Şimdi Ara

Dikkat Edin Size de Olabilir..! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
45
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Alınık Ekran Kartı #Ekran Kartı
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam sonuç ne oldu
  • öncelikle geçmiş olsun abide isimdendemi şüphelenmedin
  • Malesef o da bizim aceleciliğimize, birazda malum o günkü işlerimiz sebebiyleydi. Hala bekliyoruz bakalım.

@kral-18
    Sonuçlanırsa buradan yazacağım hala bekliyorum.
  • olan olmuş artık inşallah umdugunuz gıbı sonuclanır öyle sildin süpürdün abi piyasayı milletin harçlık biriktirip alıcagı kartları aldın beyle oldu
  • E.V.O.42 kullanıcısına yanıt
    Alem adamsın :))
  • SahVeMad kullanıcısına yanıt
    öncelikle geçmiş olsun forumdaşım.İnşallah başka işlerden telafi edersiniz.bir şey dikkatimi çekti resim burdan alıntı galiba aynı resimler

http://forum.donanimhaber.com/m_87962175/f_//tm.htm#87962175

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pisimiyav -- 4 Mart 2014; 15:56:51 >
  • pisimiyav kullanıcısına yanıt
    Allah c.c. Razı olsun kardeşim, Sahibinden adresindeki ilanı çektim. Açan kişi nerden aldı çekti orjinali mi bilemem.
  • ne diyelim ! allah belasını versin şerefsizin....sadece beddua etmenin faydası yok biliyorum...onuda yapmasam patlayacağım...alllahından değil şeytanından bulsun .........en darda olduğunda bir dost eli bulamasın,ve siz sevgili kardeşim sizede bizede olabilecek bu elim muabbettten gocunmadan uyardığınız için teşekkürler.saygılar
  • ramazandeveli kullanıcısına yanıt
    Hayırlısı diyorum güzel kardeşim, sabrımın sınırlarını zorluyor, anlaştığım halde hala uzatıyor mevzuyu bekliyorum. Bakalım işin sonu nerelere varacak..
  • quote:

Orijinalden alıntı: wesker7

A.s
    Sahibinden.com gibi sitelerden elden ve get ilanı hariç hiçbir alışveriş yapmamak gerek.
    Get aç, sanal pazar aç, ptt kapıda odemelı gonder dediğinde yanaşmıyorsa kişinin ne oldugu hemen hemen bellı oluyor zaten
    İnşAllah odedıgın parayı geri alırsınız

Ben öyle satış yapmadım mesela.İllaki dolandırıcımı olacak insan.Azın var konuşuyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultra-durable

quote:

A.s
    Sahibinden.com gibi sitelerden elden ve get ilanı hariç hiçbir alışveriş yapmamak gerek.
    Get aç, sanal pazar aç, ptt kapıda odemelı gonder dediğinde yanaşmıyorsa kişinin ne oldugu hemen hemen bellı oluyor zaten

Ben öyle satış yapmadım mesela.İllaki dolandırıcımı olacak insan.Azın var konuşuyorsun

Sen önce okudugunu anla forumda demedım sahibinden.com gibi siteler dedim ki sahibinden.com da bir sürü dangalak var
    Forumdakı referanslı yada refı olmasada eskı uye olanlardan bende alıyorum
  • quote:

quote:

quote:

A.s

Sen önce okudugunu anla forumda demedım sahibinden.com gibi siteler dedim ki sahibinden.com da bir sürü dangalak var

Yanlış anlama kusura bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

A.s

Yanlış anlama kusura bakma

Önemli değil

• Okan abi sen de mi
  • Obsessive* kullanıcısına yanıt
    Ne diyelim aslan parçası :) Bu da lazımmış, en son kartı satan eleman ile görüştüğümde, Pazar günüydü, Cumaya kadar para olarak ödemesini yapacağını söylemişti, ona kolaylık olması için 1hafta içerisinde ya kartı yada parayı yollamasını söylemiştim. Kabul etti, :) Lakin, 10. gün olduğunda, mesaj attık telefonuna sen kimsin diye yazmış arkadaşa :)) Hayırlısı bakalım,)
  • quote:

Orijinalden alıntı: R@deon

geçmiş olsun.

500 liraya gtx760 olursa işte demek ki bu şekilde oluyormuş.

inşallah paranı alabilmen dileğiyle

aynen.
    sah ve mad nikli arkadaşa aynı karttan verdim 550tlden 1aylık full ıcerık elden teslim..
    asus matrıx gtx 580 verdim 450tlden forumda cok talep olan ilgi goren kartdı

bazen anlık ve boşluga düşülüyor yoksa boyle hata yapcak kişi degil
    hep dıyorum sahıbınden com dolandırıcı yuvası...
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    Reklamları izlediniz :)

Hoşgeldin bro))
  • reklama ihtiyacım yok alışveriş yapanların bizi cevrelerine tavsiyesi en buyuk reklamım zaten :)
    dediklerim gerçek değilmi ürün modelleri ve verdiğim fiyatlar
  • demircibu kullanıcısına yanıt
    Senden acaip siyasetçi olur ha :) iyi prim yaparsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: SahVeMad

Senden acaip siyasetçi olur ha :) iyi prim yaparsın

Sonuç nedir hocam
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.