Şimdi Ara

' Dilindeki piercing öldürdü! '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İltihap yüzünden 1 ay can çekişti! Ciğerleri bile iflas etti!

' Dilindeki piercing öldürdü! '

23.09.2008 17:45
    İsrail ordusunda adı açıklanmayan 18 yaşındaki bir asker, dilindeki piercing yüzünden hayatını kaybetti.

Askerin doktoru Yaron Bar-Levi, “Bir ay önce dili iltihap kaptığı için hastanemize gelmişti. İltihap beynine de yayılmıştı. Yayılmayı önlemek için çok uğraştık ama iki gün önce ilaçlardan dolayı ciğerleri iflas etti. İlk kez beyinde bu kadar büyük iltihaplanma gördüm” diye konuştu.

AJANSLAR

Kaynak:http://www.haberturk.com/haber.asp?id=99167&cat=180&dt=2008/09/24

---

Bazı arkadaşlar steril ortam konusunu açacaklardır.Piercing de bakteri/mikrop olmasa bile (yapanın elinden bulaşır en azından), insanın ağzı özellikle de yıkanmıyorsa(yıkansa bile), üzerine birde bu piercing geldiği zaman, örneğin dile yapıldığını varsayalım, dilin altında iltihap olur. Dilinizin altında mikrop yuvası olduğunu düşünsenize . Zaten mikroplarda seri-üreme durumu vardır, ne kadar çabuk yayılacağını siz tahmin edin

• Ohhhh canıma deysin Hiç begenmiyorum yüzde dilde bu zıbıdıları iğrençler bence bir erkeğede yakışmıo
  • oh olmus
  • valla hiç acımadım
  • Nasıl insanlarsınız siz ya ? Sebebi ne olursa olsun bir insanın ölümüne "oh olsun, iyi olmuş" tarzında yorumlar yapıyorsunuz. Nedir bu nefretin kaynağı ?? Tamam üzülmezsin, hiç birşey hissetmezsin. Hiç bir bağın yok çünkü ama aklı başında biri çıkıpta sırf piercing olayına uyuz olduğundan oh olsun demez. Dememeli !
  • Oha yorumlara bak , ne manyak doldu bu forum ya , bir insanın ölümüne sebebi ne olursa olsun "oh olsun" denmemeli , denicek durumlar var tabi (terörizm ...)
  • Brincisi erkekler nediye takıyor bu saçmalığı ikincisi dile yeme organına hangi akıl piercing takılır örnek olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BABA VE OĞUL (ÇİVİ HİKAYESİ)
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İsrail askeri dilindeki piercing yüzünden ölmüş, ne üzüldüm anlatamam
  • Genç olması tabiki üzdü ama ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: expander_

İsrail askeri dilindeki piercing yüzünden ölmüş, ne üzüldüm anlatamam

KAç Filistinli nin canını yakmıştır,belki de bu onun bedeli olmuştur;öyleyse ben de ohh olsun diyorum..
  • ne biçim askeriye o öyle piercing filan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.