Bildirim
Direksiyon dan gelen ses
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
tam sağa sola dayadığında mı yoksa hafif çevirdiğinde mi ? hafif bile çevirsen geliyorsa helalinden 1500 tl gider. alt takım için çok çok araştır cidden adam gibi usta bul.yoksa kafayı yersin. her tuzum var diyene hıyarı alıp koşma,benden söylemesi.
not 1500 tl yi aracının sıfır orjinal parçalar ile yapıldığını düşünerek verdim. orjinalleri üretilmiyorsa yan sanayi yapacaksan 600 falan olur._____________________________ -
tam çevirince değil hafif hafif çevirirken sabahları yapmıyo mesela biraz gittikten sonra ve sadece sol tarafta oluyor bu _____________________________ Asus m4n68t-m v2 (Anakart)
Amd Athlon(tm) II X2 250 Processor 3.00GHz
ATI Radeon Hd 4600 Series
Kingston 4GB Ram (Windows 7 64 BİT) -
Arkadaşlar birde ufak çukurlarda gıcırtı geliyo arabadan biraz araştırma yaptım ama bu z rot ile bağlantılı olabilirmi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Asus m4n68t-m v2 (Anakart)
Kingston 4GB Ram (Windows 7 64 BİT) -
Yazmak yerine video çekip buraya koyarsanız teşhis çok daha kolay olur. _____________________________ "The day science begins to study non-physical phenomena, it will make more progress in one decade than in all the previous centuries of its existence." - Nikola Tesla -
dün sanayiye gittim ve rotillerdeki yağ bitmiş içine yağ enjekte ettiler düzeldi şuanda _____________________________ Asus m4n68t-m v2 (Anakart)
Kingston 4GB Ram (Windows 7 64 BİT)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt