Şimdi Ara

DİKKAT... Üç Adaydan Hangisi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu 3 telefon arasında kaldım arkadaşlar

LG KG300

BENQ SIEMENS EF71

RAKS R667

kriterlerim şunlar

1-kulaklık ses kalitesi
    2-dış ses kalitesi
    3-kulaklık ses seviyesi yüksekliği
    4-dış ses seviyesi yüksekliği
    5-malzeme kalitesi
    6-3.5 jack girişi
    7-ergonomi

bu özellikleri hangisi daha iyi karşılıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi andırgalsın -- 3 Kasım 2007; 5:11:33 >

• morotola rokr e2..
  • EF71; stili ve FM Radyo vericisi hiçbir cihazda yok
  • raks r667 hepsi için yeterli.....
  • raks r667
  • kesinlikle Raks 667 derim.
    +240x320 ekran çözünürlüğü, 100hz yenileme hızı. video seyretmek çok zevkli oluyor.
    +hızlı ve müşteri odaklı teknik servis, 4 yıl garanti.
    +mp3 player ve radyo
    +çok yüksek 3D surround ses çıkışı
    +çok zengin paket içeriği
    __çift batarya
    __masaüstü şarj aşeti
    __data kablosu
    __kulaklık (müzik önemliyse kendine daha iyi bir kulaklık alabilirsin)
    __bluetooth kulaklık ve şarj aleti
    __512mb hafıza kartı
    __dönüştürücü sayesinde ister 2.5mm ister 3.5mm kulaklık kullanımı.
    + benim ve arkadaşlarımın destekleri =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ufubo -- 3 Kasım 2007; 16:38:51 >
  • bence LG sık tasarımlı bi kere
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Özelliklerine bakınca raks daha iyi gibi.
    Aam aradığın özellikler için bence en ideali (AD-15 ya da AD-49 3.5mm kulaklık adaptörü ile birlikte kullanılırsa) 6233.
  • bu aradıklarının hepsi kg300[/b] de var kullanıyıorum memnunum raks hikaye kalır yanında
  • http://www.hepsiburada.com//product_compare.aspx?pIds=telceplgkg300%2ctellcepraksr667%2c&type_id=Cep+Telefonu&CatalogName=Telefon

buradan ikisini karşılaştırıp bakabilirsin, kararını sen verirsin duruma göre. paket içeriği ve servis kalitesini de dikkate almayı unutma derim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: alperturgay

Özelliklerine bakınca raks daha iyi gibi.
    Aam aradığın özellikler için bence en ideali (AD-15 ya da AD-49 3.5mm kulaklık adaptörü ile birlikte kullanılırsa) 6233.

Seninde tek beklentin ses galiba? O zaman git sagem muzik kutusu al
  • BENQ SIEMENS EF71
  • quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

http://www.hepsiburada.com//product_compare.aspx?pIds=telceplgkg300%2ctellcepraksr667%2c&type_id=Cep+Telefonu&CatalogName=Telefon

buradan ikisini karşılaştırıp bakabilirsin, kararını sen verirsin duruma göre. paket içeriği ve servis kalitesini de dikkate almayı unutma derim.

Raks 677 daha iyi bikere o arkadaşa aldırmayın Heryere kırmızı harflerle KG300 yazıyo

Bu telefonun nesine bu kadar dayanarak yazıyo anlıyamadım

• quote:

Orjinalden alıntı: yirmisekizli

Şimdi bu 3 telefon arasında kaldım arkadaşlar

LG KG300

BENQ SIEMENS EF71

RAKS R667

kriterlerim şunlar

1-kulaklık ses kalitesi
    2-dış ses kalitesi
    3-kulaklık ses seviyesi yüksekliği
    4-dış ses seviyesi yüksekliği
    5-malzeme kalitesi
    6-3.5 jack girişi
    7-ergonomi

bu özellikleri hangisi daha iyi karşılıyor

malzeme kalitesi kötü olmamakla birlikte süper de olmayan raks r667 saydığın kriterlerin hepsini bünyesinde barındıran bir telefon 2.5 jack girişi var ama kutudan çıkan dönüştürücü kablo ile 3.5 olabiliyor ki bu bence avantaj her iki kulaklığı da kullanabilirsin böylece.
    EF 71 i neden listene aldın EF 81 dururken onu anlamadım.çünkü ikisi de aynı fiyat ve doğal olarak EF 81 bundan daha üstün.Fakat ikisini de tavsiye etmem ben de tal alırken listeme aldım EF 81 i ama çok derin araştırdıktan sonra vazgeçtim.kağıt üzerinde her özellik var ama hakkıyla yerine getirmiyor tel.şarjı kötüymüş kulaklık ve dış ses normalin de hafif altında burda detaylara girmiyorum ama tuhaf davranışlar göstererek sinir bozacak potansiyelde bir telmiş EF 81.büyük ihtimalle kardeşi EF 71 de aynıdır.
    LG KG300 hakkında iyi yorumlar vardı benim de listemdeydi fakat motorola rokr e2 nin fiyat ve özelliklerini duyunca KG300 ü eledim.
    yalnız raks r667 hakkında bütün yorumları araştırdım satılan 10 cihazdan 1-2 si arızalı veya aksesuarlarından bazıları arızalı çıkabiliyormuş.gerçi raks servisinin çok iyi olduğunu bu gibi durumlarda endişe edilmemesi gerektiğini çokça okudum.sonuçta ya 320tl civarlarında verip mükemmel özelliklere ve paket içeriğine sahip r667 alacaktım ya da 230tl verip kendi adıma maddi açıdan hiç sıkışmadan ve de risk almadan e2 yi alacaktım.sonuçta öğrenci olduğum için daha ekonomik olan e2 yi sipariş ettim.ama param olsaydı riske girer raks alırdım.en kötü ihtimalle bozuk çıkar ben de servise gönderip en nihayetinde sağlam bir raks a sahip olurdum.raks hakkında ufak bir anektot daha kamerası için çok iyi değilmiş ama video çekimi süper ötesi 640*480/30fps ve nette bir kaç kişi yollamıştı raksla çektiği videoları gerçekten tel için mükemmel videolardı.ses için ise piyasadaki bir çok telden iyi deniyor.ekran zaten vahşet
    sonuç olarak yerin de olsam (yani param olsa) raks alırdım olmadığı için e2 sipariş ettim.siemens ve kg300 yerine e2 derim.ha bir de bütün bunların dışında yeni çıkan motorola L9 var onu da görmen lazım 1gb kart dahil 290tl fiyatı.amma da yazmışım ha

• raks
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sentinel_85
    malzeme kalitesi kötü olmamakla birlikte süper de olmayan raks r667 saydığın kriterlerin hepsini bünyesinde barındıran bir telefon 2.5 jack girişi var ama kutudan çıkan dönüştürücü kablo ile 3.5 olabiliyor ki bu bence avantaj her iki kulaklığı da kullanabilirsin böylece.
    EF 71 i neden listene aldın EF 81 dururken onu anlamadım.çünkü ikisi de aynı fiyat ve doğal olarak EF 81 bundan daha üstün.Fakat ikisini de tavsiye etmem ben de tal alırken listeme aldım EF 81 i ama çok derin araştırdıktan sonra vazgeçtim.kağıt üzerinde her özellik var ama hakkıyla yerine getirmiyor tel.şarjı kötüymüş kulaklık ve dış ses normalin de hafif altında burda detaylara girmiyorum ama tuhaf davranışlar göstererek sinir bozacak potansiyelde bir telmiş EF 81.büyük ihtimalle kardeşi EF 71 de aynıdır.
    LG KG300 hakkında iyi yorumlar vardı benim de listemdeydi fakat motorola rokr e2 nin fiyat ve özelliklerini duyunca KG300 ü eledim.
    yalnız raks r667 hakkında bütün yorumları araştırdım satılan 10 cihazdan 1-2 si arızalı veya aksesuarlarından bazıları arızalı çıkabiliyormuş.gerçi raks servisinin çok iyi olduğunu bu gibi durumlarda endişe edilmemesi gerektiğini çokça okudum.sonuçta ya 320tl civarlarında verip mükemmel özelliklere ve paket içeriğine sahip r667 alacaktım ya da 230tl verip kendi adıma maddi açıdan hiç sıkışmadan ve de risk almadan e2 yi alacaktım.sonuçta öğrenci olduğum için daha ekonomik olan e2 yi sipariş ettim.ama param olsaydı riske girer raks alırdım.en kötü ihtimalle bozuk çıkar ben de servise gönderip en nihayetinde sağlam bir raks a sahip olurdum.raks hakkında ufak bir anektot daha kamerası için çok iyi değilmiş ama video çekimi süper ötesi 640*480/30fps ve nette bir kaç kişi yollamıştı raksla çektiği videoları gerçekten tel için mükemmel videolardı.ses için ise piyasadaki bir çok telden iyi deniyor.ekran zaten vahşet
    sonuç olarak yerin de olsam (yani param olsa) raks alırdım olmadığı için e2 sipariş ettim.siemens ve kg300 yerine e2 derim.ha bir de bütün bunların dışında yeni çıkan motorola L9 var onu da görmen lazım 1gb kart dahil 290tl fiyatı.amma da yazmışım ha

Sanki hislerime tercüman olmuş gibi açıklama yapmışsınız.Şu anda piyasaya bakıyorum, çok fazla pahalıya kaçmadan, marka ve model saplantısı olmadan (Nokia hariç) alınabilecek 3-4 model telefon var.Bunlar KG300, ROKR E2 ve L9.LG ve E2 piyasada bayağı süredir satılan telefonlar.L9 hem şekil hem özellik olarak tatmin edici özelliklere sahip ve üstelikte yeni.LG kullanıcısı olarak gönlüm Lg den yana fakat L9 un kalitesi de tartışılmaz.Sonuçta bu yüzden telefon almak istemiyotum.En güzeli elindeki telefon kullanılmayacak duruma gelinceye kadar onu kullanmaya devam etmek.İyi akşamlar.

• quote:

Orjinalden alıntı: reddes

bu aradıklarının hepsi kg300[/b] de var kullanıyıorum memnunum raks hikaye kalır yanında

LG nin sahibiyle bir akrabalığın mı var?
    Yoksa LG her satılan KG300 için sana prim mi veriyo?

Şaka bir yana kullandığın telefonu 700ytllik tavsiye isteyen bir adama bile paran cebinde kalsın bunu al diyerek tavsiye etmek nasıl bir duygu anlamıyorum.

Raks iyi görünüyor.Bence diğerleri daha basit kalır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 09nanometer -- 11 Kasım 2007; 22:02:42 >

• quote:

Orjinalden alıntı: 09nanometer

LG nin sahibiyle bir akrabalığın mı var?
    Yoksa LG her satılan KG300 için sana prim mi veriyo?

Raks iyi görünüyor.Bence diğerleri daha basit kalır.

takmaya gerek yok yaa, arkadaş raksı ilk defa burada görüyo bile olabilir=) kullanmadığına eminim..
  • cidden ben raks r667 yi almak için bir sürü telefoncuya baktım. internetten almadım. en azından 30-40 telefoncuya sordum sadece 2 yerde bulabildim. şuna kanaaat getirdim ki: bence; Raks'ın modellerine laf atanların çoğu hayatlarında Raks görmeşler sallamasyon eleştri yapyorlar.
  • R A K S R 6 6 7
    R A K S R 6 6 7
    R A K S R 6 6 7
    R A K S R 6 6 7
    R A K S R 6 6 7
    R A K S R 6 6 7
    R A K S R 6 6 7
    R A K S R 6 6 7 defalarca kez türk markası RAKS
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.