3DMark2001'in Build 330'unu indir o DX9 ile çalışıyor. Başka sorunun yoksa bırak DX9 kalsın. İlla 8.1 e geri dönmek istiyorsan sytem restore ile dönebilirsin ancak, uninstall edilemiyor.
Bende bunu soracaktım forumda bakıyorum direct9x le birçok kişi 3d2001 testi yapabiliyor...demekki versiyon farkı kurbanı olmuşum...ayrıca d9x de totalclubmanager2003 de havlu atıyor
3d markınpatch i var onu indir sitesinden. dx 9 bendede 3dmark puanını düşürdü
silmek istiyorsan onunda dx9 redist dye bi pogram var onunla kaldırabiliyorsun
Allah allah dx9 redist (redistributable) nasıl kaldırıyor bir açıklar mısın ?
DX9 ilk çıktığında, apartopar çıkartılan ATI Catalyst 3.0 sürücüleriyle bende de performans düşüklüğü yaratmıştı, hem 3dmark01 puanım düşmüştü, hem de oyunlarda ufak tefek takılmalar yaşamaya başlamıştım. Bunun üzerine de DX8.1+Cat2.5'a geri dönmüştüm. Ama ATI'nin yeni Cat3.1 çıkınca tekrar denedim. DX9+Cat3.1 ikilisi az da olsa performans iyileştirmesi sağladı. Performans aynı kalsaydı bile, sorunsuz DX9'a geçebilmek benim için yeterli olacaktı zaten.
uninstall programı hem win2000 için hemde safe mod a geçmek lazım...d9x i kurduktan sonra safemod açılmıyor bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme