Şimdi Ara

DirectX 12 Performans Ön İncelemesi !!! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    <Bu üye DH PREMIUM SAPPHIRE kullanmaktadır.SATIN ALMAK İÇİN TIKLAYIN>
  • turbo-powwer kullanıcısına yanıt
    Tartışma çıkmadı. Çıkacak bir şey de yok zaten. Silinen mesaj da yok haliyle...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • tam destekli olmayan donanim, daha tam oturmamis api ve olmayan suruculere ragmen performans farki gercek olamayacak kadar iyi. sanki ms vermis gazi windows 10 iyice duyulsun diye.
    10-20 fps fark olsa bile yine dandik bug dolu konsol portu oyunlar yaparlar, 2x aa yerine 4x acinca o da gider nasilsa.
  • _____________________________
    Tamam hocam kaldırıyorum..
    Gigabyte x670e Aorus Master-7950x3d-Corsair H150i Elite Capellix-4x16Gb Corsair Dominator Platinum Ddr5 6000C36-Gigabyte 3080Ti Gaming Oc- Corsair Ax1600i-Nxzt H710i-Corsair K100-Asus Rog Gladius III-Philips 32M1N5800A
  • Net Çıkış Tarihi Varmı ?
    "Delil olmadan iddia edilen şey delil olmadan reddedilebilir"
    Hitchens'in usturası
  • Umarım mobil versiyonlarında da böyle performans artışları yaşanır.

Başka bir konuda da yazdım. Sahip olduğumuz donanım imkanlarına karşı; son derece verimsiz ve sorunlu yazılımlar ile boğuşmaktayız. Basit bir pc arayüzü veya bırakın bunu yeri geldiğinde tooltip gibi en temel, en basit fonksyonları bile eklemekten geri duran geliştiricilerden bahsediyoruz burada. Bu mantık içinde geliştiricilerin; verim, optimizasyon gibi daha ağır zaman ve maliyet gereken konularda ince eleyip sık dokuduğuna veya ileriki dönemlerde bu çizgiye geleceklerine kimse inandıramaz bana...

Kabul ediyorum biraz olumsuz açıdan bakıyorum ancak gerçekçi olanı bu... Bu gibi atılımların geliştiricileri daha çok şımartacağına; bunu daha az zaman, kaynak, emek sarfedip maliyetleri düşürmek açısından bir bahane olarak göreceklerine inanıyorum. Neticede de yukarıdaki grafiklerin işaret ettiği kazanımların yanına bile yaklaşamayacağımız bir ortamda bulacağız kendimizi. Evet görsel olarak daha zengin tecrübeler yaşacağız buna şüphe yok. Ancak kimse sistem gereksinimlerinin makul seviyelere geleceğini veya elindeki donanımların ömrünün uzayacağı hayaline kapılmasın. Böye birşey olmayacak...

• facede bir sayfa da dx 12 de amd tarafinda %400 nvidia tarafında ise %150 performans olacağı yazıyordu.

DirectX 12 Performans Ön İncelemesi !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 11 Şubat 2015; 22:33:19 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Yok hocam ne yanlış anlaması konuların dağılmaması daha iyi olur zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.