11 Ocakta sınavım var ve hava durumu hiç iç açıcı değil böyle bir şey olur mu? Umarım olmaz 3 aydır bekliyorum yav.
Şekilsiniz ya
kullanıcısına yanıt
Türkiye geneli bir sınav olduğu için tatil olması zor . Ancak genel bir erteleme olacak ki geçerli olsun . Yoksa şu şehir de iptal burda yapalım demezler .
Ertelenmemesi lazım Ama arabayı bile kaldırmaktan Doğru düzen geri bile gelememekten ve paralel park edememekten aciz adaylar için üstüne kar yağması faciadır
quote:
Orijinalden alıntı: passattr
Ertelenmemesi lazım Ama arabayı bile kaldırmaktan Doğru düzen geri bile gelememekten ve paralel park edememekten aciz adaylar için üstüne kar yağması faciadır
Çok şükür onlardan değilim, bazen böyle rahatsız insanlardan oluşan komisyon denk geliyormuş onlardan olmazsa geçerim diye düşünüyorum
Onlardansınız demedim yanlış anlamayın Ancak bazen o kadar telaşlı sürücüler varki Komisyon araç stop ettiğinde kurallar gereği bıraktığında büyük sorunlar yaşanıyor başarılar sze
quote:
Orijinalden alıntı: passattr
Onlardansınız demedim yanlış anlamayın Ancak bazen o kadar telaşlı sürücüler varki Komisyon araç stop ettiğinde kurallar gereği bıraktığında büyük sorunlar yaşanıyor başarılar sze
Evet özellikle bazı bayan arkadaşlar çok heyecanlı oluyorlar bitanesi her kırmızı ışıkta stop ettirmişti Sağolun