Şimdi Ara

DİL bölümünde İngilizceyi 6 saate düşüren zihniyetin :@

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 9. sınıfı 2 kez okuduktan sonra dil bölümüme geçmiştim ve ingilizce dersinin 6 ders olduğunu görüncede küplere bindim.Hoca ingilizceyi bize aşılamayı çok isteyen bir hoca olduğundan dolayı(2 senedir tanıyorum) okul cıkısında veya ilk derse başlamadan ek ders görmeyi talep edicem fakat gerçekten dil bölümünde ingilizcenin 6 derse düşürülmesindeki mantığı çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sproob -- 21 Eylül 2010; 23:33:39 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Sproob

Evet 9. sınıfı 2 kez okuduktan sonra dil bölümüme geçmiştim ve ingilizce dersinin 6 ders olduğunu görüncede küplere bindim.Hoca ingilizceyi bize aşılamayı çok isteyen bir hoca olduğundan dolayı(2 senedir tanıyorum) okul cıkısında veya ilk derse başlamadan ek ders görmeyi talep edicem fakat gerçekten dil bölümünde ingilizcenin 6 derse düşürülmesindeki mantığı çok merak ediyorum.

Hocam sen bu ülkenin eğitim sisteminde mantık mı arıyorsun ?? Bizim okulda sayısalcıların ve eşit ağırlıkçıların edebiyat sınavı ortak yapılırdı.Düşün artık...
  • Gül gül boşver.
  • Burası Türkiye ...Unuttun galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kaç dil biliyorsunuz?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.