Şimdi Ara

2016 YILI EHLİYET FİYATLARI VE GEREKENLER...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR SU ANDA B EHLİYET FİYATLARI NE KADAR+DUYDUGUMA GORE OTOMATİK VİTES VE MANUEL VİTESLİ ARAÇLAR İÇİN [B] EHLİYETİNDE DEĞžİŞİKLİK OLACAKMIS...BİLGİSİ OLAN BİZLERLE PAYLASIRSA MEMNUN OLURUZ ...

Eğer yazılı sınavı geçersen direksiyon için

70 tl sınav ücreti
    direksiyonuda geçersen

Emniyete gidiyorsun
    550 tl veriyorsun Emniyet harcı ve Kart için

Orijinalden alıntı: kocer5656

USTAM SU AN DİYELIMKI YENI EHLİYET SISTEMINE GORE (B) EHLİYETİMİ ALDIM BU SADECE MANUEL VİTES KULLANMAM İÇİNMİ GEÇERLİMİ YOKSA MANUEL VE OTOMATİKTE KULLANILABILIRMI ?

Kursa b oto yazılıp eğitimi oto araçlarda alıp oto araçla direksiyon sınavına girersen manuel araç kullanamazsın.
    kursa b manuel yazılıp manuel araçla sınava giriş yaparsan oto araç kullanabilirsin.

Gelelim fiyatlara:
    1040 TL Kurs Taban fiyatları türkiye genelinde Altı olmaz ama üstü olabilir.
    531,60 TL Maliye ve Trafik Harçları.
    60TL Yazılı + 70 TL Direksiyon Sınav ücreti.
    10TL Dosya Ücreti(BU fiyat ilden ile kurstan kursa değişir.)
    5TL Damga vergisi(BU fiyat ilden ile kurstan kursa değişir.)
  • craxsy kullanıcısına yanıt
    kardeş k.b rahatsız ediyorum ama b manuel ehliyetini aldım diyelim otomatik vitesli araç kullanamıcakmıyım ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: craxsy

quote:

Orijinalden alıntı: kocer5656

USTAM SU AN DİYELIMKI YENI EHLİYET SISTEMINE GORE (B) EHLİYETİMİ ALDIM BU SADECE MANUEL VİTES KULLANMAM İÇİNMİ GEÇERLİMİ YOKSA MANUEL VE OTOMATİKTE KULLANILABILIRMI ?

Kursa b oto yazılıp eğitimi oto araçlarda alıp oto araçla direksiyon sınavına girersen manuel araç kullanamazsın.
    kursa b manuel yazılıp manuel araçla sınava giriş yaparsan oto araç kullanabilirsin.

Gelelim fiyatlara:
    1040 TL Kurs Taban fiyatları türkiye genelinde Altı olmaz ama üstü olabilir.
    531,60 TL Maliye ve Trafik Harçları.
    60TL Yazılı + 70 TL Direksiyon Sınav ücreti.
    10TL Dosya Ücreti(BU fiyat ilden ile kurstan kursa değişir.)
    5TL Damga vergisi(BU fiyat ilden ile kurstan kursa değişir.)

soru sormadan önce şu cevabı bulmak için 1 saattir dh'de geziyordum.
    evet fiyatları bana da böyle dediler. Benimki A'dan B'ye yükseltme olacağı için sadece direksiyon sınavına gireceğim. Bir de ben otomatik vites ehliyeti alacağım.
    Merak ettiğim sadece (otomatik vites) direksiyon sınavı için bu fiyatlar makul mü?

• Otomatik vites ehliyeti?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    size tavsiyem manuel (B) Ehliyeti almanız.
    Yazdığınız rakamlar asgari ücret olsa da toplamda 1700-1800 TL arasında bir rakama denk geliyor ilk duyduğumda çok yüksek diye düşündüğümden forumlara baktım. Artık fiyatı psikolojik olarak kabul eder oldum ama ben otomatik vites alacağım..
    Cevabınız için çok teşekkür ederim. Sağolun.

Orijinalden alıntı: Hubalahubhub

Otomatik vites ehliyeti?

Var. Ehliyette sadece otomatik kulllanabileceğime dair bir seçenek işaretli oluyormuş. Sıkıntısı her sürücü kursunda otomatik vites test arabası yok. İki tane bulabildim yarın hangisine gideceğim kesinleşecek.
  • tKurs yerlerinin fiyatları 1030-1200 arası değişiyor. 5-6 yere sordum hepsi bu aralıkta ve sadece direksiyon sınavı için istedikleri rakamı söyledi. Kötü olan hiçbirinde otomatik araba yoktu. Yarın çevreden öğrendiğim otomatik olanlarını arayacağım.
  • way anasını sadece 12 saatlik direksiyon dersi verecekler oda 1100 den asagı veren yok.. gidip 1000 liraya en az 2 haftalıgına taksi kiralarım yanımada tecrubelı bı arkadasımı koyar istedıgım zaman istedıgım kadar ders alırım daha iyi ...
  • yok canım kendim yavaş yavaş kullanmaya başladım birazda çevrenin desteği ile oluyor gibi. Ama sonuçta devlet bu işe böyle bir taban koyduysa o para verilecek demektir. Yapacak birşey yok. Hani belki yüzyüze görüşmede duyulmasın deyip daha düşük fiyat söylerler ama o şans bende yok :)
    Yani benim anladığım, profesyonel olarak direksiyon bilsek de o para kursa gidecek çalıştırdıkları saat yada belirledikleri km mesafe önemli değil.
  • soyulmaya devam yapacak bişi yok.. hayırlısı olsun bakalım benımde 24 eylülde (b) manuel direksiyon sınavım var çok sukur 10 yasımdan beri tır dahil kullanmadıgım araç kalmadı ama asırı heyecanlı stresli biriyimdir kalırsam sırf bu yuzden kalırım :)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.