Şimdi Ara

directx 11 en son güncellemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
82.164
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar directx 11 in en son güncellemesini yada son setup dosyasını nerden bulabilirm windows 7 kullanıyorum ve ekran kartım directx 11 i destekliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi falco_love -- 8 Nisan 2011; 0:01:14 >

• yukarı
  • http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

Bunu indir çalıştır varsa güncelleme günceller.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByAdmin

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=35

Bunu indir çalıştır varsa güncelleme günceller.

Ah ah :)

O link sadece dx9c ve evelki versiyonları günceller. DX10 ve 11 güncellemeleri sadece windows update ile grafik yaması olarak yüklenir. DX güncellemesi yazmaz. Platform update diye geçer.

Kendi verdiğin linkteki açıklamayı okuyabilirsin.. Bak böyle yazıyor.

The Microsoft DirectX® End-User Runtime provides updates to 9.0c and previous versions of DirectX..

Türkçesi..

Microsoft DirectX ® End-User Runtime DirectX 9.0c ve önceki sürümleri için güncelleştirmeler sağlar...

Bu link vista veya win7 kullanıyorsak eksik olan dx9c dosyalarını yükler veya olanı günceller, çünkü vista ve 7 de dx9c dosyaları kurulum ile yüklenmez. Bunun testi bile çok basit, kurarsın win7 0 dan, sonra herhangi bir dx9 uyunu çalıştırmak istediğinde d3d9.dll yok der. Çünkü dx9c yüklü değildir. Bu verdiğin linktekini çekip eksik yerleri yamalarsın, ondan sonra dx9 oyunlarında çalışmaya başlar.

Arkadaşın sorusuna cevaben, windows update leri düzenli olarak alıyorsan DX11 sürümünde zaten günceldir, bişey yüklemene gerek yok.

Yinede yüklemedin ve ellen yükelmek istersen link bu.

http://support.microsoft.com/kb/2028560

Sayfada ilerlediğinizde en alta hangi dosyaların güncellendiğini görürsünüz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 4 Mayıs 2012; 22:51:03 >

• Çalıştır a " dxdiag " yazarak sistemindeki directx durumunu görebilirsin.
  • ben dxdiag da direcx11 in güncel olup olmadığını nereden anlarım ? sürüm numarası nerede ?
    directx 11 güncellemesi yüklü mü değil mi bilmiyorum.
    bu arada 64 bit dxdiag çalıştır var o ne oluyor alttaki ?
  • hocam net bi çözüm bulundu mu. ben de aynı şeyi merak ediyorum da
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesin cevap yok..
  • Nasıl yok hocam, 1 sene evvel vermişiz ya cevabı. Nesine hortlatıyorsunuz konuyu. En son güncelleme de 3-4 ay evvel çıktı lakin sorunlu diye geri çektiler. Nvidia kartlarda problem çıkartıyordu.
  • konudan anladığım

Win Uptade yapıyorsak düzenli şekilde Direct X 11 zaten günceldir değil mi?
  • pc format attım oyun oynıcakdım hata verdı sonra dxdiag yazdım 11 var gosterıyo ama açmıyo
    sonra 9 yukledım oyun açdı ama orda 11 yazıyo yine 11 var mı yok mu nerde anlıcam anlamadım her turlu 11 yazıyo ekran kartı 11 destekledıgı için bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.