Şimdi Ara

Diplomanın noter onaylı sureti ne kadara olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
23.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diplomanın noter onaylı sureti lazım. Noter ne kadar ister? belli bir tarifesi varmı bu işin ? randevu fln alınıyormu ?

• 30-50 lira arasi bişey yanılmıyorsam. randevuya gerek yok. banka gibi aynen numara alınıyorsa al veya boş bi görevli görürsen yapiş hemen şöyle şöyle istiyorum de yardımcı olur
  • Geçen sene yanlış hatırlamıyorsam 15 liraya almıştım.En fazla 20 liraya yaptırırsın.
  • okulunda öğrenci işlerine git, fotokopi çektir, "aslı gibidir" şeklinde onaylat(noter tastiği yerine geçiyor)...

kimi okul ücretsiz kimisi 1 liraya falan yapıyor(ankara üni.'de ilk 5 bedava idi)...

daha ucuza halledersin...
  • bende aslı gibidir kaşesi var kırmızı kendim bassam olmaz mı fazladan bişey yapıyorlar mı
  • ilk öğretim ve lise için bulunduğun yerin meb e git aslı gibidir diye fotokopisini onaylat, uni ise öğrenci işlerine git notere para vermeye gerek yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

Diplomanın noter onaylı sureti lazım. Noter ne kadar ister? belli bir tarifesi varmı bu işin ? randevu fln alınıyormu ?

kardeşim ilden ile değişiyormu bilmiyorum ama ben geçen hafta elazığda 20 liraya onaylatmıştım ales belegsini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dangerousman

bende aslı gibidir kaşesi var kırmızı kendim bassam olmaz mı fazladan bişey yapıyorlar mı

müdür mühür basıp imza atmıştı
  • mühürde var aslında peder memur olduğundan bulurum hepsinide sakata gelmeyelim
  • noter onaylı bir belge kullanılarak noter onaylı başka bir belge(belgenin onaylı başka bir kopyası) alınabilir mi?
    Bilen biri cevaplarsa sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi otosarrafı -- 13 Ağustos 2012; 23:39:27 >
  • simdi ne kadar banada lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün yaptırdım 30 tl aldılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Dün yaptırdım 30 tl aldılar.

muhtardan onaylatsak kabul etmezler mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enduluslucoban

quote:

Orijinalden alıntı: Savior Fenix

Dün yaptırdım 30 tl aldılar.

muhtardan onaylatsak kabul etmezler mi?

Hiçbir fikrim yok.Ama 30 tl vermek felaket zoruma gitti
  • 6 ay önce 27 TL almıştı.
  • Belki gereken olur. 2015 Eylül itibariyle noter diploma tasdiki masrafında son durum şöyle.
    Tek nüsha 33 TL, sonraki her nüsha +14 TL. Yani 2 nüsha 47, 3 nüsha 61 TL gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.