Şimdi Ara

Direksiyon dersi kaç saat sürer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
13.495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yarın 9.30da direksiyon dersim var ve öğle vakti bir yere gitmem lazım. Direksiyon dersi genel olarak kaç saat sürer ? Ben araba kullanmasını biliyorum ama yinede antrenman olsun diye gideceğim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Direksiyon Dersi Kaç Saat Sürer?

Direksiyon dersi süresi, ihtiyaçlarına ve öğrenme hızına bağlı olarak değişebilir. Türkiye'de, sürücü adaylarının en az 14 saat direksiyon dersi almaları gerekmektedir.

Genellikle, bir direksiyon dersi 50 veya 60 dakikalık bir süreyi kapsar. Bu nedenle, 14 saatlik zorunlu kurs, 28 veya 35 ders anlamına gelir.

Direksiyon dersleri tipik olarak haftalık olarak planlanır. Ancak, daha hızlı öğrenmek istiyorsan dersleri daha sık aralıklarla da alabilirsin. Öte yandan, daha yavaş bir öğrenme hızına sahipsen dersleri daha seyrek alabilirsin.

Ders süresinin yanı sıra, direksiyon dersi almanın toplam süresi de dikkate alınmalıdır. Ders programına, pratik saatlerine ve sınav hazırlıklarına bağlı olarak, direksiyon dersi süreci birkaç hafta veya hatta ay sürebilir.

Kurs süresini etkileyen diğer faktörler şunlardır:

• Önceki sürüş deneyimi
    • Doğal yetenekler
    • Trafik yoğunluğu
    • Derslerin kalitesi

Direksiyon dersi almayı düşünüyorsan, ihtiyaçlarına en uygun programı belirlemek için bir sürüş okulu ile iletişime geçmelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2 tur atarsın biter. Senden başkası da gelir büyük ihtimalle, hocana söylersin ben kendi turumu atıp gideceğim diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Powermove

2 tur atarsın biter. Senden başkası da gelir büyük ihtimalle, hocana söylersin ben kendi turumu atıp gideceğim diye.

Büyük ihtimal Kemerburgaz tarafına gideceğiz ve orada kendi turumu atıp inersem ne otobüs bulabilirim ne de taksi
  • max yarım saat
  • quote:

Orijinalden alıntı: S Line

Yarın 9.30da direksiyon dersim var ve öğle vakti bir yere gitmem lazım. Direksiyon dersi genel olarak kaç saat sürer ? Ben araba kullanmasını biliyorum ama yinede antrenman olsun diye gideceğim.

Sırada bekleyene bağlı 4-5 turda attırabilir 1 turda ama max 45 dakika sürer...
  • Maksimum 45 dakika sürecekse iyiymiş Ben 1-2 Saat sürer diye düşünüyordum.
  • benim 1:30 sürüyordu :) haftada bir oluyordu ...

ve aynı anda başka kişi yoktu o saat sadece sana ayrılıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Günde 9 saat ders çalışmak.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Maksimum 45 dakika sürecekse iyiymiş Ben 1-2 Saat sürer diye düşünüyordum.

Trafiğemi çıkıcaksınız pistemi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darsh

quote:

Maksimum 45 dakika sürecekse iyiymiş Ben 1-2 Saat sürer diye düşünüyordum.

Trafiğemi çıkıcaksınız pistemi?

Trafikle karışık pist tarzı birşey. Kemerburgaz yolunda kamyoncularla kapışacağız.
  • antalyada ilk önce toprak piste götürüyolar şehir dışında burası orda 45dk filan orda 1 hafta çalıştıkdan sonra şehir içinde çalıştırttırıyolar ama 15 dk filan :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoluBeyi_07

antalyada ilk önce toprak piste götürüyolar şehir dışında burası orda 45dk filan orda 1 hafta çalıştıkdan sonra şehir içinde çalıştırttırıyolar ama 15 dk filan :)

İyiymiş ya bizim burda adam piste çıkarıo arkayada sıradakileri dolduruyo iki geziyosun sonra otobüs durağına bırakıyo hadi eyv.
  • Benim aldığım kursta toplam 6 dersti.Derslerin her biri 40 dakika - 1 saat arasıydı.
  • bende direksiyon dersini kemerburgaz da gördüm, 1 saat sürüyor.
  • Ben hiç bir saatlik kurs görmedim. En uzunu 40 dakikaydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.