Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ama taktiği öğrendim. önce saat 14te gidip parayı yatırmam gerekiyordu. akşam saat 10da gidip ismimi yazdırcaktım. sabah 7.30 emniyetin önünde olup saat 9'a kadar dosyamı teslim etcektim. neyse bari kardeşime söyliyim, beklemesin
    bide şöförler odasından formu 7,5 ytl ye sattılar bize. kardeşim de bugün almış ve 3 ytl ye
  • Arkadaşlar bugün kursu aradım. Telefonu açan kişi sertifikaların daha onaylanmadığını sertifikayı onaylayan şahısların yıllık iznini kullandığı için 7 - 10 gün daha beklemek zorunda olduğumuzu söyledi. Başkaları nasıl aldı o zaman biz niye bekliyoruz diyince de bulunduğumuz ilçe ile âlâkalıymış. Böyle bir şey olabilir mi? Rezillik... Evet arkadaşlar soruyorum İstanbul bahçelievlerden sertifikasını alan var mı? Eğer varsa gidip kursa çatacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bykanca -- 7 Ağustos 2008; 16:09:14 >
  • arkadaşlar 191 ytl yi vergi dairesine mi yatırıyoruz?
  • arkadaşlar bu 190 ytl yi vergi dairesine mi yatırcaz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_287

arkadaşlar bu 190 ytl yi vergi dairesine mi yatırcaz?

bizim orda karakolda bi gişe vardı. oraya yatırılıyodu 190,20 ytl
  • stajerlik uygulaması başladı mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_287

arkadaşlar bu 190 ytl yi vergi dairesine mi yatırcaz?

Ben vergi dairesine yatırdım.

quote:

Orjinalden alıntı: LooK

stajerlik uygulaması başladı mı ?

Baslamadı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: bykanca

Arkadaşlar bugün kursu aradım. Telefonu açan kişi sertifikaların daha onaylanmadığını sertifikayı onaylayan şahısların yıllık iznini kullandığı için 7 - 10 gün daha beklemek zorunda olduğumuzu söyledi. Başkaları nasıl aldı o zaman biz niye bekliyoruz diyince de bulunduğumuz ilçe ile âlâkalıymış. Böyle bir şey olabilir mi? Rezillik... Evet arkadaşlar soruyorum İstanbul bahçelievlerden sertifikasını alan var mı? Eğer varsa gidip kursa çatacağım...
  • Arkadaşlar, yarın direksiyon sınavım olduğu söylenmişti ama kursum yeri ve zamanı hakkında hala bilgi vermiyor. Çarşamba günü aramıştım, henüz belli olmadı, Perşembe size saati ve yeri hakkında haber vericez dediler, ama dün kurstan ne arayan vardı ne soran. Oldu bugün cuma ve yarın sınavım var ve hala arayan yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Te Queiro

Arkadaşlar, yarın direksiyon sınavım olduğu söylenmişti ama kursum yeri ve zamanı hakkında hala bilgi vermiyor. Çarşamba günü aramıştım, henüz belli olmadı, Perşembe size saati ve yeri hakkında haber vericez dediler, ama dün kurstan ne arayan vardı ne soran. Oldu bugün cuma ve yarın sınavım var ve hala arayan yok.

Arkadaşlar bir yardımcı olun, dolandırıcı mıdır nedir bunlar ya az önce de aradım, adam telefonu kapadı, meşgule aldı.

• Hocam kursa ait bir sabit telefon yok mu, koca kurs sadece cep telefonu mu kullanıyor, meşgule aldı demişsin o yüzden sordum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sg83

Hocam kursa ait bir sabit telefon yok mu, koca kurs sadece cep telefonu mu kullanıyor, meşgule aldı demişsin o yüzden sordum.

Evet yok hocam, cep tel ile haberleşiyoruz.

Neyse en sonunda öğrenebildim arkadaşlar, bu kadar da olmaz ama, son gün daha tarihi bilmiyordum, daha yeni öğrendim. Yardımı dokunan herkese teşekkürler.
  • Arkadaşlar, ankarada direksiyon sınavının yapıldığı yer/yerler neresidir?? bilen varmı?
  • bugün yatırılacak paraları yatırıp, evrakları teslim ettim haftaya cuma gel al dediler
  • valla ben cuma yatırdım herşeyimi ve bugün öğleden sonra aldım ehliyetimi. Bekleyenlere allah sabır versin.....
  • ARKADAŞLAR BENDE BUGÜN SAAT 16:45 İTİBARİYLE EHLİYETLİ BİR T.C. VATANDAŞIYIM

• quote:

Orjinalden alıntı: ..::SU::..

ARKADAŞLAR BENDE BUGÜN SAAT 16:45 İTİBARİYLE EHLİYETLİ BİR T.C. VATANDAŞIYIM

hayırlı olsun darısı başımıza

• quote:

Orjinalden alıntı: strykr

quote:

inşallah en kısa zamanda alırsınız arkadaşlar

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: strykr

quote:

inşallah en kısa zamanda alırsınız arkadaşlar

Bizim ehliyet haftaya çıkıyor.

• ehliyet alma ile ilgili bir makale yazdım arkadaşlar. yeni sürücü aday adaylarına faydalı olması dileğiyle:

http://forum.donanimhaber.com/m_25551002/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.