Şimdi Ara

Dikkat: Bu illerde okullar tatil!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yoğun kar yağışı nedeniyle yurt genelinde birçok ilde eğitime ara verildi. Peki okullar hangi illerde tatil? İşte okulların tatil edildiği şehirler.

Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul, Kastamonu, Malatya Uşak, Bingöl,Ordu, Tunceli ve Bitlis'te eğitime ara verildi.

İşte okulların tatil edildiği şehirler...

İSTANBUL
    İstanbul Valiliği, beklenen kar yağışı nedeniyle İstanbul'un özel durumu göz önüne alınarak, herhangi bir olumsuzluğa veya mağduriyete meydan vermemek amacıyla anaokulları ile kentte ilk, orta ve liselerde eğitim ve öğretime 6 Ocak Salı günü bir gün süre ile ara verildiğini duyurdu.
    MALATYA
    Arapgir ve Arguvan ilçelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi. Malatya Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, akşam saatlerinde başlayan kar yağışı nedeniyle Arapgir ve Arguvan ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 06 Ocak Salı ara verilmesi kararlaştırıldı. Arapgir'de yatılı bölge okullarının tatil edilmediği öğrenildi.
    UŞAK
    Uşak'ta olumsuz hava koşulları nedeniyle il genelinde eğitime bir gün ara verildi. Uşak Valiliğinden yapılan açıklamada, Uşak Meteoroloji Müdürlüğünün hava tahmin raporlarında bildirilen mevcut hava şartları, yağış durumu ve en son meteorolojik veriler nedeniyle il genelinde tüm yaygın ve örgün eğitim kurumlarında 06 Ocak Salı eğitime bir gün ara verildiği bildirildi. Açıklamada ayrıca, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan hamile ve engelli personelin de yarın bir gün süreyle idari izinli sayılacağı belirtildi.
    KASTAMONU
    Şenpazar ilçesinde kar yağışı nedeniyle köylerdeki ilkokul ve ortaokullarda eğitime iki gün ara verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, dün geceden beri devam eden etkili kar yağışı nedeniyle ilçeye bağlı köylerdeki ilkokul ve ortaokullarda eğitime 06-07 Ocak 2015 tarihlerinde ara verildi.
    ORDU
    Ordu'da kar yağışı nedeniyle bazı ilçelerde eğitime bir gün ara verildi. İl Mili Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, bölgede devam edem kar yağışı sonucu Gölköy, Gürgentepe, Korgan ve Mesudiye ilçelerinin tamamında, Kabadüz ilçesinin Yokuşdibi ve Derinçay, İkizce ilçesinin Özpınar, Devecik, Yoğunoluk, Kaynartaş, Şenbolluk mahallelerinde, Çaybaşı ilçesinin merkez hariç tüm mahalleleri ile Akkuş ilçesinde Akkuş Yatılı Bölge Ortaokulu hariç merkez ve tüm mahallelerde eğitime 6 Ocak Salı günü ara verildiği belirtildi.
    BİNGÖL
    Bingöl'de, kar yağışı nedeniyle kent merkezindeki ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği bildirildi. Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan açıklamada, kentte yoğun kar yağışı nedeniyle il merkezi ile bağlı köylerdeki ilk ve orta dereceli okulların 06 Ocak Salı tatil edildiği belirtildi.
    Öte yandan, Bingöl'de dün akşam saatlerinde başlayan ve aralıksız devam eden kar yağışı kent merkezi ile yüksek kesimlerde etkili oldu.
    TUNCELİ
    Tunceli merkez ve ilçelerde, bugün sabah saatlerinden itibaren başlayan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edilirken, 350 köy yolu da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.
    Tunceli ve bağlı ilçelerde bugün sabah saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı nedeniyle okullar tatil edildi. Kar yağışı nedeniyle Nazimiye, Pülümür ve Hozat İlçeleri'nde okullar yarından itibaren 2 gün, Ovacık ve Mazgirt'te 1 gün, il merkezi ve Çemişgezek İlçesi'nde de taşımalı eğitim yapılan okullar 1 gün valilik kararı ile tatil edildi.
    Ayrıca Tunceli merkez ve ilçelere bağlı 350 köy yolu da kar yağışı nedeniyle ulaşıma kapandı.
    BALIKESİR
    Balıkesir'in Kepsut ilçesinde Kaymakamlıktan yapılan açıklamada, Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarıları doğrultusunda ilçe ve çevresinde bu akşamdan itibaren yoğun kar yağışı beklendiği belirtildi.
    Olumsuz hava şartlarının etkili olacağının tahmin edildiği ilçe genelinde ilk ve orta dereceli okullarda eğitime 06 Ocak Salı ara verildiği bildirildi.
    BİTLİS
    Bitlis'teki olumsuz hava koşulları nedeniyle eğitime iki gün ara verildiği bildirildi. Valilikten yapılan yazılı açıklamada, kent merkezinde etkili olan yoğun kar yağışı ve tipi nedeniyle, il merkezi ile bağlı köylerde okulların salı ve çarşamba günleri tatil edildiği belirtildi.

DENİZLİ
    Denizli'de yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okulların yarın tatil edildiği bildirildi.
    Denizli Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, kar yağışı sebebiyle Çameli, Kale ve Güney ilçelerinde okulların 6-7 Ocak, Sarayköy dışındaki diğer ilçelerde ise 6 Ocak'ta tatil edildiği kaydedildi.
    AFYONKARAHİSAR
    Afyonkarahisar Valiliğinden yapılan açıklamada, yoğun kar yağışından dolayı kent merkezi il merkeze bağlı köy ve beldelerdeki ilk ve orta dereceli okullarda 06 Ocak Salı eğitime ara verildiği belirtildi.
    MANİSA
    Manisa'nın Kula ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle ilköğretim okulları bir gün tatil edildi.
    Kula Kaymakamı Murat Güven, yaptığı açıklamada, Kula merkez ve bağlı mahallelerde devam eden yoğun kar yağışı nedeniyle, ilköğretim okullarında eğitim ve öğretime 6 Ocak Salı günü ara verildiğini bildirdi.
    KÜTAHYA
    Kütahya il merkezi ve bazı ilçelerde yoğun kar yağışı nedeniyle ilk ve orta dereceli okullarda eğitime bir gün ara verildi.
    İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, il genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle ilk ve orta öğretim kapsamındaki öğrenciler ile birleştirilmiş sınıflı köy okullarında eğitime 06 Ocak Salı ara verildi.
    Öte yandan Tavşanlı ve Gediz ilçelerinde ise tüm ilk ve orta dereceli okulların tatil edildiği bildirildi.

BURDUR
    Burdur' da etkili olan yoğun kar yağışı nedeniyle Valilik kararıyla eğitime bir gün süreyle ara verildi. Burdur'da kar yağışı nedeniyle yaşanabilecek olumsuzluklara karşı Valilik tarafından Burdur merkez ve ilçelerinde ilk ve orta dereceli okullarla liselerde eğitime bir gün süreyle ara verildiği açıklandı.
    Burdur Valisi Hasan Kürklü kararı resmi Twitter hesabından duyururken, "Yoğun kar yağışı nedeni ile okullar salı günü tatil edilmiştir" dedi. Öğrencilerin herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmaması amacıyla eğitime ara verildiği kaydedilen açıklamada, ilçelerde okulların tatil edilmesi kararının kaymakamlıklar tarafından alınacağı ifade edildi.
    Sarıkamış'ta okullar 1,5 gün tatil edildi
    Kars'ın Sarıkamış ilçesinde etkili olan kar yağışı dolayısıyla ilçe merkezi ve tüm köylerdeki okulların bugün öğleden sonra ve yarın tatil edildiği bildirildi. Kaymakam Muhammed Gürbüz, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışı ve tipi nedeniyle ilçe merkezi ile köylerde eğitime bugün öğleden sonra ve yarın ara verildiğini söyledi.

quote:

türkiyegazetesi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Copyright © 2011-2022
    Ajans© ®

• Hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İsviçresiz Bilim adamıyım

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İstersem bırakırım dediğim her şeyin müptelasıyım,iradem zayıf değil tutkularım güçlü

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    (ORIGIN ID: HAAltuntaas) İşlemci: INTEL CORE i9 10900K 3.7/5.3 GHz || Ekran Kartı: MSI 3070TI Suprim X || Monitör: ASUS ROG SWIFT PG279Q /165 Hz/G-SYNC/IPS/2K/27" || Anakart: MSI Z490 CARBON WIFI || Ram: Corsair PRO SL RGB (2x8GB) 16GB DDR4 || Depolama: SAMSUNG 980 Pro 1TB SSD || Depolama2: WD CAVIAR BLACK 2 TB || Depolama3: SEAGATE BARRACUDA 1 TB || Kasa: CORSAIR GRAPHITE 780T BLACK FULL-TOWER || Güç Kaynağı: CORSAIR CX750M || Soğutma: CORSAIR H115i PRO RGB LIQUID CPU COOLER || Ses Kartı: CREATIVE SOUND BLASTER ZX || Ses Sistemi: LOGITECH Z906 5.1 500W DTS - DOLBY DIGITAL || Klavye: LOGITECH G710+ || Mouse: STEELSERIES RIVAL 700 || Kulaklık: HYPERX CLOUD 2 || Konsol: PLAYSTATION 4 PRO
    PSN ID: haaltuntas || Origin ID: HAAltuntaas
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Denizli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hayaller 4.Yıldız Gerçekler Galatasaray!
  • Neden bursa yok

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.