Şimdi Ara

DirectX 10-11 Performans Karşılaştırmaları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AA açılınca performansın öyle olmasının sebebi de muhtemelen DX11'le alakalı değil; kartın bellek bantgenişliği yetmiyor bence...
  • İleride oyunlarda yoğun bir şekilde tesellation kullanımı olursa GT300 için çok kötü bir haber olur zira şu anki mimarisinin incelenmesi sonucu ortaya atılan görüş GT300'ün donanımsal Tessellation sahibi olmadığı ve bunu shader'lar üzerinden yapan bir yapıya sahip olduğu yönde. Tıpkı PhysX işlem gibi ancak shader'lar üzerinden ek işlevlerin de belli bir limiti var. Ayrıca Ulyses Dx11'in performans getirisi az olur demiyor aksine Dx10'a göre daha yavaş çalışacağını iddia ediyor ki Stalker testleri de bu yönde sonuçlar vermiş. Sonuçta Dx11'in esnek bir yapısı olduğu ortada, kimi oyun yapımcıları bu esnekliği, oyunun grafik kalitesini bozmadan daha fazla performans verecek şekilde de kullanabilir, ya da grafik kalitesini daha da arttırarak (dairenin daha pürüssüz çizilmesi gibi) kullanabilir.
  • GT300'ler doğal Tesselation'a sahip olmayacak ? Zaten mantık paralel işlemcilere bu hesaplamaları yaptırmak değilmi. Tesselation'ı kullanıcak donanım olmazsa sadece yazılım ile bunu nasıl yapıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cpt. Miller -- 16 Ekim 2009; 18:58:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES
    Daha adını sanını duyan yokken ben ati kartları takip ediyor, kullanıyordum. Tereciye tere satmayın artık!

Teknolojiyi takip edebilme ile taraf olup olmama farklı olgular. Belki de siz ati'nin varlığından bihaber iken 80286 pc kullananlara tere satmaya çalışıyorsunuzdur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevi şahsına münhasır -- 16 Ekim 2009; 20:58:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

quote:

Orijinalden alıntı: hsngencer

olabilir.cunku kapış kapış satıldı.ben teklonojix.com sitesinden 515 tl ye sapphire in buldum.fiyatı cok uygundu.dun kargoya verildi yarın sabah elimde.

valla acele etmişsin hocam.güvenilir kaynaklardan aldığım habere göre pazartesi bir firmanın stoğuna 5870 320 dolar civarından girmiş.fazla değil 5 ay sonra 5870 gibi bi bir kartı 250-300 dolar seviyesinden alabiliriz gibi görünüyor.genede hayırlı olsun güle güle kullan

Benim beklentim 5870 in sadece paralel işlemci biriminin kırpıldıgı fakat gene aynı performansın alındığı bi kartı piyasaya sürmeleri yönünde, ozaman beklenen fiyatlara iner. O karta fazla 1600paralel işlemci bence zaten hız aşırtmanında bi getirisi yok gibi.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.