdır? İkincide yine beni eleyen herif geldi üstelik ama aynı şey olmadıgı için bu sefer geçmiştim. Bazı insanlar gerçekten dayaklık oluyorlar..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Şubat 2025; 9:42:19 > -
Takip mesafeniz nasıldı? Muhtemelen ondan elenmişsinizdir. Yine de görmeden bir şey demek mümkün değil. Dubayı ezip ben bir şeye çarpmadım diye ısrar eden de gördüm. Yani olayı görmek lazım. Ancak öğlen yemeğine erken çıkmak için adayı ilk fırsatta eleyeni de gördüm. Kişinin vicdanına kalıyor maalesef. Aslında belirli bir pist üzerinde sabit puanlamayla yapılsa bu vicdan olayı da biter.
Bu duba ezip ben ezmedim demekle çok farklı bir şey. Elbette aracın dibine girmemiştim ancak önümde durunca yandaki eğitmen kendi pedallarını kullanarak ani fren yaptı Ankara Batıkent semtinde sınava girmiştim o zamanlar oralar tenha olduğu için sınav yeri olarak kullanılıyordu şimdi hala öyle mi bilemiyorum
-
Yani şimdi öğlen yemeğine erken çıkmak için eleme yapmak da cesaret isi biri kafaya takar yemek yerine dayak da yedirebilirler. Kimleri dövmüyorlar ki.. Çeşit çeşit insan var. Boksör var falan.. Yani sabahın köründe Emek'den çıkıp Allah'ın Batıkent mahallesine gitmişsin, kış ayı ve yerlerde karlar falan var, hava da soğuk öğlene kadar sıra beklemişsin, sonra birisi seni yemeğe gideceğim diye elemiş ( takip mesafesi ve kaza tehlikesinden bahsetmiyorum ) sen de düşün boksörsün, sabah kalkıyorsun, bugün milleti daha iyi dövmek için nasıl bir antrenman yapsam falan diyorsun sonra seni sınavdan bırakan eleman aklına geliyor ve sen sadece 19 yaşında falansın daha çocuk sayılırsın işte orada hele şunu bir döveyim diyorsun falan, sonra işte gidiyorsun, ağız burun Allah ne verdiyse, pipetle beslenecek kıvama getiriyorsun falan, olaylar gelişiyor..
Hayatta her şey olur yani hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Şubat 2025; 19:2:35 >
-
Çok öfkelisin yaşadığın olaydan sebep belli. Ben 40 yaşıma geldim, çok olay gördüm, çok olay geçirdim. Mercimek kadar aklı olan bu memlekette kavga işlerine bulaşmaz. Kimin ne yapacağı hiç belli olmuyor. Bugün dövdüğünüz sinsice size zarar verebiliyor. Herkes illa mert değil şu hayatta. Öfkeniz başınıza beladan başka bir şey getirmiyor. Size de tavsiyem öfkenizi yenmeniz. Unutmayın ki en güçlü kişi öfkesini yenebilendir. Her sinirlendiğinizde aklınıza sizi sevenleri getirin. Size bir şey olsa onların ne hissedeceğini, yaşamlarının nasıl olacağını düşünün. Eğer onlara değer veriyorsanız bu sizi daha sakin bir insan yapacaktır. Bir de kimle muhattap oluyorsanız onun seviyesine indiğinizi unutmayın.
Ben düzenli spor yaparım (hastalık kaza bela izin verdikçe) mesela, iş kavga güç muhabbetlerine gelince gülüp geçiyorum. Spor hem daha sakin hem daha sağlıklı kalmamı sağladı. Hatta yıllardır bu sitedeyim, buradaki klavye delikanlılarıyla hem yazışarak hem yüzyüze kavga ederdim ilk yıllarda. Şimdi engeli basıp geçiyorum. Komik geliyor atışmak. Engel sayesinde olabildiğince temiz bir forum ortamı elde ediyorum. Kalan kişiler de dost gibidir benim için. Atarlansa da durup düşünürüm, "bu adam bunu diyorsa bir bildiği vardır" diyorum. Çok daha keyifli oluyor bu şekilde.
Neyse çok uzattım. Mtsk işinde bıraktıklarım hepsi beni sever. Daha söveni, kızanı olmadı. Çoğu anlar, kendi iner araçtan. Sonrasında denk gelip tanış olduklarım da oldu. Karşıdakinin insan olduğunu unutmadan, kendini kursiyer yerine koyarak yaptın mı zaten sorun çıkmıyor. Öyle olunca da her kaybedene üzülüp hasta oluyorsun. O nedenle ben bıraktım gibi görev almayı. Son güzergah değişmiş, onu öğrenmek için tekrar görev aldım. 5 kişi kaldı iki günde. 5'i de "hocam hakkını helal et, çok yardımcı oldun ama olmadı" dedi. Övmek değil amacım kendimi, kimim ki öveyim. Ama bil ki her öğretmen aynı değil. Her meslekte olduğu gibi bizde de kanı bozuklar var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben 19 yaş diyorum. 19 yaşında insan bunları böyle düşünmüyor işte o olgunluğa sahip degil. Hatta 30'a kadar o olgunluğa sahip olamıyorsun
-
Haklısın ancak dövmek için inip bir araba dayak da yiyebilir. Dikkatli olmak var. Misal bizim mtsk kursunda çoğu kişi akraba ve oralı. İçimizde sporcular da az değil. Ayrıca hani derler ya bir kamyon adam yığarım, hah tam onun yeri de bizim sınav alanı. Adam bir ters hareket yapsa fena yazık olur. Derdini de anlatamaz zira polisinden adliyesine hatta gideceği Hastanesi'ne herkes bir şekilde akraba. Hatta yeri de söyleyeyim. Kocaeli Gölcük. Bilen bilir burayı. Burada akraba, eş dost Gürcü, Gümüşhaneli ayağıyla adam öldürür kelepçe yüzü görmezsin. Öyle bir yer. Neler döner neler olur da... Neyse tiksindiğim bir sürü şey var şimdi yazıp da alaksız yere gitmesin. Ülkemde eminim böyle bir çok yer var ki bildiğim daha niceleri var.
Allah hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Ben şahsen boksa 14 yaşında başladım ve 19 yaşında 5 yıllık boks deneyimim vardı. Kimin ne olduğunu bilemezsin adam yığarımla olmuyor işte. O adamlar oraya yığılana kadar oraya ışınlanacak değiller. Rakibimin çene kemiğini bir vuruşta kırıp beynine sarsıntı geçirip ağır bir şekilde komaya sokabilirdim. O komaya girdikten sonra savcıyı, hakimi, isterse kralı tanısın, iş işten geçtikten sonra ah vah tuh fayda etmez.
Şimdi 185 boy, 100 kiloyum ama o zaman 85 kiloydum. Yine de bunu yapabilecek kadar güçlüydüm ve tekniğim vardı. Yani herhangi birini bir yumrukta mahvedebilirdim. Hatta geçenlerde sosyal medyada izlemişsindir bir çiçekçi mi neyse, karısının resmini yayınladı diye sıradan bir tipi bir yumrukta komaya soktu ve eleman hastanede öldü. Hak etmedi ama bir yumrukla birileri ölebilir, onu söylemek istiyorum. Yani adam yığarım ederim (seni kastetmiyorum), aşiretim var, savcının hakimin yeğeniyim, bunlar hiçbir şeye yaramaz. Bir kez o yumruğu yedim mi, ondan sonra Roma İmparatoru'nu tanısa nafile.
Ancak yine de şu zamana kadar böyle bir ciddi bir şey yapmadım. Yani o yaşta da bir otokontrolüm vardı ama belki yapabilirdim de, iyi ki yapmadım diyorum. Ama isteseydim herhangi bir insana ağır zarar da verebilirdim.
Şimdi de zarar verebilirim hatta 2 yıl önce yine birine zarar vermeyi düşündüm ama karım yanımdaydı, o yüzden yapmadım. Umarım yapmam ama bazıları yapılmasını hak ediyor fakat değmez diye yapmıyorsun..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 3 Şubat 2025; 0:38:14 >
-
Öyle diyorsun da bir mermiden daha iyi yumruk atanı ben henüz görmedim. Sen çenesini kırarsın, oradan biri hayatını kaydırır diyorum.
Neyse. Ben görevimi yaptım. Sizi ve bu yazıyı okuyacakları da öfklelerine yenilmemeleri konusunu hatırlatmış oldum. Gerisi laf-ı güzaf.
Mermiyi atmak için o silahı çekecek bir kere, elini beline götürecek de, silahı eline alacakta silahı nereye çekiyor? ben o silahı daha çekmeden onun çekeceğini zaten anlarım ve bir vuruşta adamın amel defterini kapatırım zaten, çene kırılır, beyni kafatasında takla atar, bilinci kaybolur, düşer bir de kafasını yere vurur.. silahı çekmeye zamanı bile kalmaz.
Böyle silahtı, amcaydı, dayıydı aşiretti, dağdan terörist indiririm falandı, bunlar herkese sökmez. Eniştesi Trump olsa, iste 5 metre kefen bezi öğlene de langırt çukura..
Sonra gelsinler bakalım yapabiliyorlarsa intikam falan iste cezaevi tırı vırı ancak ölen öldü Münker Nekir çoktan geldi ve gitti bile..
Yani istedikten sonra bunlar gayet de yapılabilir onu diyorum yoksa şu an için böyle bir isteğim yok rahatım ve rahatımı bozmak istemem elbette..
Ben de bu vesileyle görevimi yapıyorum öyle kimse arkasına falan güvenip ne oldugunu bilmedigi adamlara dayılanıp bir yumrukta amel defteri kapanmasın diye amme hizmeti yapıyorum vesselam..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Şubat 2025; 22:56:16 >
-
Bence de herkesi döversin gral :)
Engelleyip topuklamışsın ama hemen herkesi döverim tabii ki. Eski Profesyonel boksörüm hem boksu hem de eğitimimi ve isimi birlikte götürdüm, Almanya'da bile boks yaptım, sıradan boş beleş amatör birini neden dövemeyecegim? Dövemeyecek ne var? 70 90 kilo et ve kemikten oluşan organizmalar sonuçta. Vurdum mu bayıltırım kendine gelirse adını bile hatırlayamaz.. Sıradan birini yaş boy kilo fark etmeksizin hala bir yumrukta yere sererim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 2 Şubat 2025; 23:29:30 > -
Bende manuelde iki kez stop yüzünden sınavda kalmıştım.eğitim derslerinde pek sıkıntı yaşamıyordum.sonradan anladığım yanımdaki hoca nın aracı stop etmeyim diye kendisinin aracı kavrama noktasına getiriyor olmasıydı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X