Şimdi Ara

DirectX 12 sürüm öğrenme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dxdiag açıp girdiğimde sürüm olarak 11.2 görünüyor. Windows 10 yükledim. MSI GX-70 3BE cihaz. AMD HD8970M var cihazda . GCN mimarisi DirectX12 destekliyor diye biliyorum. Cihazın ses kaynaklarına bakarken DirectX sürümünü 12 olarak gördüm. Dxdiag'ta DirectX 11.2 olarak göstermesinin nedeni nedir?

DirectX Sürümü Öğrenme

DirectX öğrenmek istiyorsanız, hangi sürümü seçeceğiniz konusunda bir karar vermeniz gerekir. DirectX, Microsoft tarafından geliştirilen bir uygulama programlama arabirimi (API) koleksiyonudur ve donanım hızlandırmalı multimedya ve grafikleri işlemek için kullanılır.

DirectX 12, Windows 10 ve üzeri sürümlerde bulunan en son DirectX sürümüdür. Grafik performansını önemli ölçüde artıran yeni özellikler ve iyileştirmeler sunar. DirectX 12'yi öğrenmek istiyorsanız şu adımları izleyebilirsiniz:

• DirectX 12'nin temellerini anlayın: DirectX'in temel kavramlarını ve mimarisini öğrenin.
    • DirectX 12 SDK'sını indirin ve yükleyin: DirectX 12'yi öğrenmek için SDK'ya ihtiyacınız olacak.
    • Örnekler ve belgelerle pratik yapın: DirectX 12'nin nasıl kullanılacağına dair örnekleri inceleyin ve kendi projelerinizi oluşturarak pratik yapın.
    • Çevrimiçi kaynakları kullanın: DirectX 12 hakkında daha fazla bilgi edinmek için çevrimiçi makaleleri, öğreticileri ve forumları kullanın.
    • Belgelendirmeyi inceleyin: Microsoft'un DirectX 12 için kapsamlı belgelendirmesi mevcuttur. Bunları öğrenme sürecinde başvurmak için kullanabilirsiniz.

DirectX 12 sürümünü öğrenerek grafik programlama becerilerinizi geliştirebilir ve yüksek performanslı grafik uygulamaları oluşturabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • ekran kartın ile güncelleme düzele bilir yada windows ekran kartları ile beraber ortak bir güncelleme de yayımlaya bilir o zaman da güncellene bilir merak etme bir haftaya düzelir o sorun. Ekran kartının ve yeni işletim sistemin güncellemelerini sık sık kontrol et sen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kenan.z -- 9 Ağustos 2015; 14:55:02 >
    İntel İ7 4700 / Ati 4 GB 512 Bit R9 290 TRİ-XX / Kingston 16 GB 2133 Mhz / OCZ Vertex4 256 SSD+128 gb kingston SSD+4tb WD green+4tb WD black+1 tb samsung 2.5"+1 tb WD black / Playstation 4 - Xbox 360
    PSN - kenrikoloji

• Hocam ben 860m kullanıyorum. Malesef dx12 nin özelliklerden tam olarak rarlanamayacagiz. Çok fazla beklenti içerisinde olmayın.

Sorun yok yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yolBUDUR -- 9 Ağustos 2015; 16:04:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam sizinki sanırsam R9 200 serisine ait yani masaüstü bir cihaz. Dxdiag'ta sistem özellikleri altında görünüyorsa DX 12 destekliyordur. GPU-Z geç güncelleniyor orada yazmaması normal. Yani sizin sistem şuanda DX12 destekli görünüyor. DX12 destekli oyun çıktığında anlarsınız
    İntel İ7 4700 / Ati 4 GB 512 Bit R9 290 TRİ-XX / Kingston 16 GB 2133 Mhz / OCZ Vertex4 256 SSD+128 gb kingston SSD+4tb WD green+4tb WD black+1 tb samsung 2.5"+1 tb WD black / Playstation 4 - Xbox 360
    PSN - kenrikoloji
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 RTM Sürüm Çıktı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.