Şimdi Ara

DİNÇMAR-Bulgurlu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.857
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bi çok kişiye, fazla lokal gelebilir ama, marketin 11. yıldönümü mü neymiş, fiyatlar bana çok cazip geldi, işte bi kaç örnek;

Yerli Muz 1,99/kg
    İkbal %100 Dana Sucuk 17,90/kg
    İkbal Karahisar Sucuk (%70 Dana, %30 piliç) 250 gram 2,90
    Signal 125ML diş macunu 1,49
    Ülker Çokokrem 500 gr 2,99
    İçim Süt 1 litre 1,49
    Penguen Bezelye 720 ML Cam şişe 1,59
    Duru Türk Hamamı 800 gram 1,49
    Murat Bey Krem Peynir 350 gram 2,95
    Murat Bey Taze Kaşar 400 gram 4,95
    Familia WC Kağıdı 32'li 9,25
    Anavarza Çiçek Balı 850 Gram 8,95
    Sütaş Tereyağ 1 kg 9,95

Deterjan vs.'de de baya indirim vardı, ama evde yeterince stok olduğu için onlar ilgimi çekmedi. Lokasyonu uygun olanlara ya da piyasadan haberdar olmak isteyenlere duyrulur...

• Az yazmışsın, asıl kafa olanları da ben yazayım..

Yudum 5 lt - 12,99
    Tariş Sızma Zeytinyağı 5 lt - 39,99
    Sinangil Un 5 Kg - 4,49
    Rejoice 700 ml - 3,99

Aklıma gelenler bunlar.. Ayrıca Fikirtepe'deki Dinçmar'dan dolayı aynı fiyatlar Fikirtepe'deki Çağrı markette de var.. Rekabet
  • Doğrudur.

Yalnız Tariş Sızma, 15 gün önce Migros'dan 29,90'a aldığım Komili Sızma'nın yanında pek bi sönük kaldığı için yazmamıştım.

Çay ihtiyacı olanlar için de Doğuş Doğu Karadeniz 7,90/kg, Lipton Doğu Karadeniz 8,90/kd idi yanlış hatırlamıyosam.

Yaşasın paylaşım, yaşasın kampanyalar.
  • bulgurlunun neresinde oturuyorsun . ben dsi nin karşı tarafında oturuyorum
  • Ekşioğlu Uygarkent Sitesi. DSİ'ye biraz uzak sayılır, ama yanyol'dan Libadiye'ye çıkıp, sizin ordan devam edip, Shell'in ordan sağdan o adayı tamamlarım her hafta sonu, yürüyüş&sağlıklı yaşam babında.

Yaklaşık 3,5 km, o ada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 19 Mart 2010; 14:19:27 >
  • işyerim k.çamlıcada her sabah akşam para ve sağlık kazanıyorum ;-)
  • Ben de Petrol Ofisi karşısındaki Üçel ekmek fırının orada oturuyorum. Yıllardan beri Dinçmar'dan alışveriş yaparım. Hemen hemen herkesi tanırım. Bu kampanya seninde dediğin gibi yıldönümleri. Güzel fiyatlar var. Normal zamanlarda da piyasaya göre daha indirimli veriyorlar. Takip etmekte fayda var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende Namazgah Levkent sitesinin oradayım. Genelde dinçmar ve çağrıdan alışveriş yapıyorum. Geçen hafta alışveriş yaparken bu açılış kampanyasının broşürünü görmüştüm, timing tutmadığı için değerlendiremedim. Bazen bazı ürünlerde çok iyi fiyatlar çıkıyor münferitte olsa. Mesela 2 ay kadar önce Balparmak çambalı 850+350 gr lık paketi 17,90 idi 3 tane almıştım.
  • arkadaşlar ben o civarlarda oturuyorum ancak şunu söylim yıldönümü felan hikaye bu adamlar zaten normal zamanlarda %2 lerle dönen adamlar dinçmar çağrının yanında zaten çok iş yapan bi yer değil benim tahminim yakında kapanıcak o yüzden böyle büyük bi indirime girdiler heleki çağrı o yan tarafıda alıp büyüttükten sonra kimseyi barındırmaz artık oralarda...
  • Dostum kapanıyor olsalar mağazayı yenilemezler. Adamlar bir ton masraf yaptı. Dediğim gibi hemen hemen her çalışanını tanıyorum. Ayrıca, Dinçmar'dan alışveriş yapan azımsanmayacak derecede kemik müşteri mevcut. Hele ki yanındaki okul çıkışında market her akşam dolu oluyor. Kapanacağını sanmıyorum.
  • Bence de kapanmaz, tabelayı vs. baya janjanlı yaptılar bu kampanya öncesi. Zaten bu yıldönümü ve kampanya olayı da Çağrı'nın 1 ay önceki büyütme ve açılış operasyonuna bir karşı atak takip ettiğim kadarı ile.

Her ne olursa olsun, sonuçda bilinçli tüketici kazançlı çıkıyor.

iyi ve kârlı alışverişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ekdellal -- 22 Mart 2010; 10:36:41 >
  • Arkadaşlar bende o civarlarda kiralık daire arıyorum,yeni evlenicem 0 veya 2-3 senelik bina, etrafınızda sahibinden falan görürseniz bi özel msj yollarsanız sevinirim:)

Maksimum kira:650 olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h@ydut -- 22 Mart 2010; 10:58:16 >
  • bu tukkan nerde-shell e yakın mı ,,luke oıl den tarif eder mısınız
  • Dörtyol ağzındaki Shell'den bahsediyorsun sanırım. Shell benzin istasyonunu sol tarafına alarak dümdüz yürü. Yaklaşık 300 mt sonra göreceksin.

Kafan karışmasın diye şöylede tarif edeyim. Soyaklardan yukarı doğru çıkan yoldan devam ettiğin zaman Shell karşına geliyor.(Sağ çapraz) Shelli gördüğün zaman sağa doğru yol gider.(Böylece Shelli sol tarafına almış olacaksın). O yoldan devam et göreceksin.
  • Prima Bebek Bezi 14,99

2 taneyle sınırlı ama, bebeği olan kaçırmasın
  • 14b yi kullandığım zamanlarda görürdüm fiyatları camlarının hertarafıda..

ama çağrı herzaman daha kalabalık olurdu..

ben alışverişlerimde dudullu çağrıyı tercih ediyorum.. fiyatlar uygun geliyor bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: xweser

14b yi kullandığım zamanlarda görürdüm fiyatları camlarının hertarafıda..

ben alışverişlerimde dudullu çağrıyı tercih ediyorum.. fiyatlar uygun geliyor bana..

memlleket nere hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Norpitiyan

quote:

Orijinalden alıntı: xweser

14b yi kullandığım zamanlarda görürdüm fiyatları camlarının hertarafıda..

memlleket nere hocam

aşağı dudullu..

14b tanıdık geldi galiba.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: h@ydut

Arkadaşlar bende o civarlarda kiralık daire arıyorum,yeni evlenicem 0 veya 2-3 senelik bina, etrafınızda sahibinden falan görürseniz bi özel msj yollarsanız sevinirim:)

Maksimum kira:650 olmalı

karlıdere ve libadiye arasında kalan bölgede istediğin gibi ev bulursun. kiralık ev hep görüyorum.
  • Dün akşam servisden inince kontrole girdim , kampanya bitmiş arkadaşlar.

Çok yakın zamanda hemen karşılarındaki FON Market'den de bir kontra atak bekliyorum bu bölgede
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.