Şimdi Ara

Direksiyon sınavında 3. kez kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
2
Favori
13.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Park, dönel kavşak ve geri gitme bölümlerini -yardımla da olsa- tamamladım.En son bölüm olan yokuş kalkışta kaldım.



  • Senden değerli mi unut gitsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bikere kalmıştım evdekiler erkekliğime söver olmuştu 10 sene once :D stop ettirdim diye bıraktılar acımadılar :(
  • Nasıl beceriyonuz geçememeyi la. 3 ay önce aldım ehliyeti, gayet kolaydı tek seferde geçtim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nancy Ajram kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam.
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    Erkeklikle hiç bir alakası yok.Konu pratik ile alakalı.Pratiğin yoksa kalıyorsun benim gibi.
  • legend37 L kullanıcısına yanıt
    Kadın gibi öğreneceğim ben.
  • Ben de 24 yaşındayım, bir kere araba sürdüm, onda da pek beceremedim. Gerçi yanımdaki kişi hiçbir şey öğretmedi, "Al, kullan" dercesine verdi arabayı. Ben de beceremedim tabii.

    O zamandan beri araba kullanmayı beceremeyecekmişim gibi bir his var içimde. Halbuki insan gibi öğreten olursa aslında en iyi şekilde öğrenirim.

    Yine de ehliyet falan, henüz gerek duymuyorum açıkçası.

    İçimi dökeyim dedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KayraBey1991 K kullanıcısına yanıt
    Ehliyete gerek var hocam, aman diyeyim
  • Bu sen misin?
     Direksiyon sınavında 3. kez kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abjkli kullanıcısına yanıt
    Benim için henüz gerekmedi, bir kaç sene sonra belki düşünürüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ahahahah evet o benim
  • Dostum ben ikincide aldım ilkinde ani frende debriyaja basmamıştım stop etmişti.Yokuş kalkışta ayağını frenden çekmeden yarım debriyaja getir kavrama noktasına geldiğinde frenden çek gaza bas kaydırmazsın stopda etmez



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufukalper -- 5 Aralık 2015; 20:58:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MinPayne

    Bu sen misin?
     Direksiyon sınavında 3. kez kaldım.

    Eleman elektrik mühendisi olmuş saray bosnada yaşıyormuş.




  • Hocam daha deneme bence trafikteki diğer insanlara yazık
  • olmuyorsa zorlama bence.

    Not: ciddiyim
  • ufukalper kullanıcısına yanıt
    Taktik için teşekkür ederim hocam.
  • sırf aylardır hayatımda olmadığım kadar stres üstüne stres yaratan bu direksiyon sınavı yüzünden sonunda hapise giricem. direksiyon sınavımı yoksa sabır testimi belli değil. 5.12-2015 de 6. sınavıma girdim yine bıraktılar. ilk sınavımda aracı kendi stop ettirip sınavdan kalmama neden olan komisyon üyesine hakaret ettiğim için sonraki sınavlarda aracda durduğum maksimum süre 1dakikayı gecmez. 4 sınavda emniyet kemeri aynalar hersey tamam aracı çalıştırmak için istiyorum yeter dediler.sebep arac vitesteymiş. benden önceki eleman aracı viteste bıkarmış bana müsade etse zaten vitesiboşa alıp aracı çalıştırcam. bu nasıl düzendir bu nasıl işi ticarete dökmektir. kaldığım her sınav için kursa 150 lira ödüyorum verdikleri makbuza bakıyorum 60 lira yazıyor. hadi bunuda geçtim. hayatımda bu kadar üst üste haksızlığa gelmedim. illa sonunda bir tanesinin kanını döktürcekler. hiç arac kullanmamış biri olsam bunada eyvallah. 2010 yılından beri ilçe için nakliye yapıyorum kendi aracımızla siz düşünün Allah aşkına acemi adam nakliye işimi yapar. hakaret ettim ki sonuna kadar haklıyım adımı nasıl almışlarsa kimliğimi sınav giriş belgemi görünce daha araca binmeden indirmek için mazaret arıyorlar.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: G3n3tiG

    sırf aylardır hayatımda olmadığım kadar stres üstüne stres yaratan bu direksiyon sınavı yüzünden sonunda hapise giricem. direksiyon sınavımı yoksa sabır testimi belli değil. 5.12-2015 de 6. sınavıma girdim yine bıraktılar. ilk sınavımda aracı kendi stop ettirip sınavdan kalmama neden olan komisyon üyesine hakaret ettiğim için sonraki sınavlarda aracda durduğum maksimum süre 1dakikayı gecmez. 4 sınavda emniyet kemeri aynalar hersey tamam aracı çalıştırmak için istiyorum yeter dediler.sebep arac vitesteymiş. benden önceki eleman aracı viteste bıkarmış bana müsade etse zaten vitesiboşa alıp aracı çalıştırcam. bu nasıl düzendir bu nasıl işi ticarete dökmektir. kaldığım her sınav için kursa 150 lira ödüyorum verdikleri makbuza bakıyorum 60 lira yazıyor. hadi bunuda geçtim. hayatımda bu kadar üst üste haksızlığa gelmedim. illa sonunda bir tanesinin kanını döktürcekler. hiç arac kullanmamış biri olsam bunada eyvallah. 2010 yılından beri ilçe için nakliye yapıyorum kendi aracımızla siz düşünün Allah aşkına acemi adam nakliye işimi yapar. hakaret ettim ki sonuna kadar haklıyım adımı nasıl almışlarsa kimliğimi sınav giriş belgemi görünce daha araca binmeden indirmek için mazaret arıyorlar.

    Gerekli mercilere durumu bildir ehliyeti vermeyeceklerdir sana büyük ihtimalle en azından yaptıkları yanlarina kalmasın bir ses video al kanit olarak geçmişte çok kişiyi bu işten attılar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Geçtiğin halde bırakanlar bile var sen yardımla fln genede yapamamışsın biraz fazla çalış 15 yaşımda iken ablam ehliyet alırken bende öğrendim 18 yaşıma gelip kursa yazıldığımda ilk sürüşte parkurları tamamladım (park hariç taktikli yapıldığı için haliyle yamuk oldu) ilk sınavımda kusursuz yaptım 0 hata bittiğinde bir ara sağ yol çizgisini geçtiğimi söyledi bıraktı (Antalya Sürücü Ehliyet Sınav Komisyonunada Selamlar) 2. de hatasızdı bunda 2. girişim olduğunu bildiği için geçirdi daha saçma olaylarda başına gelebilir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.