Şimdi Ara

direct x 8 i direct x 9 yapmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar dvd oynatıcı programı yüklediğimde direct x 9 ve üstünü yükle komutu geliyor. Ben de yüklemeye çalışıyorum ama olmuyor. Şu anda direct x 8 yüklü durumda. Bunu silip yerine 9.0 nasıl yüklenir bana yardımcı olurmusunuz. Xp service pack li değil. Bir yardımı olacaksa belirteyim. Şimdiden teşekkürler.

• Yüklemeye çalışıyorum olmuyor derken, bir hata mı veriyor ne oluyorda kuramıyorsunuz, normal olarak directx 8 yüklü bir işletim sistemine directx 9 kurmaya çalışırsanız hiçbir sorun olmadan sürüm güncelleştirilir, ve eski versiyon yenisine yükseltilir, yani önceden eski sürümü kaldırmak gibi bir durum sözkonusu olmaz, tersi için bu olay geçerli olabilir, ki orda da direct x 9 kaldırıp 8 yüklemek deveye hendek atlatmak gibidir...
    Siz bu kurulum işleminde bir hatamı alıyorsunuz hata alıyorsanız nedir? Yazarsanız daha iyi yardımcı olunabilir...

Saygılar...

Yazın üç sütun üstüne kapkara haykıran puntolarla :
    Nâzım Hikmet vatan hainliğine devam ediyor hâlâ.
  • _____________________________
    neyin var bilgisayar niye hasta ediyorsun milleti :)
    MSI neo2 nf3 3800+939 256x256 dual ddr400 420watt power 200Gb sata2 NCQ SEAGATE(80GB+40GB) 64mb gf2
  • ben dvd player yüklemeye çalışıyorum. Sürekli direct x 9.0 veya üstünü yükleyin diye mesaj geliyor. Yüklüyorum ancak aynı mesaj gelmeye devam ediyor. Yüklüyorum derken arkadaşın verdiği linki mesela indirdim. Sonra acaba windowsa falan mı onu yükleyecez onu bilmiyorum. Sadece aç diyorum o yükler gibi yapıyor ancak sorun devam ediyor.
  • Binbaşım durum şudur. Benim xp sürümü biraz eski galiba. Yani service packli değil ondan olabilir. Herhangi bir hata mesajı yok. Sadece dvd oynatıcı programı yüklerken hala aynı şekilde direct x i 9 veya üstü yapın mesajı alıyorum. Benim derdim dvd romdan dvd izlemek sadece. Yapamıyorum.
  • Şimdi arkadaşın verdiği linke tıkladıktan sonra aç değilde kaydet diyerek dosyayı harddiskinize kaydedin, dosya harddiske indikten sonra üzerine çift tıklayın yönergeleri izleyin ve kurulumu yapın, Ha bu işlemden önce başlat>çalıştır açın ve buraya dxdiag yazıp entera basın açılan pencerede alt tarafta directx sürümü yazar burada şu an itibariyle kaç yazıyor bir bakın...

• arkadaşım çok teşekkür ederim size. Görev tamamlandı. Sonunda oldu. Benim aptallığım yüzünden olmuyormuş. Çünkü extract yapıp bırakıyorum ya en sonunda masa üstüne extract yaptım orda setupı görünce aslında hiç yüklemediğimi anladım. Yardımlarınız için teşekkürler. Uğraştırdığım için de özür dilerim tekrar.
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Rica ederiz dostum, olur böyle dalgınlıklar, iyi akşamlar...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.