Şimdi Ara

Dikkat Riot TR Acizliği ve Yetkisizliği Gösterir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba belki beni önceki bak yiyen hesaplarımdan tanıyorsunuzdur dün 3. hesabım banlandı 1 tanesi script diğer ikisi flameden olmak üzere.Dün ban yiyen hesabım yine flameden banlamıştı chat logları saçmasapan şeylerle dolu olmasına rağmen ititraz etmedim çünkü etseydim bile bana 6-7 ay önce ettiğim küfürleri atacaklardı asıl konumuza gelirsek o hesapta yakın olduığum bir sürü arkadaşım vardı ve bende doğal olarak ticketla arkadaş listemi istedim ve atılan bandan da saçma bir cevap geldi.Üzgünüm fakat bu hesap için artık destek almak mümkün değildir.
     Dikkat Riot TR Acizliği ve Yetkisizliği Gösterir

• Seni gidi cilgin rito

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pis diline sahip çıkamayıp 3 hesap banlatıyosun hile kullandığında şüpheli ve aciz riot diyosun ilginç.
  • Ustteki arkadasa katiliyorum bu kadar da piskin olmayin.

• Ya gir telefon uygulamasina banli olsa bile giris yapabilirsin.Kendi resmi uygulamasini kullanicaksin

• Sence flamerları toxic oyuncuları banlayarak mı durdurabilirler yoksa trolleri ve feederları mı banlayarak durdurabilirler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgeArsln.EA -- 2 Haziran 2016; 23:46:52 >
  • terumikami T kullanıcısına yanıt
    Her ne kadar bunu Riot yetkili yerine sizden duymak acı olsada teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Eğer bu hesap westte olsaydı ve ben bu ticketı atmış olsaydım bana yardımcı olacaklarına kalıbımı basardım
  • Toxic ve flamerlar feederlardan beter
    Katilanlar +1

• quote:

Orijinalden alıntı: fat koala

Toxic ve flamerlar feederlardan beter
    Katilanlar +1

Terazine tıkladım şişman
  • yalniz isim fenaymis "Kürt Taşıyıcı"

• ban yiyen hesaba girebiliyorsun artık.
  • Hem suçlusun hem güçlü

• Hem suçlusun hem güçlüsün diyenleri cidden anlamıyorum.Bana chat loglarında gg yazışımı önüme koyuyor 5 pre girmişken arkadaş arkadaşa dalgasına ettiğimiz küfürleri önüme koymuş benimde istediğim çok bir şey değil sadece bana arkadaş listemi atmalarını istiyorum sanki banımı açım demişim.

• bu oyunda ban yiyenleri anlamıyorum. 4-5 yıldır oynuyorum oyunu ve 1 kere ban yedim ondada script kullanmıştım.
  • 9293283828282272 kez soylendi yine soyluyorum, chat gecmisi rastgele atiliyor. Ayrica sadece gg yazmadigina da eminim de, neyse. Sistem senin tum kotu icerikli mesajini ayiklayip soyleyecek felan mi saniyosun? Senin gibi binlerce kullanici var. Kaldi ki kendin de soylemissin flame yaptigini ve toxic davranislarda bulundugunu.
    Sistem oyle sistem boyle diye agliyacaginiza kendinizi duzeltin once. Bir kere yaptim ban yedim dersin anlarim da riot tr euw gibi degil ki aninda ceza gelsin. Civkini cikarmadan (20 oyunda bir felan coook nadir) flame yapan ben suana kadar herhangi bir ceza almadim. Senin gibi kullanicilari da oyunumda gormek istemiyorum. Riot tr burayi okuyosa da eline saglik. Flamer/toxicler umarim yok olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fat koala -- 3 Haziran 2016; 21:15:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EgeArsln.EA

Eğer bu hesap westte olsaydı ve ben bu ticketı atmış olsaydım bana yardımcı olacaklarına kalıbımı basardım

Westtede olsan aynı cevap ingilizce olarak gelir.Riot politikası böyle banlanan hesap ile ilgili destek alamazsın.
  • Aniveum kullanıcısına yanıt
    Yukarıdaki mobilden girilebildiğini söyleyen arkadaşlar kadarda mı destek olamazdı ?
  • EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    Banlanan hesap ile ilgili hiç bir destek alamazsınız.
  • Facebook uzerinden etkinleştirme yaparsan ordan bir kaç arkadaşını bulursun. En kötü lolking yada tr.op.gg den geçmiş maclarına bakarak premade olarak girdiğin arkadaşlarından bir kacının adını bulur ve örümcek ağı misali tamamlarsın. Bunda abartılcak bişey yok gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.