Bildirim
Diktatör Adolf Hitler'in Hayatının Esrarengiz Yönleri (2015)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Nasıl bir film olduğunu anlayamadım vallaha. Komedi mi bu şimdi? -
Ağır çöp -
quote:
Orijinalden alıntı: byabancı
Ağır çöp
çöpten de öte bu -
kendimizi rezil etmeye neden bu kadar meraklıyız,rezalet duruyor fragman -
Film, bugün itibariyle vizyonda..
-
Kim finanse ediyor bu filmleri yahu..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sebebi neydi ki... -
1 hafta geçti ve istanbul'da sadece 3 salonda kalmış.inanılır gibi değil! nasıl izlicez yahu
-
Büyük ihtimalle tırt filmlerden olacaktır. Adamakıllı bir absürd komedi olsa keşke. -
quote:
Orijinalden alıntı: Kartal Göz
Büyük ihtimalle tırt filmlerden olacaktır. Adamakıllı bir absürd komedi olsa keşke.
Ne zaman adamakıllı bişey olmuş ki dostum izlemedim ama kesinlikle berbat olduğunu düşünüyorum... -
Özen Film dağıtımıyla başlayan film, gişede 2000 kişiyi bile geçememiş. Müjdat Gezen’in emeğine ve muzip taşlama arzusuna yazık olmuş. -
quote:
Orijinalden alıntı: Thomas Anderson
Özen Film dağıtımıyla başlayan film, gişede 2000 kişiyi bile geçememiş. Müjdat Gezen’in emeğine ve muzip taşlama arzusuna yazık olmuş.
youtubede fragmanının izleyici sayısını bile geçememiş desene -
İlk defa bu konuda duydum filmi madem Büyük Usta Levent Kırca ya adanmış nete düşünce izleyecegim...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu adamlara buyuk usta dersen, sinema filmlerinde boyle olur tabi.
Gayet normal, sinemamiza yakisir bi film gibi duruyor.
Bizim dizilerin cekimleri bile daha kalitelidÅŸr bundan. Tanidik akraba kim varsa koymus.
Soranlara sinemaciyim, buyuk ustayim der artik.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ulusalcı film çekince bu kadar oluyor. -
Müjdat Gezen'i insan olarak severim ama yaptığı filmler ne yazık ki çok amatör. Bir an önce olsun bitsin anlayışıyla çekilmiş bir film bence.. -
Filmin ismini okuyunca heyecanladım çünkü o döneme özel bir ilgim var.Ardından filmin konusunu görünce hayal kırıklığına uğradım. -
öylesine yapmışlar herhalde levent kırcanın bir karakterini alıp canlandırsalar daha iyi olurdu -
Ben bu filmi yabancı yapımı sanıyordum, altından Müjdat Gezenin çıkması hayal kırıklığı yarattı ben de. Bu adam ölse üzülmem artık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X