Şimdi Ara

directx lerden hangisi indirilmeli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar microsoftun sitesine girdim ve directx bölümünü seçtim 11.11.2008 çıkışlı directx var fakat 3 tane..

biri webden yüklemeli sanırım = DirectX End-User Runtime (The Microsoft DirectX® End-User Runtime provides updates to 9.0c and previous versions of DirectX — the core Windows® technology that drives high-speed multimedia and games on the PC.)

biri 460 küsür mb anlamadım:S = DirectX SDK - (November 2008) ( Download the complete DirectX SDK, which contains the DirectX Runtime and all DirectX software required to create DirectX compliant applications.)

biri de 86 mb web den yüklemeli değil.. = DirectX Redist (November 2008) (This download provides the DirectX end-user redistributable that developers can include with their product.
    )
    hangisi indirilmeli

bu kjonu hakkında bilgisi olan var mı?

• quote:

biri de 86 mb web den yüklemeli değil.. = DirectX Redist (November 2008) (This download provides the DirectX end-user redistributable that developers can include with their product.
    )

bunu indirmelisin kardes
  • teşekkür ederim;)

her seferinde bunu indiriyordum ama bu sefer kafama takıldı acaba doğru mu yapıyorum diye.
    tekrar sağolun
  • http://filehippo.com/download_directx/

bu siteden takip et

sürekli günceldir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.