Şimdi Ara

DİNAZORLARIN ÖMRÜ NASIL TÜKENDİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• PEYGAMBERLERLE DALGA GEÇMEYİN
  • Başlığı ''dinazorların nesli nasıl tükendi'' desek daha anlamlı olur gibi sankı (:

• Alah günah yazmasın...Ama espiri güzel...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Arthur

Alah günah yazmasın...Ama espiri güzel...

+1 dinazorların salaklığı işte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hürriyet gazetesinde okumuştum espiri veya karikatür deildi ciddi bir yazıydı ama bana saçma gelmişti ,yazıyı özetleyim tabi onlar daha bilimsel bir dil kullanmışlardıama özetlersek kendi osurukları yüzünde ölmüş olabileceklerini yazıyorlardı.Düşünsenize 10 ton hayvan bağırsakları çalışyor tabi haliyle bi pırt yapsa 2 ağaç devirecek güçte bişiler çıkariolardır e tabi atmosferde birike birike zehirlenmiş salaklar kendi osuruklarından

• quote:

Orjinalden alıntı: ThE GaSeS

PEYGAMBERLERLE DALGA GEÇMEYİN

valla ben bişey yapmadım dalgayı geçen geçmiş ben sadece guluyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: jxoch

hürriyet gazetesinde okumuştum espiri veya karikatür deildi ciddi bir yazıydı ama bana saçma gelmişti ,yazıyı özetleyim tabi onlar daha bilimsel bir dil kullanmışlardıama özetlersek kendi osurukları yüzünde ölmüş olabileceklerini yazıyorlardı.Düşünsenize 10 ton hayvan bağırsakları çalışyor tabi haliyle bi pırt yapsa 2 ağaç devirecek güçte bişiler çıkariolardır e tabi atmosferde birike birike zehirlenmiş salaklar kendi osuruklarından

inanırım

• peygamberle dalga geçilmez kardeşim, komikse nefsine hakim olacaksın
    birgün hesap vermek için Rabbin karşısına çıktığında ama çok komikti mi diyeceksin!!!
    ciddi konular bunlar, tabi o ciddiyeti taşıyorsan!!!
  • guzelmis

ayıca ;

ne dalgası ? peygamberle dalga gecildigini dusunmuyorum ...
  • mütiş bir şey, süper bir şey yapmış çizen helal olsun bence de burda herangi bir iğneleme, laf atma falan yok, sadece komik.. bunu da hakarete bağlayacak kadar hayattan soyutlamayın kendinizi lütfen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ferser

peygamberle dalga geçilmez kardeşim, komikse nefsine hakim olacaksın
    birgün hesap vermek için Rabbin karşısına çıktığında ama çok komikti mi diyeceksin!!!
    ciddi konular bunlar, tabi o ciddiyeti taşıyorsan!!!

dostum ayrıca sana bişey sorcam burda peygamberle dalga geçilen kısmı bana sölesene sende aynı karikatür kadar komiksin
  • güzel gerçekten! Orda bence dalga dinazorlarla geçilmiş ama tabi anlayış farklı, kültür farklı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.