Şimdi Ara

Direksiyon Kutusu Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar geçen hafta aldığım 2008 polo aracımda bugün tesadüfen kaputu açtığımda direksiyon hidrolik seviyesinin min yazısının altında olduğunu gördüm tabi hemen ustanın yolunu tuttum ustam direksiyon içindeki keçeler burçlar vb. setinde problem olduğunu söyledi 1500 lira kadar masraf olacağını söyledi sorun için tavsiyeleriniz varmı acaba yardımcı olursanız sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Matheas -- 1 Eylül 2019; 10:43:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yuhh 1500 nedir maksimum 200 lira masrafı var pompa bozuk olsa bile 600 liraya alırsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Ccestr

Yuhh 1500 nedir maksimum 200 lira masrafı var pompa bozuk olsa bile 600 liraya alırsın
    Körük patlamış olabilir dedi fakat körük patlasa hızlı bir şekilde eksilme olmazmıydı

• Arabayı alırken ekspertiz yapılmadı mı direksiyon hidrolik kaçağı yeni olamaz mutlaka varmıştır

• quote:

Orijinalden alıntı: Literaryy

Arabayı alırken ekspertiz yapılmadı mı direksiyon hidrolik kaçağı yeni olamaz mutlaka varmıştır
    Normal ustaya gösterdim dikkat etmedi demekki 2 gün önce sert bi çukura girdim ondan olmuş olabilir mi?

• Direksiyon kutusu tamirini yapan işi sadece bu olan yerler var. Tamircileri de söküp buralara yaptırıyor. Böyle bir yerde daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz. Tamirciler sıfır direksiyon kutusu fiyatı yüksek olduğundan kafasına göre fiyat veriyor. Birkaç ay önce yetkili servis Dacia Duster için direksiyon kutusuna 8300 TL demişti. Tamirciler 400 -1000 lira arası fiyat vermişlerdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: medvet

Direksiyon kutusu tamirini yapan işi sadece bu olan yerler var. Tamircileri de söküp buralara yaptırıyor. Böyle bir yerde daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz. Tamirciler sıfır direksiyon kutusu fiyatı yüksek olduğundan kafasına göre fiyat veriyor. Birkaç ay önce yetkili servis Dacia Duster için direksiyon kutusuna 8300 TL demişti. Tamirciler 400 -1000 lira arası fiyat vermişlerdi.
    Motor revizyonu daha uygun o zaman 8000 lira fiyat nedir öyle

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ACİL.......Direksiyon Arızası
    14 yıl önce açıldı
    DİREKSİYON POMPASI PROBLEMİ
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: medvet

Direksiyon kutusu tamirini yapan işi sadece bu olan yerler var. Tamircileri de söküp buralara yaptırıyor. Böyle bir yerde daha uygun fiyata yaptırabilirsiniz. Tamirciler sıfır direksiyon kutusu fiyatı yüksek olduğundan kafasına göre fiyat veriyor. Birkaç ay önce yetkili servis Dacia Duster için direksiyon kutusuna 8300 TL demişti. Tamirciler 400 -1000 lira arası fiyat vermişlerdi.
    Bana zaten tornacı bu fiyatı verdi direksiyon kutusu revizyon olacak herşeyi değişecek dedi ama fiyat yinede çok yüksek başka çözümü yokmu bunun

• ses fln varmı dururken ayrı cevırınce ayrı fln oldugun yerde bır test edermsıın
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrisanam

ses fln varmı dururken ayrı cevırınce ayrı fln oldugun yerde bır test edermsıın
    Ses falan yok direksiyon yumuşak hidrolik akan yere baktım tam sağ taraftan salıncak burcuna yakın biyerden sızıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Matheas

Ses falan yok direksiyon yumuşak hidrolik akan yere baktım tam sağ taraftan salıncak burcuna yakın biyerden sızıyor

Alıntıları Göster
    Keçe değilde hortumda falan gevşeme olmasın

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.