Şimdi Ara

Ankara'da öğrenci için sosyalleşilecek mekanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
2
Favori
3.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 2.sınıfa geçtim, hazırlık okuduğum için de üniversitedeki 3.yılım. Şimdi sorun şu ki yurttaki oda arkadaşlarım eve çıktı. Koskoca odada yalnızım. Oda arkadaşlarımdan biri aynı zamanda bölümden de arkadaşımdı ve eve çıkınca benle muhabbeti kesti. Az sayıdaki diğer arkadaşlarım da çok iplemiyor beni.

Sonuç olarak üniversitemde sosyalleşip arkadaş edinemeyeceğimi anladım ve diğer üniversitelerden insanlarla tanışmayı denemek aklımdan geçiyor. Bildiğiniz bir mekan var mı böyle Ankara'da?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ankarada anca cafeye gider arkadaslarınla cay ıcebılırsın.yada bir cluba gidip sözde eglenırsın.

bildigim kadarıyla ankarada baska yapcak bısey yok.konserlere de zaten fatıh urek koray avı yıldız tılbe gıbı sanatcı bozuntuları gelıyor.ıyılerı zaten 5-6 ayda bır gelır.
  • Yukarı.

• Nasıl bir mekan arıyorsun, ne tip aktivitelerden hoşlanırsın, ne tür müzik dinlersin bunları belirtirsen daha açık olur. Ben bu tip 'tanışma kaynaşma' tarzı etkinliklerden hiç haz etmem ama Ankara'da zibilyon tane mekan var üniversitelilerin sosyalleşmek için gittiği. Mesela rock müzik seviyorsan sakarya caddesindeki rock/grunge barlar var, herhangi bir gün tek başına bile gidilebilir güzel yerler buralar. Arada sırada Ankara'daki her okula özel(Hacettepe, Ankara Üni. vs.) buluşma etkinlikleri yapıyorlar.(Hiç katılmadım). Sakarya dışında Tunalı'da güzel yerler var. IF Performance Hall eğlenceli bir yer ama tek başına gittiğinde eğlenebilir misin bilemem. 6:45KK var orada da her hafta sağlam konserler olur. Spor yapmayı seviyorsan okulunun spor salonuna takılabilirsin, ben salonda tek başıma gidip basket oynarken bir sürü kişiyle tanıştım benim bölümümden olmayan. Okul kulüplerine katıl demeyeceğim nefret ederim okul kulüplerinden, genelde hep üst sınıflar kendi aralarında eğlenir, saçma sapan bir ortam olur. Spor seviyorsan ayrıca hava güzel olduğu zaman Anıttepe'ye gidebilirsin burası da mükemmel bir yerdir. Eymir'e gidip bisiklet kiralayıp gezebilirsin, burada da arkadaş edibilebilir. Tiyatro var mesela, birileriyle tanışmazsın ama arkadaşınla ya da tek başına tiyatroya gidebilirsin. Tiyatro seviyorsan Ankara'da izleyebileceğin bir sürü oyun olur sezon açıldığı zaman. Devlet tiyatroları ayrı, özel tiyatrolar ayrı çeşitlidir. Ankara'da kafeye gitmekten başka yapacak başka bir şey yok diyenler kendi şehirlerinde neler yapıyorlar çok merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DnzC06 -- 29 Eylül 2017; 17:56:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OriginalGangsta

Nasıl bir mekan arıyorsun, ne tip aktivitelerden hoşlanırsın, ne tür müzik dinlersin bunları belirtirsen daha açık olur. Ben bu tip 'tanışma kaynaşma' tarzı etkinliklerden hiç haz etmem ama Ankara'da zibilyon tane mekan var üniversitelilerin sosyalleşmek için gittiği. Mesela rock müzik seviyorsan sakarya caddesindeki rock/grunge barlar var, herhangi bir gün tek başına bile gidilebilir güzel yerler buralar. Arada sırada Ankara'daki her okula özel(Hacettepe, Ankara Üni. vs.) buluşma etkinlikleri yapıyorlar.(Hiç katılmadım). Sakarya dışında Tunalı'da güzel yerler var. IF Performance Hall eğlenceli bir yer ama tek başına gittiğinde eğlenebilir misin bilemem. 6:45KK var orada da her hafta sağlam konserler olur. Spor yapmayı seviyorsan okulunun spor salonuna takılabilirsin, ben salonda tek başıma gidip basket oynarken bir sürü kişiyle tanıştım benim bölümümden olmayan. Okul kulüplerine katıl demeyeceğim nefret ederim okul kulüplerinden, genelde hep üst sınıflar kendi aralarında eğlenir, saçma sapan bir ortam olur. Spor seviyorsan ayrıca hava güzel olduğu zaman Anıttepe'ye gidebilirsin burası da mükemmel bir yerdir. Eymir'e gidip bisiklet kiralayıp gezebilirsin, burada da arkadaş edibilebilir. Tiyatro var mesela, birileriyle tanışmazsın ama arkadaşınla ya da tek başına tiyatroya gidebilirsin. Tiyatro seviyorsan Ankara'da izleyebileceğin bir sürü oyun olur sezon açıldığı zaman. Devlet tiyatroları ayrı, özel tiyatrolar ayrı çeşitlidir. Ankara'da kafeye gitmekten başka yapacak başka bir şey yok diyenler kendi şehirlerinde neler yapıyorlar çok merak ediyorum.

Hocam aklıma ardıç tarzı kitap cafeler geliyor da. Oralarda iş yok mudur sizce?

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayto

ankarada anca cafeye gider arkadaslarınla cay ıcebılırsın.yada bir cluba gidip sözde eglenırsın.

bildigim kadarıyla ankarada baska yapcak bısey yok.konserlere de zaten fatıh urek koray avı yıldız tılbe gıbı sanatcı bozuntuları gelıyor.ıyılerı zaten 5-6 ayda bır gelır.

yıldız tilbe sanatçı bozuntusu mu? dayak yersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

quote:

ankarada anca cafeye gider arkadaslarınla cay ıcebılırsın.yada bir cluba gidip sözde eglenırsın.

lise sonda bi kızı sırf yıldız tilbe dinliyor diye reddettım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: OriginalGangsta

Nasıl bir mekan arıyorsun, ne tip aktivitelerden hoşlanırsın, ne tür müzik dinlersin bunları belirtirsen daha açık olur. Ben bu tip 'tanışma kaynaşma' tarzı etkinliklerden hiç haz etmem ama Ankara'da zibilyon tane mekan var üniversitelilerin sosyalleşmek için gittiği. Mesela rock müzik seviyorsan sakarya caddesindeki rock/grunge barlar var, herhangi bir gün tek başına bile gidilebilir güzel yerler buralar. Arada sırada Ankara'daki her okula özel(Hacettepe, Ankara Üni. vs.) buluşma etkinlikleri yapıyorlar.(Hiç katılmadım). Sakarya dışında Tunalı'da güzel yerler var. IF Performance Hall eğlenceli bir yer ama tek başına gittiğinde eğlenebilir misin bilemem. 6:45KK var orada da her hafta sağlam konserler olur. Spor yapmayı seviyorsan okulunun spor salonuna takılabilirsin, ben salonda tek başıma gidip basket oynarken bir sürü kişiyle tanıştım benim bölümümden olmayan. Okul kulüplerine katıl demeyeceğim nefret ederim okul kulüplerinden, genelde hep üst sınıflar kendi aralarında eğlenir, saçma sapan bir ortam olur. Spor seviyorsan ayrıca hava güzel olduğu zaman Anıttepe'ye gidebilirsin burası da mükemmel bir yerdir. Eymir'e gidip bisiklet kiralayıp gezebilirsin, burada da arkadaş edibilebilir. Tiyatro var mesela, birileriyle tanışmazsın ama arkadaşınla ya da tek başına tiyatroya gidebilirsin. Tiyatro seviyorsan Ankara'da izleyebileceğin bir sürü oyun olur sezon açıldığı zaman. Devlet tiyatroları ayrı, özel tiyatrolar ayrı çeşitlidir. Ankara'da kafeye gitmekten başka yapacak başka bir şey yok diyenler kendi şehirlerinde neler yapıyorlar çok merak ediyorum.

Çok saolun hocam bu zamana kadar bende ankarada yaşayan bir birey olarak sayenizde bayağı bir mekan keşfettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Rica ederim. Hiç dışarı çıkmadığı ya da belki de hiç orada bulunmadığı halde bir şehir hakkında atıp tutması çok kolay geliyor insanlara. Nerede olursanız olun dışarı çıkıp dolaşın, illaki keşfedecek bir şeyler vardır, nerede olursanız olun bu durum değişmez. Beklentilerinizi gerçekçi tutun tabi ki, bazı şeylere gereğinden fazla anlam yüklemeyin. Bunun dışında yanınızda biri olmasına gerek yok, çıkın ve gezin. Zamanı gelecek sevdiğiniz kişileri tek başınıza keşfettiğiniz yerlere götüreceksiniz ve birlikte oralarda daha güzel vakit geçireceksiniz. En küçük yerlerin bile keşfedilmemiş yerleri vardır, ben buna inanıyorum çünkü bir yerden/mekandan alınan zevk kişiye özgüdür.

@Mr.Hetfield İsim olarak pek bilmiyorum ama ben üniversite sınavına hazırlanırken Karanfil'de gittiğimiz kitap kafeler vardı. Sadece sessiz ortam arayışıyla gittiğimiz için isimlerini çok hatırlamıyorum. Ama oralar da iyidir tabi. Sadece sizin amacınıza uygun mu orasını bilemem tabi.

• ya senin okulunda topluluk yok mu gir en kalabalığına sürekli aktivite...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Altıpatlar

quote:

puanı Ankara'daki okullara tutmamış heralde ya da değişik bir sıkıntısı var şehirle.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

ya senin okulunda topluluk yok mu gir en kalabalığına sürekli aktivite...

Hocam kafama uyan topluluk bulamadım 3 yıldır. Olsa dükkan sizin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.