Şimdi Ara

Direksiyon Sınavında Dikkat Edilecek Hususlar.&Ehliyet Hakkında Herşey (112. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.287
Cevap
2
Favori
193.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: vedkum

Hayırlı Olsun Darısı Başımıza

Eyvallah.
  • Bu cumartesi direksiyon sınavı var salı günü falan sonuçlar açıklanır ve bir hafta içinde belge hazır olur dedi kurs hadi hayırlısı geçen hafta parkura gittik düz güzel bir yol sadece 1 tane keskin bir dönüş var orası korkutuyor beni bakalım :)
  • yaa bende çarşamba teslim ettim sertifikayı gittiğimde taş çatlasa 10 kişiydik ama adam haftaya gel al dedi sizce ne zaman gidip sorayım pazara kadar elimde olsa iyi olurdu bide pazar günü açıkmıdır emniyetin o kısmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: kirman

yaa bende çarşamba teslim ettim sertifikayı gittiğimde taş çatlasa 10 kişiydik ama adam haftaya gel al dedi sizce ne zaman gidip sorayım pazara kadar elimde olsa iyi olurdu bide pazar günü açıkmıdır emniyetin o kısmı

Benimkisi 2 güne çıkmıştı.
  • bende bu pazar giricem açıkcası kendimi tam olarak hazır hissetmiyorum.
    araba falan sollatırsa park falan ettirise yandık.
  • arkadaşım rahat ol hiçbirşey yok gözümün önünde 2 kez stop ettiren kaldırdığında da arabayı böğürten adamı 73 le geçirmişler
  • arkadaşlar kazandım cok şükür artık benimde ehliyetim var sertifikamı alacam bu hafta içierinse .. alan arkadaşlarar hayırlı olsun

• ya beyler pazar günü alabilirmiyim ehliyeti normalde bugün alacaktım ama gidemedim emniyete
  • baya tırsıyordum 50 saniye sürdü sürmedi 90 almışım.
    bende yeni trafik canavarıyım artık.
  • Bugun aradım sürücü kursunu sertifakalar bayram sonraya kalır dedi
  • denizlide direksiyon sınavı 21 eylüldeydi çok şükür 90 alarak geçmişim ama direksiyon sınavı sizin dediiniz gibi 1 2 dakka deil 15 dakika sürdü ve 4. vitese kadar çıktım şimdi kurstan sertifikamın çıkmasını bekliorum
  • arkadaşlar 25 ekim sınavına giricem nasipse geçip 15 kasım direksiyon sınavına girince kurban bayramından önce ehliyetimi alabilirmiyim?(bayram 8 aralık]
  • quote:

Orjinalden alıntı: ..::SU::..

quote:

Orjinalden alıntı: _seyyah_

denizlide direksiyon sınavı 21 eylüldeydi çok şükür 90 alarak geçmişim ama direksiyon sınavı sizin dediiniz gibi 1 2 dakka deil 15 dakika sürdü ve 4. vitese kadar çıktım şimdi kurstan sertifikamın çıkmasını bekliorum

15 saniyede 4. vitesemi çıktın?
    Ferrari'ylemi yaptılar direksiyon sınavını

• 20 eylül deki Direksiyon sınavından 100 alarak sertifikamı aldım ve dün akşam itibariyle ehliyetime kavuştum !!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umurbaris -- 15 Ekim 2008; 15:29:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: cyrtocaramoorii

quote:

Orjinalden alıntı: ..::SU::..

quote:

Orjinalden alıntı: _seyyah_

denizlide direksiyon sınavı 21 eylüldeydi çok şükür 90 alarak geçmişim ama direksiyon sınavı sizin dediiniz gibi 1 2 dakka deil 15 dakika sürdü ve 4. vitese kadar çıktım şimdi kurstan sertifikamın çıkmasını bekliorum

15 saniyede 4. vitesemi çıktın?
    Ferrari'ylemi yaptılar direksiyon sınavını

15 saniye deil 15 dakika

• quote:

Orjinalden alıntı: umurbaris

20 eylül deki Direksiyon sınavından 100 alarak sertifikamı aldım ve dün akşam itibariyle ehliyetime kavuştum !!!!

hayırlı olsun darısı başımıza
  • 25 ekim yazılı sınavına giren sürücü adayı arkadaşlar! Bir sorum olacak...
    Benim bulunduğum ilde diresiyon sınavını 6 aralıkta yapacaklar. ben bu sınava giremiyecem. Direksiyon sınavı için 10-15 gün sonra kurtarma sınavı adı altında bir sınav daha yapıyorlar mı? Yoksa bir sonraki sınav döneminde mi girecem?
  • quote:

Orjinalden alıntı: umurbaris

20 eylül deki Direksiyon sınavından 100 alarak sertifikamı aldım ve dün akşam itibariyle ehliyetime kavuştum !!!!

Hayırlı olsun.
  • Aşagı yukarı tüm sayfaları okudum Neyse Dün direksiyon sınavına girdim ve 97 alarak geçtim.Şimdi bayramdan önce ehliyeti alabilir miyim sizce.İstanbuldayım.Bi de kursa yazılırken poloraid resim vermiştim. Ehliyete koyulacak resmi degiştirme şansım var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 110111112113114
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.