Bildirim
Dikkat! Buy Merchant Hack
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bugün akarada vardı bi tane. md8 ve shard 8 almaya çalıştı benden. şüphelendim satmadım -
Nedir, ne sekilde calisir bilen varmi? Alanami yoksa satanami zarari var? -
Uyarı ilk başta ingilizce olarak yapıldı.Ben itemi satan için bi tehlike olacağını düşündüm.Oyunda da biri buy merchantta itemin fiyatı mesela 4 gb görünürken aslında 1 coin olduğunu söyledi.Yani itemi satan için bi tehlike olacağı söz konusu.Ama az önce yine Knight Online resmi Facebook sayfasına yapılan Türkçe uyarı şu şekilde: Merhaba Şovaleyeler, Son dönemde dikkatimizi çekmiş olan Merchant Hack, yapımcılara bildirilmiş ve şu anda üzerinde yoğun bir şekilde çalışılmaktadır. Lütfen Buying Merchant kurarken dikkatli olunuz.
Bu uyarıda sanki itemi alan için bi tehlike olacağını söylüyor. -
Kurarken dikkatli olsak ne olacak adamın nickinin üzerinde trade hacker yazmıyor ki -
Soyle kabaca bi dolastimda birkac cesit bug var.
- Item in fiyatini degistirme.
- Olmayan para ile buying kurma
- Olmayan para ile buy kurup herhangi bir itemi baska yerde bu Buying e tuzak seklide satmak.
Ihtimal olarak Buying e item satarken adam fiyati degistiriyor ve 100m yerine 1m ye alabiliyor. Olmayan para ile buy kurup item satan adamin itemini alip para vermemek olabilir. Ama kuran adama zarari nedir gercekten bulamadim. -
quote:
Orijinalden alıntı: Gurcellonline
Soyle kabaca bi dolastimda birkac cesit bug var.
- Item in fiyatini degistirme.
- Olmayan para ile buying kurma
- Olmayan para ile buy kurup herhangi bir itemi baska yerde bu Buying e tuzak seklide satmak.
Ihtimal olarak Buying e item satarken adam fiyati degistiriyor ve 100m yerine 1m ye alabiliyor. Olmayan para ile buy kurup item satan adamin itemini alip para vermemek olabilir. Ama kuran adama zarari nedir gercekten bulamadim.
Belki bir şeyler yapıp paranın gidip itemin gitmemesini sağlayabiliyorlardır. -
olmayan para ile buy kurmak kolay iş ama sadece gösteriş karşıdaki adam satamıyor sadece pazarda duruyor ama dolandırıcılık için kullanılabilir -
adam elimdeki sherion+7ye 14gb vereyim dedi
bende tradeye girmiyorum saol dedim
buying kurayim dedi
999 kurayim gel cek dedim
cevap yok.
server akara o silahin pazar fiati 9gb
bu olay her zaman var
insallah komple fixslerler ama zor -
şöyle oluyor.adam geliyor 750 ye kurdunuz itemi pazarının yanında 740 buy kurdum satarsan burdayım afk diyip gidiyor.sizde o itemi atıyorsunuz item gidiyor para gelmiyor. -
olay anladığım kadarıyla şu şekilde beyler.
Eleman buying merchant kuruyor. atıyorum 500,000,000 +8 citin diyelim. siz bakıyorsunuz hakikaten para doğru. Pazarı kapatıp, 2 saniye sonra tekrar açın. AAA o da ne adam pazarı bozmadan, bir bakmışssın +8 citin 1 coinse alıyor. İşte hile burda. pazarı bozmadan pazarı bugda bırakıyorlar. Artık bunu program ile mi yapıyorlar başka bir hilesi mi var bilemiyoruz. fixlenince çıkar meydana :D.
Siz ilk pazarı açıp baktığınızda fiyatı normal görüyor ve itemi satıyorsunuz, hooop 1 coins para geliyor avucunuzu yalıyor, bir ton da sövüyorsunuz. -
Bu arada başkasının emeğini çalmak (haram) olduğundan burada nasıl yaptıklarına dair ufak bir düşüncemi açıklayayım. Buying kurduktan sonra pazardaki itemin değerini cheat engine ile buluyorlar. Ama karşımıza 3 adet değer çıkıyor. bunların hangisini değiştirirsen sende itemin değeri düşüyor fakat iş bunu servera fiyatının düştüğünü anlatmak. Bu arada tezgahı bozmadan bu değerin tam kaynağından (uğraştım bulamadım TPT yedim dandik charla :D ) fiyatı değiştiriyorlar. O esnada sattın sattın :) satamadın tekrar baktığında değiştirilmiş fiyatı gördüğünden hile kabak gibi meydana çıkıyor.
Bu tarz bir şeyler olsa gerek. dandik bir charla farklı bir cheat engine ile deneyeceğim. birde oly ile açayım bakim. Bu ikisi ile bir çok şeyler çeviriyorlar ama öğrenemedim gitti şu zımbırtıları :D -
Geçen kışın bir ara yine var halletmişlerdi şimdi tekrar başlamış dikkatli olmak lazım. -
Arkadaşlar demin böyle bir sorun yaşadım rol 5 gb'ye satın aldığım halde para gidip item gelmedi bana olmaz demeyin bence uzak durmak en iyisi bu aralar -
quote:
Orijinalden alıntı: Stay Heavy!
Arkadaşlar demin böyle bir sorun yaşadım rol 5 gb'ye satın aldığım halde para gidip item gelmedi bana olmaz demeyin bence uzak durmak en iyisi bu aralar
geçmiş olsun dikkat etmeli buy olayına -
Sahtekârlar bitmez arkadaşlar dikkat edin emeğiniz 1 klikte gidebilir. -
Konuyu hortlatmış olcam ama buying hack hala var az önce adamın biri 1 gb ye +7 ib kurmuş halbuki her tarafta millet 90 m e +7 ib satıyor bende gittim adamın yanına rpr yapcak param yok itemlerde uyuşmuyo yanında kuruyorum pazarı itemi çek dedim adam olmaz dedi sonra başka biri pm attı benim ib gitti para gelmedi sakın ib ni koyma dedi kısaca buying merchant hack hala devam ediyor -
quote:
Orijinalden alıntı: leaderknight
Konuyu hortlatmış olcam ama buying hack hala var az önce adamın biri 1 gb ye +7 ib kurmuş halbuki her tarafta millet 90 m e +7 ib satıyor bende gittim adamın yanına rpr yapcak param yok itemlerde uyuşmuyo yanında kuruyorum pazarı itemi çek dedim adam olmaz dedi sonra başka biri pm attı benim ib gitti para gelmedi sakın ib ni koyma dedi kısaca buying merchant hack hala devam ediyor
onun hackle alakası yok seni rpre yolluyor sende adam iyi para verior die aceleyle itemi koyuyosun fiyata bakmadan oysaki sen rpr gittiginde o buyingi değiştirip 123coin gibi bi rakama koyuyor ondan sonra way anacım buying hack war
-
quote:
Orijinalden alıntı: sound_of_silence!
quote:
Orijinalden alıntı: leaderknight
Konuyu hortlatmış olcam ama buying hack hala var az önce adamın biri 1 gb ye +7 ib kurmuş halbuki her tarafta millet 90 m e +7 ib satıyor bende gittim adamın yanına rpr yapcak param yok itemlerde uyuşmuyo yanında kuruyorum pazarı itemi çek dedim adam olmaz dedi sonra başka biri pm attı benim ib gitti para gelmedi sakın ib ni koyma dedi kısaca buying merchant hack hala devam ediyor
onun hackle alakası yok seni rpre yolluyor sende adam iyi para verior die aceleyle itemi koyuyosun fiyata bakmadan oysaki sen rpr gittiginde o buyingi değiştirip 123coin gibi bi rakama koyuyor ondan sonra way anacım buying hack war
Benim item rpr liydi zaten bile bile yanında merchant kurcam dedim bence hala bişeyler var pek yaklaşmayın derim.
-
benim de +7 chd gitti bu olayla.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X