Şimdi Ara

Dil eğitim seti (limasollu Naci vs)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar Rusça öğrenmek istiyorum ama pek düzgün ve güvenilir bir eğitim seti bulamadım bu yayın iyi mi , kullanan var mı ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Up

• Rusça’yı öncelikle imkanınız varsa Rusya’da, yoksa da İngilizce-Rusça kaynaklardan öğrenmenizde fayda var. Ben size birkaç kitap yazayım. Bulabilirseniz (pdf vs) bir göz atarsınız.

- Ю.Г. Овсиенко (Русский язык для начинающих)

- С.А. Хавронина (Русский язык в упражнениях

Bir de illa Türkçe kaynak derseniz Vedat Gültek - Rus Dili Grameri var.

• Onurchik kullanıcısına yanıt
    Hocam rusçaya merak salıp busuu ile öğrenmeye başlamıştım sonra nedense bırakmıştım eğitim setini düşünmüştüm senin fikrin nedir .

• Rusçaya şu site ile başladım ve sadece bununla devam ettim

https://alinkrusca.com

A1 konuları bitince kendime "50 Derste Rusça (P.Norman-N.Norman)" satın aldım. Onunla devam ediyorum; fakat kitap biraz ağır. Ondan dolayı Alink sitesinde A1'i bitirmeden kitaba başlamanı tavsiye etmem.

Alink sitesinde A1 kısmındaki konular kitaptaki yaklaşık ilk 15-20 bölüme denk geliyor. Ben yakında siteden A2 kısmına devam edeceğim.

• Kişiden kişiye değişir tabi, siz hangi yöntemi kendinize yakın hissediyorsanız, hangi yöntemin size daha yararlı olduğunu düşünüyorsanız oradan devam edin. Rusça’da önemli olan sonuçta vurgu ve tonlama. Sürekli konuşup pratik yapabileceğiniz bir kişi bulun. Bu kişi kesinlikle Rus olsun. Özbek, Kazak, Ahıskalı vs size faydası olmaz. İngilizce öğrenmek isteyen Rus bulabilirsiniz, siz İngilizce konuşursunuz karşı taraf Rusça.

• Onurchik kullanıcısına yanıt
    Peki hocam limasollu rusça eğitim setini mı almak daha mantıklı gelir yoksa udemy Haluk Tatar'ın (Rus bir eğitmen dersi Türkçe ve akıcı bir şekilde veriyor) Rusça dersimi ? Birisinde online olarak diğeri ise kitap

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up

• Up

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.