Şimdi Ara

Directx 9 nasıl silinir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
4.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yükledim birkere nasıl sileceğiz bunu...3dmark2001 çalışmıyor d9x de..

• http://www.microsoft.com/windows/directx/downloads/drx90.asp
    2. "Notes"a bakin.. "silinmiyo ama system restore kullaniyosan yapariz bi sekil" demis...
  • 3DMark2001'in Build 330'unu indir o DX9 ile çalışıyor.
    Başka sorunun yoksa bırak DX9 kalsın.
    İlla 8.1 e geri dönmek istiyorsan sytem restore ile dönebilirsin ancak, uninstall edilemiyor.
  • Bende bunu soracaktım forumda bakıyorum direct9x le birçok kişi 3d2001 testi yapabiliyor...demekki versiyon farkı kurbanı olmuşum...ayrıca d9x de totalclubmanager2003 de havlu atıyor
  • 3d markınpatch i var onu indir sitesinden. dx 9 bendede 3dmark puanını düşürdü
  • silmek istiyorsan onunda dx9 redist dye bi pogram var onunla kaldırabiliyorsun
  • Allah allah dx9 redist (redistributable) nasıl kaldırıyor bir açıklar mısın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pardoon seup mış yanlış klasöre bakmışım bi program vardı ama şimdi adını unuttum.
  • DX9 ilk çıktığında, apartopar çıkartılan ATI Catalyst 3.0 sürücüleriyle bende de performans düşüklüğü yaratmıştı, hem 3dmark01 puanım düşmüştü, hem de oyunlarda ufak tefek takılmalar yaşamaya başlamıştım. Bunun üzerine de DX8.1+Cat2.5'a geri dönmüştüm. Ama ATI'nin yeni Cat3.1 çıkınca tekrar denedim. DX9+Cat3.1 ikilisi az da olsa performans iyileştirmesi sağladı. Performans aynı kalsaydı bile, sorunsuz DX9'a geçebilmek benim için yeterli olacaktı zaten.
  • uninstall programı hem win2000 için hemde safe mod a geçmek lazım...d9x i kurduktan sonra safemod açılmıyor bende
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.