Şimdi Ara

DİL BİLGİSİ İÇİN HOCA VE KAYNAK TAVSİYESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
2
Favori
1.091
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1.dönemde önder hocadan baya bir ilerlemiştim. Sonra Tr çalışmayı bıraktım test deneme falanda çözmedim doğru düzgün şimdi Önder Hoca'ya başlasam çok vakit alacak. YouTube'da Harun Ardıç ve Fulya Hoca var üzerine birey gelişim b veya sıradışı analizi önermişler Sizce hangisini izlemeliyim/kullanmalıyım ?

• up yok mu bu hocalarla çalışan. help me pls..
  • "Benim Hocam" kanalında Öznur veya Kadir hocaya bakabilirsin. Gayet güzel anlatıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pisagor -- 18 Nisan 2018; 20:58:9 >
  • 50 saatte anlatıyorlar onlar. Onları izliyeceğime Önder Hoca'yı tek geçerim.
  • Önder Hoca'dan şaşma dostum. Uzun falan deme. 1-2 gününü sırf ona ayır iyice hallet. Dil bilgisi sorusu bu sene fazla çıkarsa -ki öyle olacağa benziyor- senin kârına olur. Ben geçen sene 38/2 yaptıysam Önder Hoca sayesindedir. Kaynak olarak konu anlatımlı kitaba gerek var mı bilmiyorum ama yine de sen bilirsin illa alayım, konu anlatımsız yapamam diyorsan Sıra dışı analiz kitabını al. Çözümlüydü sanırım. Geçen seneden öyle kaldı aklımda. Soru bankası olarak da bulabilirsen Esen'in siyah kapaklı dil bilgisi soru bankası var. Onu alabilirsen kesinlikle al. Üstüne tanımam. Geçen sene birçok eksiğimi görmemi sağladı o kitap. Her neyse dostum başarılar.
  • Gizem ural dan dinlemeni siddetle oneriyorum. Onder hocada iyidir ama gizem hocanin farkini cok net anlayacaksin daha once hic duymadigim bilgiler verdi direk netlerime yansidi.. isem yayincilik kpss adiyla videolari var yt da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elru -- 19 Nisan 2018; 19:48:32 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • çap yayınları dil bilgisini kullanmıştım yavaş yavaş 15 gün falan sürdü üzerinede bilgi sarmal dil bilgisini çözdüm 1-3-5 şeklinde testleri tamamı değil şu an yazım yanlışı kaçarsa kaçıyo devamı kaçmıyo tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önder hoca pdflerini bulamadım kullananlar yazarakmı çalıştı
  • SalahaddinEyyubi S kullanıcısına yanıt
    Dostum Esen mi, Eksen mi Kitabın linkini atabilirmisin?
  • mirhat M kullanıcısına yanıt
    Esen hocam. Geçen sene siyah kapaklı dil bilgisi soru bankasını kullanmıştım. Esen bayağı değişmiş bu sene herhalde kapağı falan yenilenmiş ama içeriği yine aynıdır yani tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.