Şimdi Ara

Dilcilerin Ygs3 sonuçları!KONUYA GELİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

312 puan benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 325 puan 87.000 puanlar düşer bence bu yıl
  • 82k dayım umarım üni puanları az düşer
  • 322 puan 91k olmuşum
  • 347 puan 47k
    hayaller odtü hayatlar hacettepe..
  • ygs 3 - 235 puan almışım .Polislik dusunuyordum olmadı ya
  • bu yıl düşecek dil-1 puanları bence..Çevrenizdekiler nasıl
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YKS 2019 SONUÇLARI [ANA KONU]
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kaydırma yaptim galiba 270k geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 265 puan 350k hayallerim öyle çok yüksel değil dilden bi yere yerleşsem yeter
  • quote:

Orijinalden alıntı: Börcır

Kaydırma yaptim galiba 270k geldi.

banada 270k geldi.sosyali kaydirmisim galiba bende .forumda bu kadar yanlisim yoktu sanki.

hedef marmara ing ögretmenligiydi.ing 70+ zaten ama ceker miyim bilmiyorum ilk 2k ya
  • 2013 YGS'de YGS3 350 puan 91k
    2015 YGS'de YGS3 322 puan 91k yaptım
    Yani puanlar bayağı düşmüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: etem1907

quote:

banada 270k geldi.sosyali kaydirmisim galiba bende .forumda bu kadar yanlisim yoktu sanki.

hedef marmara ing ögretmenligiydi.ing 70+ zaten ama ceker miyim bilmiyorum ilk 2k ya

Ben bu ygs ile bogazici zorlardim diyodum 50k min bekliyodum kotu oldu ya. Turkce 3 5 yanlisndiyodum 14 yanlis geldi saka gibi

• quote:

quote:

quote:

Ben bu ygs ile bogazici zorlardim diyodum 50k min bekliyodum kotu oldu ya. Turkce 3 5 yanlisndiyodum 14 yanlis geldi saka gibi

off kardes off cok kötüyüm ya.denemelerde 330-340 aliyordum tamam kesin oldu bu is diyordum.hedeflerim vardi hayallerim vardi.calisiyordum cok ama hepsini yiktilar.lys calisacak moral felanda kalmadi ya gercekten.allah kahretsin

• 251 puan 497bin. ingilizce 75 net yapıyorum. sınavda 78 yapsam +45 okul puaniyla istanbul kazanmaya bakacağız.

• 70 ustu yapiyorsan rahat girersin kardesim oyle deme

• lan herkesin kotu gecti diyodum bi girdim konuya 300 alti yok.290la 207k benim

• quote:

quote:

quote:

quote:

off kardes off cok kötüyüm ya.denemelerde 330-340 aliyordum tamam kesin oldu bu is diyordum.hedeflerim vardi hayallerim vardi.calisiyordum cok ama hepsini yiktilar.lys calisacak moral felanda kalmadi ya gercekten.allah kahretsin

arkadaşlar moral bozmayın bence.Çoğu kişinin durumu aynı.benim de hedefim ODTÜ ingilizce öğretmenliği.Artık LYS kasmaktan başka bir çare yok.Neticede LYS'nin etkisi %65 ve kaldı ki puanlar kesin düşer bu yıl bence

• Bu sene mezun oluyorum ikinci üni okuyacağız diye girdim 301 almışım Ankara japon dili istiyordum ama bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: remiles01

251 puan 497bin. ingilizce 75 net yapıyorum. sınavda 78 yapsam +45 okul puaniyla istanbul kazanmaya bakacağız.

yapiyorum hocam ins bakalim soku üzerimden atayim baslayacam tekrar calismaya.sizede tesekkür ederim iyi moral oldu.
  • 320 ve 97k benim için fazlasıyla yeterli.
    içinizde zor kaynak önerebilecek var mı soru bankası tarzında dilfem kaynaklarında çok yanlış çıkıyormuş sanırım els biraz fazla pahalı dilko nasıldır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.