Şimdi Ara

Diploma Notu Onaylama Hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
1
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar mezuna kalmıştım, geçen yıl girdiğim sınav için diploma notumu onaylamıştım. Bildiğiniz gibi ÖSYM 2-9 Temmuz arasında diploma notlarının onaylanması gerektiği açıklamasını yaptı. Bu yıl tekrar diploma notumu onaylamam gerekiyor mu? Eğitim bilgileri kısmında "ÖSS diploma notu işlemleri nedeniyle eğitim bilgileriniz gösterilmemektedir. Eğitim bilgilerinizi başvurunuzundan kontrol edebilirsiniz." diyor. Başvurularım/Tercihlerim kısmından YKS-2018'i seçtiğimde diploma notumu veya bilgilerimi onaylayabileceğim herhangi bir kısım yok. Başvuru Kayıt Görüntüle kısmındaysa belgemde diploma notum görünüyor. Bir yerde yanlış mı yapıyorum? Bilgilendirirseniz sevinirim.

Düzenleme: ÖSYM çağrı merkezini arayıp sordum; gün içerisinde veya en geç yarın sistemin açılacağını, bu yıl veya daha önce mezun farketmeksizin herkesin diploma notunu onaylaması gerektiğini söylediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4F8A2B601 -- 2 Temmuz 2018; 14:35:47 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Diploma Notu Onaylama Hakkında Bilgiler

Diploma notu onaylama, üniversitelerden alınan diplomaların ve transkriptlerin doğrulanması sürecidir. Bu süreç, işverenlerin, eğitim kurumlarının ve diğer ilgili kuruluşların diplomaların ve transkriptlerin gerçekliğini doğrulamalarına olanak tanır.

Diploma notu onaylama, çeşitli durumlarda gerekli olabilir, örneğin:

• İş başvuruları
    • Lisansüstü eğitim başvuruları
    • Yurtdışında eğitim veya çalışma
    • Belge doğrulama

Diploma notu onaylama işlemi, üniversiteler tarafından genellikle çevrimiçi veya posta yoluyla sunulur. Onaylama işlemini başlatmadan önce, ilgili üniversitenin resmi web sitesini ziyaret etmeli ve talimatları dikkatlice okumalısınız.

Onaylama işlemi tipik olarak aşağıdaki adımları içerir:

• Onaylama formu doldurma
    • Gerekli ücretlerin ödenmesi
    • Diplomaların ve transkriptlerin asıllarının veya onaylı kopyalarının gönderilmesi

Onaylama işlemi tamamlandıktan sonra, üniversite genellikle onaylanmış belgeleri elektronik ortamda veya posta yoluyla gönderecektir. Bu belgeler, diplomaların ve transkriptlerin gerçekliğini doğrulayacaktır.

Diploma notu onaylama işlemi genellikle ücretlidir ve ücretler üniversiteden üniversiteye değişebilir. Onaylama işleminin süresi de üniversiteye ve talep yoğunluğuna bağlı olarak değişebilir.

Diploma notu onaylama hakkında daha fazla bilgi için ilgili üniversitenin resmi web sitesini ziyaret edebilir veya doğrudan üniversite yetkilileriyle iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sağolasın aradığın için.
    Zaten herkes stres içinde, bir de böyle yapmaları da saçma.
    Bugün diye yaziliyor her tarafta, ama nezaman nasıl diye hiç bir ses yok!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.