hürriyet gazetesinde okumuştum espiri veya karikatür deildi ciddi bir yazıydı ama bana saçma gelmişti ,yazıyı özetleyim tabi onlar daha bilimsel bir dil kullanmışlardıama özetlersek kendi osurukları yüzünde ölmüş olabileceklerini yazıyorlardı.Düşünsenize 10 ton hayvan bağırsakları çalışyor tabi haliyle bi pırt yapsa 2 ağaç devirecek güçte bişiler çıkariolardır e tabi atmosferde birike birike zehirlenmiş salaklar kendi osuruklarından
quote:
Orjinalden alıntı: ThE GaSeS
PEYGAMBERLERLE DALGA GEÇMEYİN
valla ben bişey yapmadım dalgayı geçen geçmiş ben sadece guluyorum
quote:
Orjinalden alıntı: jxoch
hürriyet gazetesinde okumuştum espiri veya karikatür deildi ciddi bir yazıydı ama bana saçma gelmişti ,yazıyı özetleyim tabi onlar daha bilimsel bir dil kullanmışlardıama özetlersek kendi osurukları yüzünde ölmüş olabileceklerini yazıyorlardı.Düşünsenize 10 ton hayvan bağırsakları çalışyor tabi haliyle bi pırt yapsa 2 ağaç devirecek güçte bişiler çıkariolardır e tabi atmosferde birike birike zehirlenmiş salaklar kendi osuruklarından
inanırım
peygamberle dalga geçilmez kardeşim, komikse nefsine hakim olacaksın birgün hesap vermek için Rabbin karşısına çıktığında ama çok komikti mi diyeceksin!!! ciddi konular bunlar, tabi o ciddiyeti taşıyorsan!!!
guzelmis
ayıca ;
ne dalgası ? peygamberle dalga gecildigini dusunmuyorum ...
mütiş bir şey, süper bir şey yapmış çizen helal olsun bence de burda herangi bir iğneleme, laf atma falan yok, sadece komik.. bunu da hakarete bağlayacak kadar hayattan soyutlamayın kendinizi lütfen..
quote:
Orjinalden alıntı: ferser
peygamberle dalga geçilmez kardeşim, komikse nefsine hakim olacaksın birgün hesap vermek için Rabbin karşısına çıktığında ama çok komikti mi diyeceksin!!! ciddi konular bunlar, tabi o ciddiyeti taşıyorsan!!!
dostum ayrıca sana bişey sorcam burda peygamberle dalga geçilen kısmı bana sölesene sende aynı karikatür kadar komiksin
güzel gerçekten! Orda bence dalga dinazorlarla geçilmiş ama tabi anlayış farklı, kültür farklı..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme